ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μοντελιστικές τεχνικές & Άρθρα
Φτιάξτε ρεαλιστική θάλασσα για τα καράβια σας!!!
c.nemo:
Σάκη σε ευχαριστώ φίλε ......η κατασκευή προσφέρεται και για την 1/72 ,οριακά θα έλεγα ,αλλά σε θάλασσα που δεν θα είναι λάδι παίζει άνετα.....
Dimmu Borgir:
Μπράβο Σταμάτη, το αποτέλεσμα εξαιρετικό!!Σεμινάριο από τα λίγα για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.
Μπουγαρίνι μου το ξεπάτωσες μα τον Αι Σπυρίδωνα ::glossa:: :wink: ::salut::
Guderian:
Δεν μπορούσες να γίνεις πιό κατατοπιστικός Σταμάτη!
Ευχαριστούμε
::salut::
makisA:
Συγχαρητηρια Σταματη τελειο αρθρο.
Σε ευχαριστουμε για την πειρα και το ταλεντο σου που τα μοιραζεσαι μαζι μας.
Παλαιοτερα το ειχα ξαναπει και για αλλους φιλους εδω μεσα αλλα τωρα αναφερομαι σε εσενα και σε 2-3 ακομα ατομα που ασχοληστε με τα πλοια (αφου αυτα με ενδιαφερουν περισσοτερο) οτι ειστε δασκαλοι μας και αυτο που κανετε ειναι και το πραγματικο νοημα του μοντελισμου , η παρεα , η συμβουλη σας και στο τελος το μπραβο που ολοι θελουμε να ακουμε ετσι για την ψυχικη μας εξυψωση βρε αδερφε.
Εχουμε πλεον περισσοτερες απαιτησεις απο εδω και περα απο εσας :lol: να μας μαθετε και αλλα μυστικα. Ετσι εκπαιδευονται και οι νεες γεννιες μοντελιστων οπως και εμεις οι οι παλαιοτεροι που περιμεναμε καθε μηνα να αγορασουμε τα περιοδικα μας μπας και βλεπαμε κατι καινουργιο σαν τεχνικη μιας και δεν υπηρχαν αυτα τα μεσα επικοινωνιας. ::salut::
Μακης Αναστασοπουλος
c.nemo:
Ε ωρέ Χρήστο,να μα τον Αι Σπυρίδωνα που'νε στη μπιάτσα ,πολύ χάρηκα που μου'γραψες ωρέ!Πότε θα κοπιάσεις τσου Κορφούς ωρέ ψυχή να σε τρατάρω μάντολες και κουμ κουατ ωρέ....... ψυχή τσι ψυχής μου! :mrgreen: :mrgreen:
Χρηστάρα σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι,τιμή μου τα σχολιά σου! ::salut::
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ φίλε χαίρομαι που δεν άφησα σκοτεινά σημεία και ήταν όλα απλά και κατανοητά! ::salut::
Φίλε Μάκη σε ευχαριστώ πολύ,είμαστε της ίδια γενιάς και λίγο πολύ έχουμε τα ίδια μοντελιστικά βιόματα.Τα είπες όλα φίλε ,ο λόγος που είμαι εδώ είναι για αυτή την αλληλοεπίδραση στη δημιουργία και στο χόμπι μας.Είναι ωραίο να δίνεις και να παίρνεις γνώση ,εμπειρία και πολλά μπράβο!Και όπως έχουμε ξαναπεί δεν υπάρχουν καλοί και κακοί μοντελιστές αλλά έμπειροι και λιγότερο έμπειροι,και αυτό κατακτάτε μόνο μετά από πολλές μικρές ή μεγαλύτερες μοντελιστικές αποτυχίες .
Να'σε καλά φίλε σε ευχαριστώ και πάλι! ::salut::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση