0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μωρή κουφάλα Βαϊμάκη..αν ο Γκότζος ήταν 48άρι tamiya εσύ θα ήσουν σαΐτα απο ανακυκλωμένο χαρτί,άντε να χαθείς παλιοπετούγια
Kυκλοφορει Τουλουμπα στην 1/48 και μαλιστα απο τη Tamiya;Καιρος να ξεκινησει το μοντελισμο κι ο Παρκαδορος
Παλιομουχρίτσα Τσαούση ο ραλίστας τις φτιάχνει 1:1 τις Φεράρι... Όχι σαν κάτι άλλους... Όξωωωωωωωωωωωωω.... Αφάνταρε (κι αυτό φωνή 4 ήταν)
Ο Αφανταρος ποιος ειναι;
υποτιτλους απο που κατεβαχουμε βρε παιδιά;;;
τς τς τς άμα ο άθρωπας δεν ακούει και δεν ξέρει...ΦΚ
Εντάξει έχω λιώσει με τα προηγούμενα μηνύματα ως μυημένος και εγώ οπότε αφού το κάνατε που το κάνατε μπου...λο το τόπικ πάρτε και αυτό να σαπίσετε...
Κουλάρετε ρε παλιοχουλιγκάνια... εξέδρα το κάνατε Εξαιρείται ο S-mat Στο θέμα μας τώρα... Εγώ αν έρθω, θα έρθω αργά (στο γεύμα ) καθώς θα έρχομαι από μακριά και δε θα προφτάσω για το καφέ ΜΦΧ
Ο Barkman να κάνει εντατικά γιατί τον βλέπω πίσω...
Στο θέμα μας τώρα... Εγώ αν έρθω, θα έρθω αργά (στο γεύμα ) καθώς θα έρχομαι από μακριά και δε θα προφτάσω για το καφέ
Εμένα γιατί με εξαιρείς φιλλλλλλαράκι,μήπως θες να'ρθουμε απ'κει να μας τα πεις και απο κοντά μωρή σαλούφα.Και να σε πω ρε φιλλλλαράκι,σε ρωτήσε κανένας αν θα έρθεις και τι ώρα;Επίσης ποιός νομίζεις οτι είσαι που σπαμάρεις το θέμα;Μήπως απο τους άλλους,τους περίεργους;
Ε άμα είναι να είσαι από δρόμο, να πάμε κάπου να φάμε πιο καλά... Να μην τσιμπήσουμε μόνο...
...Αν μπορεσω να ξυπνησω κι εγω μαζι!
Ξυπνήσεις, δεν ξυπνήσεις φιλαράκι, μαζί δε θα πάμε στον καφέ... θα έρχομαι από το Ελ Βενιζέλος
Το καράβι?????
Όχι ρε... Από ένα χωριό του Μέξικο....
... θα έρχομαι από το Ελ Βενιζέλος ΜΦΧ
Α, θα πας για ψεκασμό?