ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μοντελιστικές τεχνικές & Άρθρα

Φτιάξτε ρεαλιστική θάλασσα για τα καράβια σας!!!

<< < (6/13) > >>

Blitz-X:
Σταμάτη, καραβάδες και μη σε ευχαριστούμε για το step by step μπούσουλα για το υγρό στοιχείο και για τον κόπο που έκανες, να φτιάχνεις και ταυτόχρονα να φωτογραφίζεις ::salut::

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Τσάπανος Γεώργιος:
Σταμάτη επειδή δύσκολα κανείς μαθαίνει μόνος του, η μετάδοση της γνώσης και της εμπειρίας σου στην κατασκευή θάλασσας και μάλιστα δημιουργώντας την είναι πολύτιμη, πολύ ωραία παρουσίαση και ανάλυση των τεχνικών, να΄σαι καλά. ::salut::

Raw_Shooter:
Μπράβο Σταμάτη για την πρωτοβουλία σου να παρουσιάσεις τόσο αναλυτικά το κεφάλαιο "Θάλασσα υπο κλίμακα"  :!: :!: :!: Και πάλι μπράβο  :wink:

c.nemo:

--- Παράθεση από: dive στις Ιουνίου 08, 2012, 05:15:24 μμ ---σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο του πραγματικά εξαιρετικού σεμιναρίου.
Μπράβο εκπληκτική εργασία.
ερωτήσεις του πανάσχετου από οτιδήποτε πλέει.
σε υδροπλάνα και υποβρύχια μπορούν αυτές οι τεχνικές να σταθούν???? ή χρειάζεται κάποια ελάχιστη παραλλαγή στα βήματα?
και παλι ευχαριστούμε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε dive ,καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ.Για αυτό που ρωτάς φίλε πιστευω οτι θα μπορούσε αυτή η τεχνική να σταθεί ακριβώς έτσι σε κλίμακες μέχρι την 1/72 .Σε θάλασσα ήρεμη και ρηχή ,σε αραγμένο υδροπλάνο δηλαδή καλό θα ήταν να υπήρχε διαφάνεια στο υλικό ώστε να βλέπεις τους πλωτήρες του σκάφους αλλά και το βυθό.Οπότε ο πηλός από μόνος του μια και είναι αδιάφανο υλικό ,μάλλον δεν κάνει.
Βέβαια σε μια ταραγμένη θάλασσα ή σε ένα υδροπλάνο που είναι σε κίνηση θα στέκονταν μια χαρά!

c.nemo:
Jim και Δημήτρη να είστε καλά φίλοι μου σας ευχαριστώ! ::salut::

Αγριόγατε ,τί περιμένεις φίλε ,πιάσε ένα βαπόρι να δεις τι χάνεις τόσο καιρό. :mrgreen:Πλάκα κάνω ,αλλά ένα διαλειματάκι από τα αεροσκάφη είναι καλό και αγχωλυτικό πάρα πολύ! ::salut::

Μάνο ευχαριστώ πολύ φίλε ,πραγματικά ήταν πολύ κουραστικό αλλά το κυριότερο ήταν το άγχος που ε'ιχα σε κάποια σημεία.Ηταν μεγάλη ευθύνη και χαίρομαι που τελείωσε .Χαίρομαι επίσης που έγινα κατανοητός χωρίς να σας αφήνω σκοτεινά σημεία και ασάφειες! ::salut::

Φίλε Γιώργο κανείς δε γεννιέται μαθημένος το θέμα είναι να μοιραζόμαστε τη γνώση που όλοι λίγο πολύ διαθέτουμε και που με κόπο και πολύ διάβασμα αλλά και με πολύ πειραματισμό αποκτούμε ,με σκοπό να φτιάξουμε καλύτερα μοντέλα .....εμένα μου πήρε μερικά χρόνια να φτάσω σε αυτό ,δεν βλέπω το λόγο που θα πρέπει να επαναληφθεί αυτό και από τους υπόλοιπους.Ευχομαι αυτή η τεχνική να πάει πολλά βήματα παρά πέρα και εγώ θα είμαι από τους πρώτους  που θα την αντιγράψω.Να΄σε καλά και εσύ φίλε. ::salut::

Παναγιώτη ήταν χαρά μου φίλε(εκτός από κάποιες στιγμές που τα χρειάστηκα).Σε ευχαριστώ πολύ. ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση