Και αυτήν την φορά μου έκαναν την τιμή να με προσκαλέσουν και φυσικά δεν άφησα την ευκαιρία.
Οι κανονισμοί ίδιοι με πέρσι με μοναδική αλλαγή την ημερομηνία,φετος τρέχουν αυτοκίνητα
πριν το 60 πράγμα που πολύ με λύπησε γιατί σκόπευα να ετοιμάσω μια Ferrari 250 GTO:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,18782.0.htmlΕίχα υποσχεθεί στην κόρη μου ότι θα της φτιάξω ένα ροζ αυτοκίνητο που το είχε καημό.
Ο Dave Wisdom,master modeller,σε συζήτηση σε προηγούμενο αγώνα μου είχε πει ότι υπήρχε μια αμερικάνα που έτρεχε με ροζ αυτοκίνητα μου έστειλε μάλιστα μια φωτό:

Ψάχνοντας για την Donna Mae Mims,έτσι λεγόταν,απεβιωσε το 2009, βρήκα ότι είχε τρέξει
ένα Triumph TR3 ροζ (Marlboro, Maryland, 1965):

Να τι έφτιαξα,Aurora καρότσα μεταλλικό σασί ,το βάψιμο δεν είναι καλό αλλά έγινε βιαστικά γιατί δεν υπήρχε χρόνος.

Το χρώμα φαίνεται καλύτερα εδώ

Ο (πιθανότατα) γαμπρός μου εξεδήλωσε την επιθυμία να τρέξει Aston Martin,DBR 1
καρότσα Ocar,μεταλλικό σασί

Για τον εαυτό μου έφτιαξα την πιθανόν ασκημότερη Ferrari στην ιστορία,Ferrari 166 Abarth,καρότσα BSR ,μεταλλικό σασί,με την οποία ελπίζω να πάρω μια καλή θέση στα καλλιστεία.

Και τα εφεδρικά αυτοκίνητα
Περσινά
Ferrari 250 SWBOcar body,Fly racing chassis

Ferrari 166MM Barchetta.Δεν είναι και τόσο εφεδρικό.Το περσινό της σασί πήγε στην Ferrari Abarth
και το καινούργιο της είναι διαφορετικής κατασκευής και περιμένω πολλά απ'αυτό,κυρίως
να είναι ταχύτερο από την Berlinetta για να υπερασπισθώ την περσινή 2η θέση η να διεκδικήσω την πρωτη.Κάθε οδηγός έχει δικαίωμα να δηλώσει 2 αυτοκίνητα και να τρέξει 1 η και τα 2.
Ομως το αυτοκίνητο των καλλιστείων πρέπει να τρέξει τουλάχιστον μια σειρά.Το πλάνο είναι λοιπόν
να ξεκινήσω με την Ferrrai Abarth πηγαίνοντας ΑΡΓΑ για να την κρατήσω αγρατζούνιστη και στις άλλες τρείς σειρές οδήγηση χωρίς αύριο με την Barchetta.Ιδωμεν

Του 2010
Ferrari Testarossa 58

Ferrari Testarossa 57

Η Ferrari 166MM Berlinetta με την οποία τερμάτισα 2ος το 2011

Του 2009,η άλλη άσκημη, Ferrari Uovo