Νομίζω έχει ξανα-ανοίξει τέτοιο θέμα...Πρέπει να είχα απαντήσει κιόλας...
Εν πάση περιπτώσει, το χειρότερο κίτ που δεν έχω φτιαξει διότι απλούστατα δεν αξίζει καθόλου, ήταν το Gladiator της Airfix στην 1/72. Κατευθείαν αποθήκευση για καννιβαλισμό...
Το χειρότερο που έχω φτιάξει είναι το AiraCobra στην 1/72, από μια Σοβιετική εταιρεία μή αναγνωρίσιμης ονομασίας...Σκεβρωμένο ρόζ πλαστικό, δεξί και αριστερό κομμάτι της ατράκτου άσχετα μεταξύ τους, θολά διαφανή με κακή εφαρμογή. Αλλά για κάποιο λόγο το λυπήθηκα...
Το καλύτερο; Χμμμμ...Έχω κάποια ωραία κίτ στην συλλογή μου, αλλά δεν εχω καταπιαστεί ακόμη...Η αλήθεια είναι πως με ψαρώνουν λίγο...
Από αυτά που έχω φτιάξει, (θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Γκοντόγκ!) πως το καλύτερο είναι το Sopwith Pup στην 1/72 της Airfix. Μου το έδωσε ένας φίλος σαραβαλιασμένο σε φάση αναγκαστικής προσγείωσης, και με λίγη προσπάθεια (όσον αφορά τα κατεστραμμένα μέρη) έδωσε ένα πολύ όμορφο μοντελάκι. Λές και ήθελε να φτιαχτεί από μόνο του! Το έλυσα, το ξέβαψα, και παρόλα αυτά, δεν με ταλαιπώρησε ούτε στις εφαρμογές του, ούτε πουθενά.