ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Τηλεκατευθυνόμενα
ΕΓ/ΟΓ ΚΕΡΚΥΡΑ ανοικτου τυπου "παντοφλα"
ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ:
Καλησπερα σε ολους!
Ξεκιναω ενα θεμα εντελως διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και που κατα τη γνωμη μου δεν εχει ξαναφτειαχτη ποτε υπο κλιμακα! Σκληροι εργατες των ελληνικων θαλασσων συνδεοντας τα νησια με την ενδοχωρα μεταφερωντας ανθρωπους και οχηματα με μια ιστορια που χανεται στις αρχες της δεκαετιας του '50! Ενα θεμα με αρκετο χαρακτηρα και μοντελιστικες προκλησεις!!! Μερικες φωτο απο το στησιμο της γαστρας και επεται συνεχεια!
Dimitris 72:
Τι μου θύμισες τώρα!!! Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα σε τρεις + ώρες. Αυτό και το '"Ακρόπολις" (μετασκευασμένο LST με βουλωμένα πυροβόλα στην πλώρη :roll: :roll: :roll:), ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να σου συμβεί μετά από 12 - 13 ώρες ταξίδι με το αυτοκίνητο από Αθήνα (υποχρεωτικά διασχίζοντας την Πίνδο)....
Αν θυμάμαι σωστά, το Κέρκυρα (σε αντίθεση με τις άλλες παντόφλες), είχε τις προπέλες πάνω από τον καταπέλτη
Α, ρε Γιάννη.........Θα παρακολουθώ στενά, αυτό το "φάντασμα" της παιδικής μου ηλικίας. Καλή συνέχεια ::salut::
ΔΚ
ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ:
Ευχαριστω πολυ Δημητρη αλλα δεν ειναι το "ΚΕΡΚΥΡΑ" στο οποιο αναφαιρεσε!!! Μακαρι να εβρισκα σχεδια απο αυτο!!! Ειναι το σημερινο "ΚΕΡΚΥΡΑ" που κανει τη διαδρομη σε 1 1/2 ωρα!!!
Dimitris 72:
ΦΤΟΥ!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΔΚ
ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ:
Μια μικρη προοδος στην κατασκευη!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση