Όσον αφορά τα Revell βρήκα πλήρη γκάμα στο κατάστημα Model One (όπου ενημερώθηκα ότι δεν είναι απλώς απόθεμα αλλά κάνει κανονικά εισαγωγή των χρωμάτων). Τώρα ο λόγος που αποφάσισα να χρησιμοποιήσω Revell είναι ότι αφενός χρησιμοποίησα κάποια Humbrol και δεν έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και αφετέρου μετά από αρκετή έρευνα στο Internet και ιδιαίτερα στο youtube μου φάνηκαν πιο <<ευκολοδούλευτα>> και καλύτερης ποιότητας. Για το αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο θα το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι και θα ενημερώσω σχετικά. Όλα τα παραπάνω τα καταγράφω με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία καθώς είμαι ακόμα αρχάριος.
Όσον αφορά την MIG ισχύει περίπου ότι και με την περίπτωση της Revell καθώς και το γεγονός ότι έχω διαβάσει ότι οι σκόνες της είναι πιο δυνατές σε κάλυψη επιφάνειας σε σχέση με τις αντίστοιχες της Vallejo. Τώρα κάπου έχω διαβάσει ότι υπάρχουν και σκόνες από εκκλησιαστικά είδη οι οποίες φυσικά είναι πολύ πιο φθηνές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αποδίδουν σωστούς χρωματισμούς και πως ακριβώς χρησιμοποιούνται.
Τέλος για να μην μακρηγορώ και σας ζαλίζω (αν και έχω πάρα πολλές απορίες και ερωτήσεις), για την επιλογή των δύο αυτών εταιριών συνέβαλε περισσότερο η έρευνα μου στο Internet και οι επιρροές που απέκτησα από συγκεκριμένο ξένο μοντελιστή καθώς και η αίσθηση ότι μου <<ταιριάζουν>> περισσότερο από τις λοιπές που κυκλοφορούν στην χώρα μας. Το αν είναι αλήθεια η όχι μόνο δοκιμές θα το δείξουν και φυσικά κάθε συμβουλή δεκτή.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Δημήτρης