Καλησπέρα.. έχω στα σκαριά το παρακάτω..

και σκοπεύω (καλά να πάθω) να το βάψω με την τριχρωμη παραλλαγή
Οι ερωτησεις μου ειναι πολλές καθώς σκοπεύω για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσω σπρέι . ( της Humbrol και ίσως καποιο ετοιμο απο χρωμ/πωλείο που θα του πάω δειγμα..)
1) υπάρχει κάποιο υλικό που περνάω τα τζάμια , και μετά βάφω και οτα τελειώσω το βγαζω ? Το έχω δει κατά κόρον εδω στο φορουμ, αλλά δεν ξέρω πώς δουλεύει... Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει χρώμα από κάτω ? Μπορώ να το στρώσω ακριβώς στο περίγραμμα ενός τζαμιού ή μετά οταν το βγάλω υπάρχει περίπτωση να μην ειναι ακριβώς όπως το ήθελα και να χρειαστουν διορθωσεις με πινελάκι ?
2) Για τη παραλλαγή τώρα.. Ειχα δει παλαιότερα στις σελίδες του φορουμ μια ταινία μασκαρίσματος μπλε, που ειχε τρελλή ελαστικότητα , ψαχνω το λινκ, αλλά δεν το βρίσκω.. (καλά να πάθεις )
3) Αν χρησιμοποιήσω παταφιξ για το κόψιμο της παραλλαγής, επειδή το βαψιμο ξαναλέω θα γινει με σπρέι, υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω αυτό το σβήσιμο που βλέπω και χαζεύω στο φορουμ, που όμως οι συνάδερφοι το έχουν πετύχει με αερογράφο ?
Γενικά επειδή είανι η πρώτη φορά που θα βάψω κάτι χωρίς πινέλο, θα ήθελα λίγη (
πολλή) βοήθεια στο πώς θα το καταφέρω.. Η εμπειρία σας μπορεί να με βοηθήσει να αποφύγω τα λάθη...
Ευχαριστω !