0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως θα ήταν προτιμότερο να απαλείψεις όλη την οριοθέτηση με τρίψιμο και μετά να ξαναγυαλίσεις το διαφανές κομμάτι και να μασκάρεις βάσει σχεδίων...Δεν πειράζει, αυτά όλα είναι εμπειρίες που αν τις χρησιμοποιήσουμε σωστά, μας κάνουν καλύτερους!Καλή συνέχεια!
Χρηστο το κοκπιτ ειναι καταπληκτικο,,χωρις να εχω γνωσεις μιλαω φυσικα απο χρωματα κλπ απλα λεω αυτο που βλεπω...απλα υπεροχο... το ιδιο ισχυει και για την δουλεια που εχεισ κανει στις φωλεες,,πολλα μπραβο ανυπομονω για την συνεχεια,,
πολυ καλη δουλεια μεχρι τωρα ειδικα στο κοκπιτ-φωλιες.μην βιαστεις να κανεις οτιδηποτε θελει υπομονη το συγκεκριμενο κιτ το εχω φτιαξει και μου ειχε αναψει τα λαμπακια :mrgreen:ομως αν ακουσεις και τους ποιο εμπειρους το τελικο αποτελεσμα θα σε ανταμηψει
καλησπερα φιλε μου.κατα συμπτωση το αεροσκαφος που επελεξες να φτιαξεις το ιδιο εχω κανει και εγω πριν λιγο καιρο :lol:να προσεξεις οταν φτασεις στα βαψηματα κασι περασεις το 74-75 να μην καλυψεις παρα πολυ το 76 κατα την γνωμη μου παντα γιατι την ιδια πατατα εκανα και εγω και προσωπικα δεν νομιζω οτι αυτη ηταν η τελικη εικονα του οταν πετουσε.και για να κανω τον εξυπνο ::glossa::το αεροσκαφος το πετουσε ο emil glaid απο το καλαμακι το 1944