Αποστολέας Θέμα: Μικρό αεροσκάφος, μεγάλο reset: Mig-15 UTI 1/72 ΗΒ  (Αναγνώστηκε 1034 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Μικρό αεροσκάφος, μεγάλο reset: Mig-15 UTI 1/72 ΗΒ
« στις: Ιουνίου 29, 2012, 11:14:34 πμ »
Μια σακούλα σαν κι αυτή μάλλον δείχνει να έχει κάτι που πάει για πέταμα...

Fornet Reset project, Mig-15 UTI 1/72 HobbyBoss και άντε να δούμε ποιος θα είναι το Boss σε αυτή την περιπέτεια  :wink: .
Kit Preview: http://www.modelingmadness.com/scott/korean/preview/hobbyboss/80262.htm

Μου δόθηκε ως εξτρά, στη λογική του "κάνε το ό,τι νομίζεις". Συνήθως αυτά γίνονται τεστ μοντέλα, σκέφτηκα να του δώσω μια ευκαιρία μιας και μαζί με αυτό πηρά αυτούσια και την καρτέλα των decals. Ήταν βαμμένο αλουμινί, το reset το απογύμνωσε εντελώς. Έχει πάνω και ρόδες...
Είδα και μία τετράχρωμη παραλλαγή ρώσικη, άντε να δούμε...

Click to see the original size.   Click to see the original size.

Το πιο "hot" σημείο: ο προηγούμενος κατασκευαστής μάλλον ξέχασε να βάλει βάρος στο ρύγχος  :?.  Έτσι πρόσθεσε μολύβι στην μπροστινή θέση του κόκπιτ.
Click to see the original size.

Δεν εγγυώμαι ότι θα φτιαχτεί. Δεν ξέρω καν γιατί ασχολούμαι μαζί του... Ίσως γιατί διανύω πάλι περίοδο μοντελιστικής απραξίας και ασχολούμαι μόνο περιφερειακά με το σπορ (ξέρετε, κάτι στόκους και τέτοια πότε πότε). Πάμε και ό,τι βγει (αν βγει...)

Εννοείται ότι πάσα ιδέα ευπρόσδεκτη προς συζήτηση!  :wink:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Μικρό αεροσκάφος, μεγάλο reset: Mig-15 UTI 1/72 ΗΒ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 29, 2012, 11:17:24 πμ »
Γιάννη κι εμένα με είχε προβληματίσει το μολύβι στην μπροστινή θέση... Πιστεύω όμως ότι αφαιρείται σχετικά εύκολα... Το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να το συμμαζέψεις το πιλοτήριο ή θα θέλει γενική εγχείρηση μετά γαλλικών...  :wink:

Μη νομίζεις... Κι εμένα έτσι έπεσε στα χέρια μου... Δεν το ακούμπησα καθόλου...  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 29, 2012, 11:29:05 πμ »
Γιάννη καλημέρα! Στις φωτογραφίες είναι λες και γεννήθηκε το Alien.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αν δεν μπορέσεις να βγάλεις το μολύβι από μπροστά ώστε να κατασκευαστεί το cockpit τότε θα μπορούσες να το κάνεις σε φάση στατικού εκθέματος όπως τα 2 που φαίνονται παρακάτω με καλυμμένη την περιοχή του cockpit.

http://eu.airliners.net/aviation-photos/photos/6/7/3/0840376.jpg
http://www.military-aircraft.org.uk/jet-fighter-planes/mikoyan-gurevich-mig-15.htm

::salut::

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 29, 2012, 11:45:06 πμ »
Καλή ιδέα αλλά νομίζω στέκεται καλύτερα στα πλαίσια διοραμάτος. Η εύκολη λύση θα ήταν γαλάζια εσωτερικά βαμμένη καλύπτρα και In-Flight σε stand. Αλλά είμαι και περίεργος, τα θέλω κανονικά και στο έδαφος!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 30, 2012, 01:37:47 πμ »
Αρχισες δυνατα με το reset βλεπω! :wink:
Καλη δυναμη Γιαννη!Πολυ ομορφο θεμα!Καλυπτρα θα ανοιξεις ή θα μεινει κλειστη?

Tags: