0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγέρθιτο!Τα υπόλοιπα τα ξέρετε!
Ελληνικά: εγέρθητι είναι β' ενικός. ο πληθυντικός (όταν μιλάς σε πολλούς δλδ)είναι εγέρθητε, επίσης ο τύπος εγέρθητω δεν υπάρχει ...και επειδή το ρήμα εγείρομαι μπορεί να μας χρειαστεί δείτε πώς κλίνεται: http://www.logosconjugator.org/mc/mog.php?id=143813&ul=EN
Κοίτα με τις λαλακίες που λέμε για τα παληκάρια με τα μαύρα μπλουζάκια,μην έρθουν κανα Σάββατο στο Lure.Αν πουν "έγερθειτο" εγώ θα "εγέρθειτο",εσύ "καθίθατο" (όπως είπαν και οι Ράδιο Αρβύλα χθες) και παίχτο ήρωας
Μάλλον θα παραβρεθώ και εγώ
Καλός ο χαβαλές παιδιά αλλά ίσως μερικοί παρεξηγιούνται όταν τίθενται εν αμφιβόλω θέματα πολιτικών ιδεών ή θρησκευτικών... Καλό θα ήταν να προσέχουμε... Ίσως κάποιοι να μην είναι τόσο ανεκτικοί όσο πιστεύουμε ή είμαστε εμείς...
Πολύ Σωστά.Και να προσπαθούμε να μην τσιμπάμε και αναπαράγουμε εδώ μέσα ότι μας σερβίρει ο καθένας...........
πάρων.....Spoiler (hover to show)θα βαλουμε τον Jim-eta να σου κάνει ΣΩ.ΒΕ.
Εγώ πάντως ΑΝ έρθω, δεν θα κάτσω όρθιος μέσα, θα κάτσω... καθιστός έξω!
Καθίθατο δηλαδή...επαναστάαααατη μου
Με το πνεύμα της εποχής! Αριστερή κυβέρνηση και ρώσικο GB!
χαλαρά βρε παιδιά...
Χαλαρά ξεκινάνε αυτά και ξαφνικά στην σελίδα 2 του τόπικ βλέπεις μπινελίκια... Λες και του έβρισαν του άλλου την μάνα...
Ώπα φιλαράκι αυτό που είπες ήταν πολύ βαρύ (με φωνή "Πες του ρε Τάκη κάτι για την αδελφή του")
Φωνή 4 ήταν φιλαράκι... Οι μυημένοι ξέρουν...