Αποστολέας Θέμα: Full metal jacket/G.I.VIETNAM 1/35  (Αναγνώστηκε 3757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eyaggelos tsiakas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: athens
  • ΑΕΚΑΡΑ για πάντα!
Απ: Full metal jacket/G.I.VIETNAM 1/35
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 14, 2012, 08:40:51 πμ »

μπήκαν καινούργιες φωτογραφίες.έγινε η επισήμανση που αφορούσε το χέρι.
ακούω παρατηρήσεις-προτάσεις-ιδέες ή ότι άλλο μπορεί να με βοηθήσει ώστε να παρουσιάσω καλύτερο αποτέλεσμα.
Ευάγγελος Κ.Τσιάκας

Αποσυνδεδεμένος Bandit59

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο - Σέρρες
  • Γιώργος
    • MODEL TIME
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 14, 2012, 09:46:01 πμ »
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 14, 2012, 09:55:16 πμ »
Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να "ξεχωρίσει" το βάψιμο σε κάθε υλικό.
Βάψε την στολή πιο έντονο πράσινο,και κατά τόπους σκονισμένη.
Τα κιβώτια να έχουν ένα διαφορετικό χρώμα ξύλου,και γενικότερα τα σημεία διαχωρισμού των αντικειμένων,να φαίνονται καθαρότερα.
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 14, 2012, 10:26:14 πμ »
Βαγγελη ειδα και τις 2 δουλειες σου τις τελευταιες και για να μην σπαμαρω και στα 2 γραφω εδω και για τα 2.
ασχέτος με το ποσα χρονια ασχολεισε με το μοντελισμο στη φιγουρα θελεις παρα πολυ δουλεια καπου διαβασα που λες προτιμω τον προτοπαραδοτο τροπο με λαδια εγω θα συμφωνισω με το κ καριωτελλη οτι δεν εχει καμια σημασια με τι θα βαψεις αρκει να εχεις στο μυαλο σου το τελικο αποτελεσμα που θες να εχεις, χρωματα ειναι ολα και απλα το καθενα δουλευεται διαφορετικα ο πειραματισμος ειναι ο μονος τροπος για να κατακτησεις τις τεχνικες.αν κανεις μια αναζητηση εδω στο forum θα δεις απειρα ποστ με τεχνικες βαψιματος για αρχαριους ποσο μαλλον στο διαδικτυο γενικοτερα.
 Δεν ειναι το θεμα να σου δωσω ενα λινκ η να σου γραψω εγω η καποιος αλλος περι φωτισματων, σκιων και σωστες χρωματικες κλιμακες το θεμα ειναι οτι πρωτιστως πρπει να κανεις μια ερευνα προσωπικη που δεν τελειωνει ποτε (ακομα και οι μαστερ συνεχιζουν να κανουν ερευνα, η γνωση δεν τελειωνει ποτε αν θες να γινεσαι καλυτερος) και μετα να προσπαθησεις να ενσωματωσεις τις τεχνικες στους πειραματισμους σου.να μπει τωρα καποιος σε λεπτομερειες για τα παραπανω που εγραψα το πιο πιθανο ειναι να πελαγωσεις και να μπερδευτεις περισσοτερο.ειναι σα να μαθαινεις την προσθεση και την αφαιρεση και να σου μιλησει καποιος για εξισωσεις και ανισωσεις. φιλικα παντα  ::salut:: 

• Scale 1/72
  • *
  • ΑΕΚΑΡΑ για πάντα!
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 14, 2012, 03:41:54 μμ »
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ!  ::salut::
να΄σαι καλά γιώργο.άκουσα και κάτι καλό.
Ευάγγελος Κ.Τσιάκας

• Scale 1/72
  • *
  • ΑΕΚΑΡΑ για πάντα!
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 14, 2012, 03:42:29 μμ »
Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να "ξεχωρίσει" το βάψιμο σε κάθε υλικό.
Βάψε την στολή πιο έντονο πράσινο,και κατά τόπους σκονισμένη.
Τα κιβώτια να έχουν ένα διαφορετικό χρώμα ξύλου,και γενικότερα τα σημεία διαχωρισμού των αντικειμένων,να φαίνονται καθαρότερα.
δεν συμφωνώ καθόλου με την παρατηρησή σου.
Ευάγγελος Κ.Τσιάκας

• Scale 1/72
  • *
  • ΑΕΚΑΡΑ για πάντα!
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 14, 2012, 03:45:09 μμ »
Βαγγελη ειδα και τις 2 δουλειες σου τις τελευταιες και για να μην σπαμαρω και στα 2 γραφω εδω και για τα 2.
ασχέτος με το ποσα χρονια ασχολεισε με το μοντελισμο στη φιγουρα θελεις παρα πολυ δουλεια καπου διαβασα που λες προτιμω τον προτοπαραδοτο τροπο με λαδια εγω θα συμφωνισω με το κ καριωτελλη οτι δεν εχει καμια σημασια με τι θα βαψεις αρκει να εχεις στο μυαλο σου το τελικο αποτελεσμα που θες να εχεις, χρωματα ειναι ολα και απλα το καθενα δουλευεται διαφορετικα ο πειραματισμος ειναι ο μονος τροπος για να κατακτησεις τις τεχνικες.αν κανεις μια αναζητηση εδω στο forum θα δεις απειρα ποστ με τεχνικες βαψιματος για αρχαριους ποσο μαλλον στο διαδικτυο γενικοτερα.
 Δεν ειναι το θεμα να σου δωσω ενα λινκ η να σου γραψω εγω η καποιος αλλος περι φωτισματων, σκιων και σωστες χρωματικες κλιμακες το θεμα ειναι οτι πρωτιστως πρπει να κανεις μια ερευνα προσωπικη που δεν τελειωνει ποτε (ακομα και οι μαστερ συνεχιζουν να κανουν ερευνα, η γνωση δεν τελειωνει ποτε αν θες να γινεσαι καλυτερος) και μετα να προσπαθησεις να ενσωματωσεις τις τεχνικες στους πειραματισμους σου.να μπει τωρα καποιος σε λεπτομερειες για τα παραπανω που εγραψα το πιο πιθανο ειναι να πελαγωσεις και να μπερδευτεις περισσοτερο.ειναι σα να μαθαινεις την προσθεση και την αφαιρεση και να σου μιλησει καποιος για εξισωσεις και ανισωσεις. φιλικα παντα  ::salut::
να σαι καλά που μπήκες στον κόπο να γράψεις.εγώ θέλω να μου γράψετε πως κάνουμε μια φιγούρα πως την παλαιώνουμε κατά τον δικό σας τρόπο και όχι αοριστολογίες και γενικόλογα.αυτό ζήτησα.νομίζω είναι κατανοητό.και βέβαια φιλικά.
Ευάγγελος Κ.Τσιάκας

Αποσυνδεδεμένος christosreths

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Το «αν» εσπάρθη πολλές φορές, αλλά δεν εφύτρωσε.
    • http://images.wikia.com/criminalminds/images/2/2f/Jack-the-ripper.jpg
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 17, 2012, 07:19:38 μμ »
(ακομα και οι μαστερ συνεχιζουν να κανουν ερευνα, η γνωση δεν τελειωνει ποτε αν θες να γινεσαι καλυτερος)
::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Tags: