Για να επανερχόμαστε σιγά σιγά! Το La-5 έχει παραπέσει λιγάκι, εν μέσω καλοκαιριού, και άλλων κατασκευών, και έχουν γίνει λίγα πράγματα μέχρι στιγμής. Επίσης έψαξα λιγάκι για τα χρώματα που χρειάζομαι. Όποιος θέλει να βοηθήσει ή να παρέμβει ας το κάνει ελεύθερα. Χρησιμοποιώ κυρίως χρώματα lifecolor.
Για το κόκπιτ, το εσωτερικό του αεροσκάφους και το ΣΠ: FS26173 ή FS36270. Έχω το Η306 της gunze, μπουκαλάκι δεκαπενταετίας, θα χρησιμοποιήσω απλά αυτό.
Για το καμουφάζ
Πράσινο: FS24102. Αυτό είναι το πράσινο της βιετναμ, και απλά θα χρησιμοποιήσω το UA-002 της lifecolor
Μαύρο: Απλά μαύρο, duh (εκτός αν θα ήταν σωστότερο να το ανοίξω λιγάκι)
Γαλάζιο:
HELP!!! Έχω βρει πως θέλω για το ΑΜΤ-7 το
FS25190. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βρώ κάποια αντιστοιχία σε lifecolor ή gunze κατά προτίμηση. Σε
αυτό, λέει πως είναι το 901 της Vallejo που είναι το 89 της humbrol, όμως απο όσο ξέρω δεν υπάρχει vallejo στη θεσσαλονίκη, και θέλω να επιμείνω στα ακρυλικά!!
Επίσης δεδομένου πως το μεγαλύτερο μέρος του αεροσκάφους δεν ήταν μεταλλικό αλλά απο ξύλο, υπάρχει κάτι διαφορετικό ως προς τη παράσταση της φθοράς; Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχουν πάνελς στο μεγαλύτερο μέρος των πτερύγων και της ατράκτου, και άρα θα πρέπει να δουλέψω περισσότερο με τυχαία ξανοίγματα;
Και κάτι τελευταίο, μιας και η Zvezda δίνει όλες τις επιφάνειες ελέγχου εκτός απο τα flaps σε χωριστά κομμάτια, υπάρχει κάποιο νόημα στο να τοποθετήσω κάποιες σε διαφορετική θέση, ή θα ήταν αφύσικο για αεροσκάφος που βρίσκεται στο έδαφος;
Ευχαριστώ!!