Αποστολέας Θέμα: B.A.C. Lightning F.6  (Αναγνώστηκε 9878 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Απ: B.A.C. Lightning F.6
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 12, 2012, 10:03:24 μμ »
Στα'πα εγω! ::director::Οσο για το αν κοιμαμαι μ'αυτο ,οχι το βγαζω ,γιατι ενοχλει τη γυναικα μου! ::glossa:: ::salut:: ::salut::
Μα γιαυτό και τα ξήλωσα βρε Γιώργο!!!! Είμαι κάλο και υπάκουο παιδί!!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 18, 2012, 12:09:16 πμ »
Μα γιαυτό και τα ξήλωσα βρε Γιώργο!!!!
Το μετάνιωσα είναι αλήθεια, άλλα είναι αργά τώρα!!
ξεκίνησα το πιρτσινομα, έγινε το κάθετο σταθερό, μαζί μετά πίσω φτερά και από τις δυο μεριές, τα φτερά μόνο από την πάνω !!

Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Θα επανέλθω Δημήτριος!!!  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 18, 2012, 12:55:24 πμ »
Eτσι σε θελω,power! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 18, 2012, 01:05:19 μμ »
Δημήτρη καταπληκτική η επαναχάραξη και το πριτσίνωμα! Παραπέμπουν χωρίς υπερβολή σε μεγαλύτερες κλίμακες. Πολλά μπράβο και καλή συνέχεια! 

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 18, 2012, 01:12:48 μμ »
Ετσι σουρώτηρι για μακαρόνια παρακαλώ!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 18, 2012, 01:45:28 μμ »
Μπραβο σου Δημητρη!Πολυ ωραια δουλεια!
Για πρωτη φορα μου φαινεται πολυ καλη προσπαθεια!Αντε και στα δικα μας! :mrgreen: :mrgreen: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 18, 2012, 02:06:09 μμ »
Δημήτρη, ωραία και πολλή δουλειά αλλά μήπως από τον ενθουσιασμό σου το παράκανες ? Δεν θυμάμαι να έχει τόση γράμμωση και σίγουρα δεν έχει τόσο πριτσίνωμα το συγκεκριμένο αεροσκάφος

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 18, 2012, 05:33:00 μμ »
Γιώργο, Κώστα, Αρη, Λάμπρο, ramfighter,(συγχώρεσε με άλλα μου διαφεύγει το όνομα σου) σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια,
φίλε ramfighter, έγιναν βάση αυτών των σχεδίων, από δυο διαφορετικά βιβλία είναι, από ίδιο εκδοτικό οίκο από ότι καταλαβαίνω!!

δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται άλλα έχει υπερβολικά πολλά πιρτσινια και μου έκανε και έμενα εντύπωση!! Η γράμμωση έγινε με βάση την υπερυψωμένη που είχε το κιτ, η οποία εκ των ύστερων και αφού βρεθήκαν τα σχέδια, κατάλαβα ότι είχε κάποια λάθη που δεν έπρεπε να χαραχθούν και κάποια άλλα σημεία που έπρεπε να γίνει χάραξη!!
Για να είμαι ειλικρινείς δεν ξέρω τελικά ποια από τα δυο είναι σωστά, αν τα βιβλία που έχουν τα σχέδια η αν το κιτ!! :roll: :roll:
Η αλήθεια είναι ότι εχω παραλείψει και κάνα δυο σειρές από όσα έχει στα σχέδια!!! :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα σειρά έχει η άτρακτος η οποία με προβληματίζει δεν το κρύβω με τις καμπύλες και λοιπά!!!
Επίσης προβληματίζομαι αν θα φαίνονται όλα αυτά μετά και το βάψιμο!! :roll: :roll:
Τώρα μετά το πέρας των πιρτσινιων πρέπει να τρίψω τις επιφάνειες; :oops: :oops: Αν είναι βλακώδεις ερώτηση παρακαλώ απαντήστε την έτσι και αλλιώς, μιας και πραγματικά δεν γνωρίζω!!! :oops: :oops:
Φυσικά και ισχύει,
σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 18, 2012, 05:46:19 μμ »
Για να είμαι ειλικρινείς δεν ξέρω τελικά ποια από τα δυο είναι σωστά, αν τα βιβλία που έχουν τα σχέδια η αν το κιτ!! :roll: :roll:

Τώρα μετά το πέρας των πιρτσινιων πρέπει να τρίψω τις επιφάνειες; :oops: :oops: Αν είναι βλακώδεις ερώτηση παρακαλώ απαντήστε την έτσι και αλλιώς, μιας και πραγματικά δεν γνωρίζω!!! :oops: :oops:
Μπορέι να υπάρχουν κατασκευαστικά τα πριτσίνια αλλά δε φαίνονται τόσο στο πραγματικό παρά μόνο κάτι πιο χοντρες βίδες στη  ράχη και στα panel Που ανοιγονται συχνά
http://www.airliners.net/photo/UK---Air/English-Electric-Lightning/1863615/&sid=e81652a85862f3018395f0bf60acf4a6
http://www.airliners.net/photo/UK---Air/English-Electric-Lightning/1762858/&sid=e81652a85862f3018395f0bf60acf4a6
http://www.airliners.net/photo/UK---Air/English-Electric-Lightning/2043462/L/&sid=e81652a85862f3018395f0bf60acf4a6

και άλλες Photo εδώ

http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=English+Electric+Lightning&distinct_entry=true&page=1&page_limit=120&sid=e81652a85862f3018395f0bf60acf4a6&sort_order=photo_id+desc&thumbnails=noinfo

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 18, 2012, 06:20:51 μμ »
Γιώργο, Κώστα, Αρη, Λάμπρο, ramfighter,(συγχώρεσε με άλλα μου διαφεύγει το όνομα σου) σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια,
φίλε ramfighter, έγιναν βάση αυτών των σχεδίων, από δυο διαφορετικά βιβλία είναι, από ίδιο εκδοτικό οίκο από ότι καταλαβαίνω!!

δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται άλλα έχει υπερβολικά πολλά πιρτσινια και μου έκανε και έμενα εντύπωση!! Η γράμμωση έγινε με βάση την υπερυψωμένη που είχε το κιτ, η οποία εκ των ύστερων και αφού βρεθήκαν τα σχέδια, κατάλαβα ότι είχε κάποια λάθη που δεν έπρεπε να χαραχθούν και κάποια άλλα σημεία που έπρεπε να γίνει χάραξη!!
Η αλήθεια είναι ότι εχω παραλείψει και κάνα δυο σειρές από όσα έχει στα σχέδια!!! :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα σειρά έχει η άτρακτος η οποία με προβληματίζει δεν το κρύβω με τις καμπύλες και λοιπά!!!
Επίσης προβληματίζομαι αν θα φαίνονται όλα αυτά μετά και το βάψιμο!! :roll: :roll:
Φυσικά και ισχύει,
σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Πραγματι ετσι ειναι πριτσινωμενο το Lightning!Βεβαια στην 1/72 ισως ειναι λιγο υπερβολη να αναπαραστησεις ολα τα πριτσινια.Για το αλλο που ρωτας δεν ειναι καθολου βλακωδες!Ναι, πρεπει να τα τριψεις και να τρυπησεις με τρυπανι 0,2μμ ενα-ενα!Για την ατρακτο που σε προβληματιζει ειναι πιο ευκολη απ'τις πτερυγες!Μια φωτο απο ενα 48αρι της Airfix που μου εσπασε τα νευρα και...τελωσπαντων! :mrgreen:και το πιανω λιγο-λιγο οταν ειμαι ορεξατος! ::glossa:: ::salut:: ::salut::

ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 18, 2012, 10:45:16 μμ »
Αρη να είσαι καλά! Αν και η αλήθεια είναι ότι εχω παρατηρήσει  αρκετές και πράγματι δεν φαίνονται πολλά, από την άλλη με βάση τα σχεδία που είχα ..........
Γιώργο; τρύπημα ένα ένα; :o  ::eusa_wall::Ακόμα δεν τρελάθηκα!!! ::eusa_naughty:: Τουλάχιστον έτσι νομιζω!!!! ::eusa_naughty:: Μάλλον μου αρέσει το γεγονός να μην έχει τόσα πολλά η να μην φαίνονται όπως στις φωτογραφίες!!! ::eusa_whistle::
Ακούς εκεί ένα ένα!!!! ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 19, 2012, 01:39:04 πμ »
Τώρα καλά τα βλέπεις άμα τρίψεις ,που πρέπει να τρίψεις,θα μπουκώσουν όλα και θέλουν άνοιγμα.

Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις με κάνα σκληρό πινέλο  ή καμια οδοντόβουρτσα  αν ξεμπουκώνονται και να γλιτώσεις το τρύπημα ένα ένα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 19, 2012, 11:09:15 μμ »
Μάλιστα άρα πρέπει να εφοδιαστώ με 0,2 τρυπανακια!!! :roll: :roll:
Ας ψαχτώ λοιπόν!!! :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 20, 2012, 10:15:34 πμ »
εγώ τα ανοίγω με μια βελόνα που στερεώνω στη μεταλλική λαβίδα του χαρακτικού ,αλλά τρυπανάκια πάρε είναι πολύ χρήσημα.

αυτά έχω εγώ αν και όταν τα πήρα έλειπαν αρκετά από μέσα  :?
http://pla.gr/catalog/product_info.php?cPath=2_78&products_id=1685

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 20, 2012, 05:47:30 μμ »
Αρη και εγώ μεταξύ άλλων εχω και αυτό το σετ, τα οποία ήταν κομπλέ, τώρα εχω έλλειψης από τα σπασμένα και από 0,3 και πάνω βρίσκω εύκολα και μεμονωμένα 0,2 δυσκολεύομαι να βρω και για να είμαι ειλικρινείς ακόμα δεν εχω βρει!!! :roll:
 :wink: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 20, 2012, 07:40:02 μμ »
Αρη και εγώ μεταξύ άλλων εχω και αυτό το σετ, τα οποία ήταν κομπλέ, τώρα εχω έλλειψης από τα σπασμένα και από 0,3 και πάνω βρίσκω εύκολα και μεμονωμένα 0,2 δυσκολεύομαι να βρω και για να είμαι ειλικρινείς ακόμα δεν εχω βρει!!! :roll:
Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις και 0,3 και μ'ενα ασταρι θα 'δεσουν'.Προσεχε μονο μην τα τρυπησεις περα για περα σαν κι'εμενα!Και το Lightning κανει πιο πολυ απ' το Buckeye για ποτιστηρι,χωραει πιο πολυ νερο μεσα! :mrgreen: ::glossa::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 24, 2012, 01:19:56 πμ »
Λοιπόν εδώ με τελείωμα της ατράκτου από τα πιρτσινια! τώρα μένει να τρυπηθούν με τρυπανακι!!0,3 θα χρησιμοποιήσω εναλλακτικά, Γιώργο!! ::salut::
Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξανά επιχειρήσω τετοια δουλειά!! :? :? :roll: :roll: θα φανεί με το αποτέλεσμα :roll: :roll:!!

Δεν ξέρω τι μπορεί να φανεί από τις φωτογραφίες!! Όπως και να έχει μάλλον πρέπει να ανοίξω ένα αλλο κιτακι, γιατί θα λαλήσω!!!!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 24, 2012, 06:59:16 μμ »
Ξεκίνησα και το τρύπημα των φτερών με ψιλό τρυπανακι 0.3! Έχω την εντύπωση ότι έκανα  :evil: διότι αφού εχω τρυπήσει περιμετρικά και λείανα με γυαλόχαρτο 1200αρι και καθάρισμα κατόπιν  με οδοντόβουρτσα διαπιστώνω ότι εχω χάσει το ανάγλυφο από το μηχανάκι της τρουμπέτας που έκανα τα πιρτσινια!!!

Θα δοκιμάσω μάλλον να ρίξω λίγο χρώμα με τον αερογραφο να δω τι αποτέλεσμα θα εχω, αν φαίνονται δηλαδή, και δεν θα προχωρήσω άλλο σε τρύπημα εφόσον το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό!! :oops: :oops:
Διότι αλλιώς θα πρέπει να κλείσω μια θέση στην Σταυρούπολη!!!
Θα επανέλθω Δημήτριος!!!   :wink: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 24, 2012, 08:54:41 μμ »
Ξεκίνησα και το τρύπημα των φτερών με ψιλό τρυπανακι 0.3! Έχω την εντύπωση ότι έκανα  :evil: διότι αφού εχω τρυπήσει περιμετρικά και λείανα με γυαλόχαρτο 1200αρι και καθάρισμα κατόπιν  με οδοντόβουρτσα διαπιστώνω ότι εχω χάσει το ανάγλυφο από το μηχανάκι της τρουμπέτας που έκανα τα πιρτσινια!!!

Θα δοκιμάσω μάλλον να ρίξω λίγο χρώμα με τον αερογραφο να δω τι αποτέλεσμα θα εχω, αν φαίνονται δηλαδή, και δεν θα προχωρήσω άλλο σε τρύπημα εφόσον το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό!! :oops: :oops:
Διότι αλλιώς θα πρέπει να κλείσω μια θέση στην Σταυρούπολη!!!
Θα επανέλθω Δημήτριος!!!   :wink: ::salut::
Εμ τι να σου κανω που πηγες και διαλεξες αεροσκαφος που εχει 800.000 πρισινια! ::glossa::Επρεπε να βρεις κατι πιο ευκολο αφου ειχες σκοπο να κανεις τετοια δουλεια πρωτη φορα!Δεν πειραζει καθε αρχη και δυσκολη.Σε καποια σημεια που σου εχει ξεφυγει η ευθεια μπορεις να απλωσεις κυαν/κη κολλα να τριψεις και να ξαναχαραξεις.Ειμαι σιγουρος οτι το επομενο θα ειναι καλυτερο αφου το Lightning ειναι δυσκολη περιπτωση αλλα ειναι μια καλη εμπειρια! :wink: ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 25, 2012, 01:14:23 πμ »
Εμ τι να σου κανω που πηγες και διαλεξες αεροσκαφος που εχει 800.000 πρισινια! ::glossa::Επρεπε να βρεις κατι πιο ευκολο αφου ειχες σκοπο να κανεις τετοια δουλεια πρωτη φορα!Δεν πειραζει καθε αρχη και δυσκολη.Σε καποια σημεια που σου εχει ξεφυγει η ευθεια μπορεις να απλωσεις κυαν/κη κολλα να τριψεις και να ξαναχαραξεις.Ειμαι σιγουρος οτι το επομενο θα ειναι καλυτερο αφου το Lightning ειναι δυσκολη περιπτωση αλλα ειναι μια καλη εμπειρια! :wink: ::salut:: ::salut::
Τι να κάνω;,  ::dontknow:: όταν ξεκίνησα έλεγα ότι θα χαράξω μόνο, στην πορεία μου μπήκε να βάλω και πιρτσινια, τρομάρα μου!! Όταν δε είδα και τα πιτσινια στα σχεδία ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: εκεί έπαθα πλάκα!! Ομολογώ ότι σέβομαι όλους αυτούς που φτιάχνουν τέτοιες δουλείες!!!! Που θα πάει λίγο λίγο θα τελειώσουν!!! :mrgreen: :mrgreen:
Θέλει πολύ κόλλα να ρίξω, γιατί εχω ξεφύγει σε πολλά σημεία!!!! :( :(

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 26, 2014, 11:56:53 μμ »
Καλησπέρα πάνε 2 χρονιά +  από την τελευταία απάντηση!! Μιας και μπήκαμε στην περίοδο του σκότους εδώ, με την μέρα να έχει μειωθεί σημαντικά, ξαναγύρισα στον πάγκο μου!! Έπιασα λοιπόν το σουρωτήρι μου ξανά και τελείωσα με τα πιρσινια, τώρα τι θα φαίνεται μετά το βάψιμο; Δεν ξέρω, μάλλον θα το ανακαλύψω σύντομα!!!Βγήκαν όμως αρκετά συμπεράσματα, με πρώτο πρώτο να μην ξανακάνω τέτοιο λάθος!!! ::glossa:: ʼλλα αν το ξανά κάνω η διαδικασία θα είναι σαφώς πιο εύκολη, τόσο για την γράμμωση όσο και για τα πιρτσινια, αναλογιζόμενος τα λάθη που έγιναν σε αυτό κατά την διαδικασία!! Κανονικά για να είμαι ειλικρινής  θα έπρεπε η να το στοκάρω όλο και να ξεκινήσω από την αρχή, η να το πετάξω καλύτερα! Παρόλα αυτά μάλλον δεν θα είναι το χειρότερο που έχω φτιαξει!!!
Πιλοτήριο θα προστεθεί από το αντίστοιχο μοντέλο τις τρουμπετερ μιας και για εκείνο έχω προμηθευτεί το ριτινενιο τις παυλα.
Μερικές φώτο...

Παρόλα αυτά!!

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 06:25:33 μμ »
Για την παραλλαγή δεν πιστεύω να βασιστείς στις οδηγίες του κανονιού που έχεις βάλει φόντο...πρέπει να είναι λάθος  :mrgreen:
Καλά τελείωματα  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 06:31:22 μμ »
Καλησπέρα πάνε 2 χρονιά +  από την τελευταία απάντηση!! Μιας και μπήκαμε στην περίοδο του σκότους εδώ, με την μέρα να έχει μειωθεί σημαντικά, ξαναγύρισα στον πάγκο μου!! Έπιασα λοιπόν το σουρωτήρι μου ξανά και τελείωσα με τα πιρσινια, τώρα τι θα φαίνεται μετά το βάψιμο; Δεν ξέρω, μάλλον θα το ανακαλύψω σύντομα!!!Βγήκαν όμως αρκετά συμπεράσματα, με πρώτο πρώτο να μην ξανακάνω τέτοιο λάθος!!! ::glossa:: ʼλλα αν το ξανά κάνω η διαδικασία θα είναι σαφώς πιο εύκολη, τόσο για την γράμμωση όσο και για τα πιρτσινια, αναλογιζόμενος τα λάθη που έγιναν σε αυτό κατά την διαδικασία!! Κανονικά για να είμαι ειλικρινής  θα έπρεπε η να το στοκάρω όλο και να ξεκινήσω από την αρχή, η να το πετάξω καλύτερα! Παρόλα αυτά μάλλον δεν θα είναι το χειρότερο που έχω φτιαξει!!!
Πιλοτήριο θα προστεθεί από το αντίστοιχο μοντέλο τις τρουμπετερ μιας και για εκείνο έχω προμηθευτεί το ριτινενιο τις παυλα.
Μερικές φώτο...

Παρόλα αυτά!!
Μπα..που είσαι συ;Δεν πειράζει,σκοτος -ξεσκοτος στη Νορβηγία το μάτι ανοίγει! :mrgreen: ::glossa::Καλη συνεχεία λοιπόν! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος FOX-3

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 07:04:25 μμ »
πολυ καλη δουλεια και απιστευτα χρονοβόρα εγω θα το εκανα σε 48αρι αυτο για να φανει και η δουλεια μου πάντως εύχομαι καλη συνέχεια και καλο τελειωμα !!!   

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 10:10:05 μμ »
FOX-3, Γιώργο και Σταύρο να είστε καλά, και ευχαριστώ!!
Σταύρο έχεις δίκιο!!! Είναι εντελώς λαθος!!! ::glossa::
Λοιπόν σήμερα έγινε μια προσπάθεια να βελτιωθεί λίγο το κάθισμα και βάφτηκε πιλοτήριο κάθισμα. Πολλές δόκιμες για να ταιριάξει μέσα στην άτρακτο, λίγο κόψιμο, πολύ τρίψιμο!! Νομίζω θα ταιριάξει μια χαρά στο τέλος!!!  :roll: :roll:
Λίγες φώτο....

Με ταλαιπωρεί λίγο το κίτρινο-κοκκινο στην λαβή εκτίναξης.
Παρόλα αυτά!!

Tags: