Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας και για τις παρατηρησεις σας.Χαιρομαι που σας αρεσε το πρωτο μου τελειωμενο GB.
Θα συμφωνησω με την παρατηρηση σε οτι αφορα το βαψιμο των κατω επιφανειων του κινητηρα αλλα και των stabilιzers με μεταλλικο χρωμα.Ομως θα συμφωνησω εν μερη.
Και αυτο γιατι ναι μεν πολλα su-34 απο κατω εχουν οντως ετσι οπως λετε τα παραπανω μερη βαμενα..ομως υπαρχουν και αλλα πολλα που δεν τα εχουν.Μια αναζητηση στο google θα σας πεισει

Τωρα σε οτι αφορα το συγκεκριμενο αεροσκαφος που εχω φτιαξει..θα διαφωνησω καθετα ως προς το βαψιμο των παραπανω κομματιων με μεταλλικο.Και το λεω αυτο γιατι βασιστηκα σε φωτος απο το συγκεκριμενο αεροσκαφος (SU-34 serial number 43)το οποιο δεν εχει μεταλλικα ουτε τα stabilizers αλλα ουτε και τα κατω κομματια των κινητηρων.
Παρακατω σας δειχνω φωτος για να μην λετε πως ειμαι ξεχασιαρης :lol:και ξεχασα να βαψω ενα απο τα πιο σημαντικα κομματια των SU σε οτι αφορα το βαψιμο σε ενα μοντελο
Φιλε Νασο η παρατηρηση σου που αφορα τους πυραυλους?Εννοεις πως το πισω μερος τους επρεπε να ειναι βαμενο μαυρο???Αν ειναι αυτο που εννοεις θα γινει η διορθωση αμεσως γιατι το ομολογω πως το αμελησα τελειως αυτο

Ευχαριστω και παλι παιδες για αλλη μια φορα