ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μοντελιστικές τεχνικές & Άρθρα
Φτιάξτε ρεαλιστική θάλασσα για τα καράβια σας!!!
zimmerman:
Καπτεν εκπληκτικο σεμιναριο σε ευχαριστουμε!!Αληθεια την εχεις δοκιμασει σε 700αρα κλιμακα?μπορει να γινει?
c.nemo:
--- Παράθεση από: zimmerman στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:43:15 μμ ---Καπτεν εκπληκτικο σεμιναριο σε ευχαριστουμε!!Αληθεια την εχεις δοκιμασει σε 700αρα κλιμακα?μπορει να γινει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε Γιώργο ,δεν την έχω δοκιμάσει στη 1/700 ,έχω δουλέψει μέχρι την 1/500....αν όλος ο κυμματισμός γίνει πιό ομαλός αλλά συνάμα και πιό πικνός ,ίσως να έδειχνε μια χαρά ...για 700αρα κλίμακα όμως ,νομίζω οτι το χαρτί ακουαρέλας θα είναι πιό σωστό για την κλίμακα,αυτό βέβαια προυποθέτει να έχεις ξυρισμένα ίσαλα ...Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια!
Amen:
--- Παράθεση από: galant στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:54:57 μμ ---Παιδιά μη με μπριζόνετε. Έχω ολόκληρο στοκ από μοντέλα για φτιάξιμο και ούτε ένα καράβι. Θα με βάλετε να τα "σπρώξω" και για καράβια τώρα; Έλεος. (Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου). ʼστε που μετά θα πρέπει να βρω και χώρο να το βάλω. ʼρα και τσακωμός με την κυρά. Βλέπω να ίπτανται και τα μοντέλα μου και τα ενυδρεία μου έξω στην αυλή. Δε λέει....
Τώρα βέβαια, πόσο παραπάνω χώρο θα πιάσει; Τέλος πάντων. Είδωμεν...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορεις να κάνεις και ένα jet να πετάει πάνω από θάλλασα και αν ειναι και χαμηλά θα ταράζει τα νερά!
ή κάνα μικρο υποβρύχιο 10-15cm..
http://www.finewaterline.com/pages/gallery/submarines/submarines.htm
galant:
::peiratiko::
Θέλω αυτό με τις τορπίλες μα σκάνε ολόγυρα. Έτσι για να ξεκινήσω από τα εύκολα...
gkontog:
--- Παράθεση από: galant στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 11:56:57 μμ ---Θέλω αυτό με τις τορπίλες μα σκάνε ολόγυρα. Έτσι για να ξεκινήσω από τα εύκολα...
--- Τέλος παράθεσης ---
ΔΕΝ είναι τορπίλες! Οβίδες από κάποιο πλοίο, ρουκέτες από κάποιο αεροπλάνο μπορεί, σίγουρα όχι τορπίλες.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση