Προς το παρών έκανα ότι μου πρότεινε ο Σάκης και ο Γιώργος G. Μετά είδα τα μηνύματα σας.
Πέρασα τις γραμμώσεις με μολυβάκι.Μια ώρα μου πήρε.Διόρθωνα με γώμα.Σε ένα σημείο μόνο μου ξέβαψε από τη γόμα και θέλω να ξαναπεράσω.
Έχω εγώ το χ-22 εαν θέλεις.
Και σε είπα να σου έρθω με το ζουμί....
Aeon το ζουμί με τα παστέλ που έκανα σαν το promodelers ήταν που έλεγες να φέρεις.Για το x-22 σε ευχαριστώ δε θα χρειαστεί τώρα που το ξανασκέφτομαι matt ή semigloss πρέπει να είναι το τελικό βερνίκι άρα περνάω με smoke τις γραμμώσεις και ένα τελικό ακρυλικό βερνίκι που έχω.(αν μπω στη διαδικασία)
Βρε παιδιά αφού λέει ότι με ελάχιστο σκούπισμα βγαίνει το metalizer!
Ο dgt έλεγε να ελέγξω το wash με πινελάκι ούτε καν να σκουπίσω.Το Mig-21 στην 1/72 είναι ελαφρός μεγαλύτερο από το f-5 οπότε λίγο δύσκολο να πετύχω κάτι τέτοιο.
Αρη με Alclad δοκίμασες?
Ρίξε Alclad και θα δεις!
Απ την άλλη τα ρώσσικα δεν είχαν και τόσο γυαλιστερό φινίρισμα...
Με βερνικάκι ίσως δείξει καλύτερα!
Μετά κάνεις τα wash σου,και τέλος παίζεις από πάνω με καθαρό metalizer κατά τόπους...
Mmaker άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα ,μόνο πετρέλαιο μου έμεινε
Για το επόμενο μεταλλικό μοντέλο έτσι θα γίνει που λες.Θα αγοράσω ένα alclad οπού το κυρίως μέταλλο θα ψεκάζεται με αυτό. Μετά θα μασκάρω κανονικά να κάνω τι είναι να κάνω.Πχ να κάνω paneling με Modelmaster Metalizers.
Έχεις πρόσβαση σε promodellers wash? Δεν σηκώνει τίποτα
Έχει ο Aeon που κάνουμε παρέα.Στο σκούπισμα είναι το πρόβλημα είπαμε με τα metalizers της modelmaster αν δε τα σφραγίσεις.Οπότε και αέρα να βάλω αν το σκουπίσω με χαρτί νωπό θα φύγει χρώμα.