Καλησπερα! Κατασκευαστηκαν δυο 'λαμπες' απο διαφανες sprue κ τεντωμενο πλαστικο κ κολληθηκαν στην οροφη..Η τελευταια τοποθετηθηκε κ στη συνεχεια κολληθηκε γερα με υγρη κολλα HUMBROL πανω στη γεφυρα.

Γιαννη,Κωστα,αυτουργε,Κωστη,Γιωργο, σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

Οπως βλεπετε απο τις φωτο οι μονες πλεον προσβασιμες περιοχες ειναι οι δυο πορτες εκατερωθεν, αντε κ η κατω πλευρα στο πατωμα οπου καποια καλωδιακια θα μπορουν να εισχωρησουν.. Τον φωτισμο σκοπευω να τον χρησιμοποιησω βασικα για τις εκθεσεις της IPMS,την φετινη για τον φωτισμο της καλυβας στο διοραμα του Πετρακη και εκεινην του 2014-πρωτα ο Θεος

- για την γεφυρα του Ακαγκι..Το led το ακουω πολυ προσιτοτερο. Καποιος απο σας, δεν θα αποκαλυψω ποιός

, θα λαβει π.μ. μου για να μου πει ακριβως τι να κανω..Αρα προεχει η καλυβα κ μετα η γεφυρα..
Α..Και μια πατατα ευτυχως πολυ μικροτερης σημασιας απο εκεινη που ειχα κανει με το σχημα του island κ την διαταξη των παραθυρων στη γεφυρα..Στη γεφυρα λοιπον ΔΕΝ υπηρχε πηδαλιο γιατι αυτο υπηρχε στο κατω καταστρωμα..

Οι εξυπνακηδες στο ΤΟΡΑ(3) το ειχαν βαλει στη ταινια τους, ενω οι πιο διαβασμενοι στο 'Isoroku' οχι..Παρολο που δεν το εχω κολλησει θα σκεφτω πολυ να το αφαιρεσω μιας κ δινει ξεχωριστη νοτα στο συγκεκριμενο χωρο..Ειδομεν!