Να ρωτήσω και εγώ ο...γερμανάσχετος
, μια βλακώδη ερώτηση? Το γαζί στο μέσον των τροχών, πρέπει να υπάρχει???
Αν δεν πρέπει, παρακαλώ να το τρίψετε κε Ακαμάτα (και να αφήσετε τις ακαματοσύνες). Αν πάλι πρέπει, τότε μιλάμε για πολύ ωραία κατασκευή!!! 
ΔΚ
αγαπητέ φάν της ιωβηλαίου και της πουτίγκας με γεύση τσέρι και μέντας, ορθή η παρατήρηση σας αλλά τα γαζιά είναι ήδη τριμμένα απο τα χεράκια του Ντίνου.
Κι όταν ο Ντίνος τρίβει, δεν αστειεύεται!...μια φορά τον έβαλα να τρίψει έναν κάθισμα και επειδή αφαιρέθηκα απο την δουλειά που έκανα εκείνη την ώρα , όταν τον θυμήθηκα για να του πώ "στόπ αρκετά έτρειψες", ήταν πλέον αργά!...το κάθισμα είχε μείνει μισό και πλέον άχρηστο για να χρησιμοποιηθεί. Για τον ίδιο λόγο δεν τον αφήνω να χειριστεί λεπτεπίλεπτα κομμάτια όπως τους αποστάτες που αναφέρω πιο πάνω, διότι πρίν προλάβει να τους πιάσει στα χέρια του, σπάνε και με αναγκάζει να τους αντικαθιστώ με χαλκόσυρμα κλπ !!....

Προφανώς βλέπεις το καινό που είχε δημιουργηθεί απο τα δυο κομμάτια των τροχών όταν κολλήθηκαν και ήδη έχουν γεμίσει με τα τρίμματα απο το τρίψιμο και φυσικά σφραγίστηκαν απο την κόλλα!...
Είναι η ιδέα μου ή όντως είναι άβαφο; 
Αν και άσχετος με το θέμα, δε μπορώ να μη θαυμάσω την καθαρότατη δουλειά που έχει γίνει. Τι διάβολο, δε χρησιμοποίησε κόλλα; Ετσι κάπου να του τρέξει λίγο;
Γιώργη, η υγρή κόλλα της Humbrol , αν παρατηρήσεις κατά την εφαρμογή της επάνω στο πλαστικό, γυαλίζει ελάχιστα και ακόμη λιγότερο αυτή της Gunze με το μπλέ καπάκι!

όσο για τρεξίματα έχει και παρά έχει, απλά ρετουσάραμε λίγο της φωτό για να είναι πιο κόσμιο το αποτέλεσμα!

Θαναση δεν σε ξεχασα αλλα λογω εργασιας δεν ειχα προσβαση στον υπολογιστη μου.Ετσι κι αλλιως με προλαβε ο Χρηστος οπως βλεπω
Αφου θα διορθωσεις τους προβολεις,φτιαξε και τα καλωδια τους.Στη φωτο του Χρηστου διακρινονται οι θεσεις τους

άτιμε !..θες να με τυραννάς ε;;!!!

φίλε, θα διορθωθεί το Π και αναγκαστικά θα μπεί και η καλωδίωση αλλά ειλικρινά δεν πειράζω κατι άλλο, γιατι πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ κατασκευαστικά περισσότερο με αυτό (άσε που έχω άλλες κατασκευές ήδη ξεκινημένες οι οποίες είναι και πιο απαιτητικές) !...
Θαναση ομορφη κατασκευη,αλλα παρολα αυτα οποιος συναρμολογησε τους τροχους εχει κανει λαθος κολληση ειδικα στον πρωτο δεξιο,οπου τα αυλακια του πελματος εχουν ταυτιστει,οπως νομιζω και στον δευτερο δεξια,αν και δεν μπορω να δω καλα.
Περικλή έχεις απόλυτο δίκιο και είναι κάτι που μου ξέφυγε εντελώς!...τώρα το είδα κι εγώ τον μπροστινό δεξί τροχό!...ε ναι λοιπόν !..ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ!
ʼλλωστε το είπα και στο αρχικό ποστάρισμα αυτού του τόπικ, ότι λάθη και ελλείψεις υπάρχουν (π.χ. το ρηχό πλαινό ντουλάπι στα φτερά) , γιαυτό μην αγχώνεστε !..θα βρείτε πολλά λάθη !....

Για δε επίπληξη του μαθητευόμενου Ντίνου για μέρος των παραπάνω ελλείψεων ούτε λόγος!

...κινδυνεύει σοβαρά η σωματική μου ακεραιότητα!

...και πάλι ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις σας!....