0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε φαντομ εγω δεν εχω δει στην ΠΑ μονό εκτοξευτήρα ειχαμε μόνο τους τριπλούς LAU-88 που φορτωναμε ενα βλήμα εκπαιδευτικο στην κάτω θέση
Τα 71748 και 71750 στο Keflavik λίγο πριν παραδοθούν στην ΠΑ:
...σε ολα τα ΑUP εχει τοποθετηθει νεος κονος ο οποιος ειναι ελαφρα ποιο φαρδυς στην βαση του για να μην ...βρισκει η αντενα του νεου ρανταρ. [/b]
Τις combat cameras που φαίνονται στις φωτό των υπό παράδοση α/φών τις φορούσαν και μετά;
...σε προλαβα, μια σελιδα πισω!
Η πρόβλεψη υπάρχει και εχει διατηρηθεί αλλά εγω δεν τις εχω δει στην... σύγχρονη ιστορία. Μονο ψάχνοντας φωτογραφίες σε αποστολές με βολές - αφέσεις όπλων μπορούμε να δούμε...
Λυπάμαι που θα σε αμφισβητήσω αλλά ο νέος κώνος ΔΕΝ ειναι ποιο φαρδύς απο τον παλιό στην βάση του. Το μεταλλικό στεφάνι στην βάση του radome είναι το ίδιο με το προ-AUP. Επίσης το seal (επιστημονική ονομασία: τσιμούχα ) ανάμεσα στο κάτω μέρος του radome και του gun muzzle fairing (μτφ: αυτο το μαρκούτσι που έχει μέσα το πυροβόλο) ειναι το ιδιο αρα και απόσταση μεταξυ των δυο μερών αρα και η διάμετρος του radome σε αυτό το σημείο. (Και η pitot είναι ιδια. Μόνον το διηλεκτρικό μέρος εχει αλλάξει απ' οτι βλέπετε εξωτερικά. Εσωτερικά τώρα υπάρχουν κάποιες διαφορές στα σωληνάκια pitot static & pitot dynamic αλλά αυτό είναι ενα άλλο θέμα...)Τώρα αν συνολικά η γεωμετρία του radome εχει αλλάξει, δεν παίρνω όρκο, αλλά πάρα πολύ το αμφιβάλω.Ελπίζω να βοήθησα λίγο
κι εγω εσενα όπως και το θέμα του TISEO είχε ήδη απαντηθεί.Παιδιά, κάντε ενα κόπο και ψάξτε λιγο το θέμα πριν γράψετε την ερώτηση σας. Βοηθάει κι σας (γλιτώνετε χρόνο) και όλους τους υπόλοιπους...
Σωστά Νίκο, το spittler plate ήταν βαμμένο με ένα ανοικτό γκρι κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών πτήσεων στην Αμερική. Στην τελευταία φωτογραφία δε διακρίνω τα φώτα σχηματισμού στην άτρακτο και το κάθετο σταθερό, οπότε μάλλον είναι πρώην γερμανικό RF.