Αποστολέας Θέμα: An-32B Amodel 1/72  (Αναγνώστηκε 1411 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
An-32B Amodel 1/72
« στις: Απριλίου 24, 2012, 01:22:39 μμ »
 Περιμένοντας, οχι τον Γκοντό, την μεταλλική κάνη για το BTR-80....θα ξεκινήσω την 1η μου συμμετοχή στο G.B. μας μ' ενα "πετούμενο" στην 1/72  8)
Πρόκειται για το Antonov 32 στην έκδοση "Β", δλδ δυνατότητας μεταφοράς προσωπικού & cargo.

Το κιτ, με μια πρόχειρη πρώτη ματιά, φαίνεται οτι πάσχει απο το πολύ φλάς και απο την μέτρια εφαρμογή  :(  Η επιβεβαίωση ήρθε φυσικά με το dry fit που έκανα  ::eusa_wall::
Προς το παρόν έχει "πιαστεί" με χαρτοταινία περιμένοντας την 1η Μαη που ξεκινά και επίσημα το G.B. μας  :wink:

---- Μετά απο το "ψηστήρι"  του έταιρου ΑΚΑΜΑΤ-η jogiav. μου "κλείνουν το μάτι" και κάτι άλλα "ρούσκι" Αmodel  ::077devil:: ----

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Απ: An-32B Amodel 1/72
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:31:44 μμ »
ʼντε και καλή αρχή!
Όλα τα ΑModel που βλέπαμε στο σπίτι σου προχθές είναι κουκλάκια (δηλ. τι κουκλάκια, τέρατα είναι, αφού στην 1/72 πολλά έχουν μήκος περισσότερο από μισό μέτρο) και αξίζει να τα φτιάξεις! Υπάρχει βέβαια ένα θέμα χώρου αλλά κάτι θα κάνεις ατομικά για το καθένα όπως συζητήσαμε!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:45:32 μμ »
Μα εσύ είσαι ήρωας! Καλά ξεμπερδέματα... Θα το κάνεις με τα χρώματα του κουτιού;

...πολλά έχουν μήκος περισσότερο από μισό μέτρο...
Παιδιά, καλό παιδί να είναι ::glossa::

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 24, 2012, 02:31:05 μμ »
Παιδιά, καλό παιδί να είναι

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

...αυτό να λέγεται!

Πάντως, έχει μερικά "μακρυνάρια" που είναι ιδανικά για πρωταγωνιστές σε ειδικές ταινίες με τίτλους όπως "Stretch my hole" ή "I was tight yesterday" κλπ.  ::glossa:: ::glossa::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 24, 2012, 04:25:33 μμ »
Θεματάρα αλλα και τρελό μαστίγιο το Αmodel (το Α είναι στερητικό βέβαια!) :twisted:
Καλό... κουράγιο Παναγιώτη! :lol:

Αποσυνδεδεμένος karolos h.

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σ.Σ.Μ.Η)
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 24, 2012, 04:40:33 μμ »
Τιμη και δοξα στον ΗΡΩΑ!!!!!!!!!
Κουραγιο φιλε Παναγιωτη!!!!!Περασε απο τα χερια μου περυσι,αλλα το ""εσπρωξα"" με συνοπτικες διαδικασιες...Δεν μου γεμισε το ματι.Ελπιζω η δουλεια που θα ριξεις να σε αποζημιωσει!!!!Θεμα απιστευτο,καλη αρχη και απο εμενα!!!
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 24, 2012, 05:31:48 μμ »
άσε τις κάνες του BTR και ξεκίνα απο τώρα το συγκεκριμένο!....τρωμάρα σου!.."ψήνεσαι" να κάνεις κι άλλα της Amodel!...  ::punch::
όσο και "ξεπέτας" να είσαι , δεν το βλέπω να τελειώνει στα χρονικά περιθώρια του εν λόγω GB (παρ'οτι αυτά τα περιθώρια είναι αρκετά μεγάλα για εσάς, ενω για μένα εξακολουθεί να είναι μικρή η διάρκεια καθ'ότι θέλω GB 2 ετίας για να αντεπεξέλθω!).....
Εκτός κι αν είναι ακόμη ένα ποστάρισμα απλά ενός κουτιού  , χωρίς ποτέ να δούμε τουλάχιστον συναρμολογημένο το μοντέλο, οπότε πάω πάσο!...
Αν και για το τελευταίο θέμα, μην ανησυχείς!...κι άλλοι εδώ μέσα συνηθίζουν να ποστάρουν μόνο κουτιά και δουλειά να μην γίνεται!....

ΦΦΦΦΣΤΑΑΑΑΑΚ!!!!...... :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:58:41 πμ »
Antonov συνέχεια λοιπόν.....πράγματι "ζόρι κιτ" αλλά οφείλω να πώ οτι το πλαστικό του είναι μαλακό και "ευκολοδούλευτο".  Μετά απο 2 μέρες στοκαρίσματων & τριψίματος έχει πάρει την μορφή του σιγά-σιγά

Τα "έξω μισά" των κινητήρων ΔΕΝ κολλήθηκαν ακόμα μιας και πρέπει να μπούν τα εσωτερικά τους (βραχίονες συστήματος προσγείωσης + φώτα + ακροφύσια κτλ κτλ), ενώ στη συνέχεια θα κολληθούν και τα ακροπτέρυγα  ::eusa_pray:: ::eusa_pray::

ευχαριστώ για τον χρόνο σας  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:21:19 πμ »
Παναγιώτη δεν ξέρω άν το είχες υπόψιν σου αλλα λόγω του μαλακού πλαστικού, καλού κακού βάλε μια δοκό για να μη "κρεμάσουν" οι πτέρυγες στο μέλλον :roll:
Καλή συνέχεια!

Tags: