:arrow:Λάμπρο σε ευχαριστώ πολύ φίλε......αυτό συμβαίνει με το μοντελισμό ,τα πάντα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα,τουλάχιστον υπό κλίμακα!

:arrow:B737 Mech.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Το ασημί ήταν όντως η αποκάλυψη μια κε τέτοιο στρώσιμο με τέτοιο μεταλικό αποτέλεσμα ,δύσκολα συναντάς ακόμα και σε έναμελ .Σε συνδιασμό με ένα παχύ wash το αποτέλεσμα είναι ακόμα ρεαλιστικότερο!
Δεν είμαι υπέρμαχος των αυθεντικών χρωμάτων ,πιστευω οτι μπορεί να φτάσει κάποιος στα επιθυμητά αποτελέσματα με πολλά γκρι,το 157 το επέλεξα για να κάνω ένα λίγο πιό ταλαιπωρημένο αεροσκάφος για κάποιο πιό καινούργιο ,πιστευω το 144 είναι οκ.....σημασία έχει και η φωτο που δουλευεις!

:arrow:Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,να σου πω την αλήθεια έψαχνα τρόπο να βάλω θάλασσα από κάτω,δίπλα ,πάνω......τελικά το ξανασκέφρηκα.....σε βάση και μόνο του .....ή αξία του λιτού!

:arrow:Νάσο σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα ένθαρρυντικά σχολία σου .Οι ρίγες είναι μασκαρισμένες με μπλου τακ και τα διαστήματα μεταξύ αυτών(κίτρινη επιφάνεια) μασκαρισμένα με μασκόλ.

Το μοντέλο είχε βαφτεί αρχικά με λευκό για να εμφανιστούν και οι όποιες ατέλειες κατά το στοκάρισμα.
Εκοψα λοιπόν κομμάτια χαρτοταινίας ταμίγια ,ελευθερα με το χέρι ,και δημιούργησα ξέφτησμα στην χαρτοταινία.Την κόλλησα μασκάροντας τα σημεία και έβαψα το κίτρινο και μετά το μαυρο,αυτά τα σημεία του λευκού ήταν τα πρώτα που μάσκαρα και τα τελευταία που ξεμάσκαρα.

:arrow:Τάκη ευχαριστώ πολύ φιλάρα,το ξέρω οτι σου αρέσουν τα μπουριά!

:arrow:Karl Heinz να'σε καλά φίλε σε ευχαριστώ πολύ!

:arrow:Μπάμπη σε ευχαριστώ πολύ ,στα τελειώματα είμαι φίλε!

Ακολουθούν και άλλες απαντήσεις ...έχω πρόβλημα με το pc που με ''κρεμάει συχνά''