Αποστολέας Θέμα: Ξεκίνημα αρχαρίου  (Αναγνώστηκε 1055 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος katsaronas

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Ξεκίνημα αρχαρίου
« στις: Μαΐου 29, 2012, 05:04:47 μμ »
Καλησπέρα σας φίλοι. Αποφάσισα να αρχίσω και εγώ με τον μοντελισμό διότι είναι κάτι πραγματικά ωραίο και δημιουργικό και όχι μόνο. Δεν γνωρίζω τίποτα από μοντελισμό για αυτό θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο σε αυτό. Δηλαδή σαν νέος τι εργαλεία θα πρέπει να έχω? Και επίσης ποιο αεροπλάνο θα μου προτείνατε να αρχίσω. Έχω τρέλα με το F117 και το eurofighter, αλλά δεν γνωρίζω τι βαθμού δυσκολίας είναι τα συγκεκριμένα αεροπλάνα. Είναι νέος και για αυτό θα σας ζητήσω να με συγχωρήσετε σε τυχόν λάθη που θα κάνω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλώς σας βρήκα. Γενικά ότι συμβουλές έχετε να μου δώσετε είναι καλοδεχούμενες.

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Απ: Ξεκίνημα αρχαρίου
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 29, 2012, 05:09:18 μμ »
Καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο του μοντελισμού. Κατά την άποψη μου θα πρέπει να ξεκινήσεις με κάτι σχετικά απλό που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια εικόνα για το πως δουλεύει το σύστημα. Θα χρειαστείς ένα κόφτη, μια κόλλα και τα σχετικά χρώματα για αρχή. Διάλεξε ένα αεροσκάφος της αρέσκειας σου, βρες φωτογραφικό υλικό και ξεκίνησε την κατασκευή βάσει των οδηγιών. Είμαι σίγουρος πως αν ψάξεις μέσα στο φόρουμ θα βρεις πολλές συζητήσεις και συμβουλές για αρχαρίους. Καλό ξεκίνημα!

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 29, 2012, 05:31:56 μμ »
Καλώς ήρθες στον μοντελισμό και στο Modelclub!
 ::welcome_model:: ::hi::

Για το ξεκίνημά σου επίσης μπορείς να βρεις πληροφορίες στο παρακάτω θέμα όπου έχουν αποτυπωθεί κάποιες ιδέες:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,7876.0.html

Και ίσως σου φανούν χρήσιμα και τα παρακάτω:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?action=tags;tagid=475

Καλή συνέχεια, καλές κατασκευές και ότι θες ρωτάς! ::salut::

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος katsaronas

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 29, 2012, 05:56:20 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ. Οπότε θα αρχίσω να το ψάχνω σιγά σιγά και φυσικά σας ενοχλώ για ότι δεν καταλαβαίνω. Στο τέλος θα υπάρξουν και φωτογραφίες.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 30, 2012, 02:07:48 πμ »
To 117 είναι πιο εύκολο κίτ από το eurofighter στην 1/48 ,πιο εύκολη συναρμολόγηση και βάψιμο.Καλώς ήλθες και και καλό μοντελάρισμα. ::salut::

Tags: