ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μοντελιστικές τεχνικές & Άρθρα

Φτιάξτε ρεαλιστική θάλασσα για τα καράβια σας!!!

<< < (10/13) > >>

Christosjager:
Κορυφαίο SBS, Σταμάτη θερμά συγχαρητήρια,
θέλω να φτιάξω θάλασσα

thkar:
Αυτο το αρθρο και αν ηρθε στην καταλληλη στιγμη!!!
Για το 2013 εκτος απο τα πρωτα jet που μπηκαν στο στοκ για κατασκευη, παντα ηθελα να δοκιμασω και ενα πλοιο.
Πηρα το USS Bonhomme Richard Warship σε κλιμακα 1:132, τωρα σιγουρα εκτος απο την κατασκευη του πλοιου θα δοκιμασω να φτιαξω και την Θαλασσα.
Ευχαριστουμε πολυ για το αρθρο και την τεχνικη που τοσο λεπτομερες παρουσιασες  ::salut::

c.nemo:
Nα είστε καλά παιδιά ,σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!Καλή χρονιά και καλές κατασκευές σε όλους!

galant:
Εντάξει. Τώρα τι να πω... Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ για καράβι. Αλλά που να το βάλω; Δεν υπάρχει χώρος. Το μόνιμο θέμα. Είδα κι έπαθα να πείσω το έτερον ήμισυ για να βάλω τα 2 ενυδρεία. ʼντε τώρα να δει και κανένα τέτοιο θηρίο...

Πίκρα.

giwrgosd:
Spoiler (hover to show)
--- Παράθεση από: galant στις Ιανουαρίου 15, 2013, 01:53:06 μμ ---Εντάξει. Τώρα τι να πω... Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ για καράβι. Αλλά που να το βάλω; Δεν υπάρχει χώρος. Το μόνιμο θέμα. Είδα κι έπαθα να πείσω το έτερον ήμισυ για να βάλω τα 2 ενυδρεία. ʼντε τώρα να δει και κανένα τέτοιο θηρίο...
Πίκρα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Και γιατί δεν φτιάχνεις ένα βυθισμένο καράβι και να το βάλεις μέσα στο ενυδρείο;  :mrgreen:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση