0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον το δεύτερο... σε συνδυασμό με την κατάλληλη ανάληψη πρωτοβουλίας και ηγετικού πνεύματος... Επίσης, αν κάποιος θέλει επεισόδια από The big bang theory με Ελληνικούς υπότιτλους να πει, γιατί θα ετοιμάσω κάτι dvd για τον Gosva....
Αίσχος... δε μπορεί να πάει ο άνθρωπος να φάει δυο ρημαδοσουβλάκια με την ησυχία του στης Γιωργίας και μετά να ανοίξει το thread της συνάντησης και αμέσως ανέλαβαν δράση οι πριονιστές (της καρέκλας του) Ντροπή και όνειδος ʼλεξ πάταξε άμεσα τους στασιαστές/πριονιστές (όπως λέμε, ηλεκτρολόγοι/γυναικολόγοι ένα πράμα ) ΜΦΧ
Η καρέκλα μου δεν πριονίζεται!
εεεπ ... τι γίνεται εδώ ... στο γραφείο μου και οι δυο ... αμέσως
Spoiler (hover to show)τους βλεπω και τους 2 να κάνουν στίβο μάχης στην Ιπποκράτους με πληρη φορτο.... με εξαρτήσεις και κρανουμπα.... χαχαχαχαχαχαχα
Spoiler (hover to show)το έχουν χαλαρά αυτό ....... το κερασάκι στη τούρτα θα είναι να σε έχουν να τους λές ανέκδοτα ........ ... ... . . . .
Ψιτ νέος? Θες να κάνεις τον γύρο της Ιπποκράτους στο ένα πόδι?
το έχουν χαλαρά αυτό ....... το κερασάκι στη τούρτα θα είναι να σε έχουν να τους λές ανέκδοτα ........ ... ... . . . .
τους βλεπω και τους 2 να κάνουν στίβο μάχης στην Ιπποκράτους με πληρη φορτο.... με εξαρτήσεις και κρανουμπα.... χαχαχαχαχαχαχα
Πάει χάλασαν οι συναντήσεις του Σαββάτου...
Αγαπούλα άλλος ανεβοκατεβαίνει την Ιπποκράτους κάθε Σάββατο... Hondos-τρίγωνο-Hondos... Ειδικά με όσα ψωνίζεις από εκεί, όταν γυρνάς σαν να έχεις βάλει στολή Κορέας είσαι...
Για κατέβα ένα Σάββατο και πέρνα το στίβο αν μπορείς ΜΦΧ
Από τώρα το παραδέχομαι ότι ποτέ δεν ήμουν καλός στη γυμναστική... Οπότε μάλλον θα πάρω απαλλαγή...