Dimu : Ευχαριστώ για τις φωτο. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία σχέση μεταξύ του κιτ και της πραγματικότητας. Θα δω τι θα κάνω.
Dimitris72: Μια πετριά την έφαγα με αυτό το μοντέλο, ήθελα να το φτιάξω ντε και καλά. Και καλά το όχημα αντε και το μαζεύεις κάπως.
(Για τις διαστάσεις του δεν ξέρω πάντως) . Το πυροβόλο νομίζω μόνο η ARMO το βγάζει.
Stavros : Με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται. Τα πριτσσινάκια τα φτιάχνω με ένα τιπ που μου έδωσε ο Dimu πήρα γραναδοράκια από ένα κατάστημα με είδη ωρολογοποιών στην πλατεία Κλαυθμώνος λέγεται Πιόκος. Χτυπάς λεπτό φύλλο λαμαρίνας και τα ψαρεύεις από κάτω. Προϋπόθεση από κάτω να έχεις ελαστική επιφάνεια και να μην χτυπήσεις δυνατά γιατί χώνονται βαθιά στο λάστιχο. Το κολλάω προσωρινά με σάλιο

και μόλις πχ βάλω μια σειρά τα περνάω με glossy βερνίκι. Αυτό με προσοχή τα κρατάει μέχρι να πέσουν τα χρώματα. Μετά το χρώμα δεν φεύγουν.

Οι ερπύστριες είναι tracks and troops, δεν χρησιμοποίησα νερό εξάλλου ήταν τόσο εύθραυστες που ουσιαστικά τις βρήκα link by link μέσα στο φακελάκι τους. Έχουν πρόβλημα και αυτές πάντως.
Και φυσικά σύμφωνα με το νόμο του Μέρφυ στο μοντελισμό, έμαθα ότι βγάζει η Revell όπου να ναι καινούργιο Sdkfz 7 το οποίο θα κυκλοφορήσει (φυσικά) λίγο αφού τελειώσω το δικό μου

.
Για τα όργανα είναι πανεύκολο να στάξω μια σταγόνα μασκόλ και να βάψω μετά, το έχω ξανακάνει χωρίς πρόβλημα.
Αυτά προς το παρόν θα επανέλθω μόλις έχω κάτι καινούργιο.
Οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο για το Flak ευπρόσδεκτο. Εάν κάποιος είχε και τα σχέδια θα ήταν το ιδανικό.
Ευχαριστώ, P.A.