Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2012 - Matchbox [20/4 - 30/4]  (Αναγνώστηκε 98720 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Απ: Vintage Weeks 2012 - Matchbox [20/4 - 30/4]
« Απάντηση #575 στις: Μαΐου 01, 2012, 11:54:28 μμ »
Μπράβο Γιώργο!
όταν πρωτοείδα την καλύπτρα τρόμαξα, αλλά την "έφερες" μια χαρά!

Τα Xtracolour τα έχω χρησιμοποιήσει και είναι πάρα πολύ καλά, λεπτόκοκκα και με ακριβείς αποχρώσεις!
Για το στέγνωμα, θέλουν λίγο παραπάνω από τα ματ, αλλά όχι και τραγικά πράγματα!
Εγώ είχα πάρει και το διαλυτικό τους με την ένδειξη "fast drying" και πράγματι σε 1 ωρίτσα (ίσως και λιγότερο) ήταν πάνστεγνα!

Υ.Γ. Το Τ-2, βελτιωμένο μεν είναι, αλλά μόνο σε ορισμένα σημεία και υπάρχει έντονη παραφωνία με κάποια άλλα σημεία γυμνά, μερικές λάθος μετρήσεις λόγω βιασύνης κλπ, για έκθεση δεν είναι σίγουρα, για τη βιτρίνα άνετα!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #576 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:04:33 πμ »
Μπράβο σας σε όλους βρε παιδιά, εξαιρετικές δουλειές από όλους, συγχαρητήρια!

Εγώ βέβαια, τι τα' θελα με επαναχαράξεις και πιρτσινώματα, αφού ήξερα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος ο απαιτούμενος χρόνος, τέλος πάντων, τι να πω.
Πάντως, αν είχα τον χρόνο που ήθελα καθημερινά, θα προλάβαινα σίγουρα (στις 2 εβδομάδες, όχι στις 10 μέρες). Αλλά αφού παίρνουμε και δουλειά του γραφείου στο σπίτι, χρόνος γιοκ.

Εν πάσει περιπτώσει, τέρμα η κλάψα, θα το τελειώσω σίγουρα αλλά εκπρόθεσμα...

Η μέχρι τώρα πρόοδος:

Έβαλα τοιχώματα περιμετρικά στις φωλέες:

(Image removed from quote.)

...κατόπιν έκανα αρκετές χαράξεις και πιρτσινώματα και κόλλησα τα βασικά μέρη μεταξύ τους ενώ περιποιήθηκα λιγάκι και τα καθίσματα και ετοίμασα όλα τα υπόλοιπα κομμάτια για αστάρωμα (εκτός από την καλύπτρα):

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

...και τέλος αστάρωσα όλα τα κομμάτια.
Επόμενο βήμα είναι λίγη περιποίηση στο cockpit και βάψιμο.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Βέβαια, υπάρχουν πολλά ελλατώματα κατ' αρχήν λόγω καλουπιών (βαθουλώματα κλπ) και λόγω πίεσης χρόνου δεν έγιναν αρκετές βελτιώσεις (π.χ. πάτωμα φωλέων, φώτα στις δεξαμενές, προβολέας μπροστά από τον ρηνιαίο τροχό, και άλλα πολλά) αλλά μετά θα χρειαζόταν πολύς περισσότερος χρόνος, οπότε θα ξέφευγα πολύ από το χρονοδιάγραμμα (ενώ τώρα θα ξεφύγω λιγάκι).

Ας τον πυροβολήσει κάποιος ρε παιδιά  ::M249SAW::

Γιάννη άσε τα κόλπα..το μοντέλο τα σπάει (τι άλλο να έκανες δηλαδή μέσα σε 10 μέρες  :twisted:).καλή συνέχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #577 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:12:35 πμ »
Τα RLM72 και 73 τα έχω σε Xtracolor, που είναι enamel και gloss. Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Τίποτα συμβουλές; Πόσο κάνουν να στεγνώσουν μιας και είναι gloss; Να τα παρατήσω και να πάω με τα λάθος αλλά πιο γνωστά σα διαδικασία RLM70 και 71;

Μην τα φοβάσαι καθόλου. Με τέτοια έβαψα το Fiat. Θέλουν 2-3 ώρες για να στεγνώσουν καλά. Μετα απο 24 ώρες γίνονται πραγματικό σμάλτο, μπορείς να τα πιάσεις όσο θές, να μασκάρεις, δεν παθαίνουν τίποτε, είναι οτι πιο ανθεκτικό έχω συναντήσει σε μοντελιστικά χρώματα. Διαλυτικό χρησιμοποίησα "οτι λάχει-white spirit" απο χρωματοπωλείο.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #578 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:10:06 πμ »

Εγώ βέβαια, τι τα' θελα με επαναχαράξεις και πιρτσινώματα, αφού ήξερα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος ο απαιτούμενος χρόνος, τέλος πάντων, τι να πω.
Πάντως, αν είχα τον χρόνο που ήθελα καθημερινά, θα προλάβαινα σίγουρα (στις 2 εβδομάδες, όχι στις 10 μέρες). Αλλά αφού παίρνουμε και δουλειά του γραφείου στο σπίτι, χρόνος γιοκ.

Η μέχρι τώρα πρόοδος:

...κατόπιν έκανα αρκετές χαράξεις και πιρτσινώματα και κόλλησα τα βασικά μέρη μεταξύ τους ενώ περιποιήθηκα λιγάκι και τα καθίσματα και ετοίμασα όλα τα υπόλοιπα κομμάτια για αστάρωμα (εκτός από την καλύπτρα):

Βέβαια, υπάρχουν πολλά ελλατώματα κατ' αρχήν λόγω καλουπιών (βαθουλώματα κλπ) και λόγω πίεσης χρόνου δεν έγιναν αρκετές βελτιώσεις (π.χ. πάτωμα φωλέων, φώτα στις δεξαμενές, προβολέας μπροστά από τον ρηνιαίο τροχό, και άλλα πολλά) αλλά μετά θα χρειαζόταν πολύς περισσότερος χρόνος, οπότε θα ξέφευγα πολύ από το χρονοδιάγραμμα (ενώ τώρα θα ξεφύγω λιγάκι).
Αρρώστιααααα!!! ::brancard::
Αργησες να ποστάρεις αλλα μας έβγαλες τα μάτια! 8) Respect! ::salut::

Το δικό μου Buckeye είναι στη κρεμάστρα και στεγνώνει απο το μεσημέρι για το τελικό (?) τρίψιμο/γυάλισμα με τα σκέλη/τροχούς/καλύπτρες κλπ έτοιμα για τη τελική τοποθέτηση. Μην έχωντας κάτι άλλο να του κάνω και για να μη πάει τσάμπα η... διάθεση για μοντελάρισμα, προχώρησα μια άλλη ξεπέτα! To MiG-15 του StaticJim! ::glossa::

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος 336sqn_Hawk

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο-Κρήτη
    • 336 (Hellenic) virtual sqn
« Απάντηση #579 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:30:45 πμ »
Καλό μήνα σε όλους.
Το F-16 B ξεκίνησε.Δύο νύκτες και μία μέρα και ορίστε μερικές φωτογραφίες από την πρόοδο της κατασκευής του.Απλά πράγματα σαν κατασκευή και πολύ τρίψιμο,στοκάρισμα  και ξανά τρίψιμο.

Και το στοκάρισμα συνεχίζεται......καλό βράδυ.
Κώστας Κολυβάκης

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #580 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:34:09 πμ »
Αυτη ειναι η προοδος μου για σημερα.Προστεθηκαν τα πλαινα απ'τις κονσολες των διακοπτων αλλο πατωμα απο χοντρο φυλλο πλαστικου για να ερθουν τα καθισματα στο σωστο υψος γιατι ειναι κανονισμενο για τις....πολυθρονες της ματσμποξ!Παρα την παραταση δε με βλεπω να προλαβαινω,θα παω στα πεναλτυ! :mrgreen: :mrgreen: ::glossa::Παντως θα το τελειωσω! :mrgreen:

ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #581 στις: Μαΐου 02, 2012, 03:08:00 πμ »
Παράθεση
Πανεμορφο!
Το τελικο αποτελεσμα θα ειναι εντυπωσιακο!   
labros87 Σε ευχαριστώ πολύ! ::salut::
Παράθεση
Αρη φοβερο το mig, μιλαμε για ολοκληρωτικη μεταμορφωση! 
Giorgos G ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το Mig και εσύ δε πας πίσω με to T-2 !!!! Τα πλαϊνά που είναι σαν φωτοέτζια πες μου ότι είναι homemade!?!?!?!?
Παράθεση
Συμφωνω κ επαυξάνω *2 
prokroust Σε ευχαριστώ  ::salut::

gkontog Δυσκολο με το χρέπι αλλά το σουλούπωσες! Ωραία ιδέα για το βομβαρδιστή!
336sqn_Hawk Βλέπω να το τελειώνεις και αυτό Κώστα,καλή συνέχεια!
jogiav πολύ όμορφη μεθοδική δουλειά! Αναγέννηση του κιτ.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #582 στις: Μαΐου 02, 2012, 07:14:18 πμ »
s-mat  ::arrowred::  Ευχαριστώ πολύ Σταύρο, απλά κάνει μεγάλη διαφορά το "περιποιημένο" μέρος από το "σκέτο" Matchbox, αλλά αν άνοιγα και άλλες δουλειές με τα υπόλοιπα μέρη, θα αργούσα πολύ, οπότε έστω κι έτσι...

Wildcat  ::arrowred:: Ευχαριστώ γατόνι, καλά τελειώματα με το T-2 και καλή συνέχεια με το Mig-15! Χαίρομαι που είσαι ορεξάτος!

Amen  ::arrowred:: ʼρη ευχαριστώ, επίσης φίλε μου έκανες υπέροχη δουλειά στο Mig-21!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #583 στις: Μαΐου 02, 2012, 09:24:38 πμ »
Είναι πραγματικά απίστευτο τι μπορεί τελικά να προκύψει από ένα Matchbox! Νομίζω ότι το συγκεκριμένο GB είναι το πιο συναρπαστικό που έχω δει εδώ μέσα! Μπράβο συνάδελφοι!!!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #584 στις: Μαΐου 02, 2012, 11:03:03 πμ »
Αυτη ειναι η προοδος μου για σημερα.Προστεθηκαν τα πλαινα απ'τις κονσολες των διακοπτων αλλο πατωμα απο χοντρο φυλλο πλαστικου για να ερθουν τα καθισματα στο σωστο υψος γιατι ειναι κανονισμενο για τις....πολυθρονες της ματσμποξ!Παρα την παραταση δε με βλεπω να προλαβαινω,θα παω στα πεναλτυ! :mrgreen: :mrgreen: ::glossa::Παντως θα το τελειωσω! :mrgreen:

:o :o :o
Τι εχεις κανει βρε ανθρωπε!
Δεν θα τις φανταζοταν ποτε τετοιες δοξες κιτακι της Matchbox! :mrgreen:
Πρεπει να το τελειωσεις οπως και να'χει! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #585 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:24:23 μμ »

Η μέχρι τώρα πρόοδος:

[Βέβαια, υπάρχουν πολλά ελλατώματα κατ' αρχήν λόγω καλουπιών (βαθουλώματα κλπ) και λόγω πίεσης χρόνου δεν έγιναν αρκετές βελτιώσεις (π.χ. πάτωμα φωλέων, φώτα στις δεξαμενές, προβολέας μπροστά από τον ρηνιαίο τροχό, και άλλα πολλά) αλλά μετά θα χρειαζόταν πολύς περισσότερος χρόνος, οπότε θα ξέφευγα πολύ από το χρονοδιάγραμμα (ενώ τώρα θα ξεφύγω λιγάκι).

Γιάννη φοβερό.... Τα καθίσματα είναι ριτινένια?
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #586 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:39:02 μμ »
Ευχαριστώ Πάκη!

Τα καθίσματα είναι ο βασικός κορμός του κιτ, πλαϊνά από φύλλο πλαστικού και ρητινένια προσκέφαλα διαμορφωμένα, από καθίσματα για Τ-33 στην ...1/48 (υποτίθεται) της True Details, που όπως φαίνεται από τα προσκέφαλα ήταν πολύ μικρά για 1/48!
Επίσης, χρησιμοποίησα φύλλο μολυβιού για την πλάτη και τις ζώνες...
Γιάννης Γιαβάσης

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #587 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:49:51 μμ »
Ευχαριστώ Πάκη!

Τα καθίσματα είναι ο βασικός κορμός του κιτ, πλαϊνά από φύλλο πλαστικού και ρητινένια προσκέφαλα διαμορφωμένα, από καθίσματα για Τ-33 στην ...1/48 (υποτίθεται) της True Details, που όπως φαίνεται από τα προσκέφαλα ήταν πολύ μικρά για 1/48!
Επίσης, χρησιμοποίησα φύλλο μολυβιού για την πλάτη και τις ζώνες...

και οι κονσόλες????

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #588 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:53:55 μμ »
Σας έχω ζαλίσει με τις πολλές φώτο με κάθε βήμα αλλά για μένα η φωτογράφηση είναι η απόλαυση της δουλειάς.Οπότε πάρτε να έχετε.
Ξανά φτιάχτηκε το μεσαίο καφέ pattern,βάφτηκαν οι πράσινες περιοχές που εσωτερικά κρύβουν αντένες ή radar.
Τέλος έβαψα το exhaust αλλά δε μου αρέσει και τόσο άσε που έπρεπε να το κάνω μετά τα βερνίκια.Αν έχω όρεξη στο τέλος ίσως το ξαναφτιάξω.

Επόμενο βήμα gloss βερνίκι x2 και μετά wash.

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #589 στις: Μαΐου 02, 2012, 12:56:28 μμ »
Είναι πραγματικά απίστευτο τι μπορεί τελικά να προκύψει από ένα Matchbox! Νομίζω ότι το συγκεκριμένο GB είναι το πιο συναρπαστικό που έχω δει εδώ μέσα! Μπράβο συνάδελφοι!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Γιάννη. Τελικά από το πουθενά με μια απλή ιδέα που έπεσε στο τραπέζι έχει εξελίχθη από τα ποιο εντυπωσιακά κ νοσταλγικά θα έλεγα εγώ GB. Κ νομίζω ότι αυτό το ελεύθερο πνεύμα κατασκευής που επικράτησε έχει βοηθήσει όλους να κάνουν πανέμορφες δουλειές όπως επίσης κ η χρονική διάρκεια.

Πιστεύω ατράνταχτα ότι αν υπάρξουν κ άλλα αντίστοιχα θα υπάρχουν πάλι ωραίες δουλειές...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #590 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:01:18 μμ »
Σας έχω ζαλίσει με τις πολλές φώτο...
Μη μασάς, συνέχισε έτσι, και όποιος ζαλίζεται, δραμαμίνες ::glossa::

Πολύ όμορφα τα διηλεκτρικά!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #591 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:01:40 μμ »
ʼρη, εξαιρετικό το φινίρισμα, δεν μας ζάλισες με το πλήθος των φωτογραφιών αλλά με αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες, μια ζαλάδα την αποκτήσαμε!

Πάκη, με τις κονσόλες δεν ασχολήθηκα ακόμη, θα βάλω όμως μάλλον χαλκομανίες από περισεύματα που έχω.
Το ίδιο θα κάνω και για τους πίνακες οργώνων, θα βάλω όργανα κομμένα με punch & die...
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #592 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:02:17 μμ »
Σας έχω ζαλίσει με τις πολλές φώτο με κάθε βήμα αλλά για μένα η φωτογράφηση είναι η απόλαυση της δουλειάς.Οπότε πάρτε να έχετε.
Ξανά φτιάχτηκε το μεσαίο καφέ pattern,βάφτηκαν οι πράσινες περιοχές που εσωτερικά κρύβουν αντένες ή radar.
Τέλος έβαψα το exhaust αλλά δε μου αρέσει και τόσο άσε που έπρεπε να το κάνω μετά τα βερνίκια.Αν έχω όρεξη στο τέλος ίσως το ξαναφτιάξω.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)

Επόμενο βήμα gloss βερνίκι x2 και μετά wash.
Καλα κανεις και ανεβαζεις πολλες φωτο γιατι διψαμε να βλεπουμε updates και ειδικα σε τετοιες δουλειες!
Αντε αντε τελειωσε το να το δουμε ετοιμο!Πανεμορφη δουλεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #593 στις: Μαΐου 02, 2012, 01:22:30 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά πάντως αν γίνομαι κουραστικός να μου λέτε.
Η εξάτμιση βγήκε λίγο γ.τ.π. Τη πέταξα ένα gloss winsor & newton και δείχνει καλύτερα πιστεύω.Στις προηγούμενες ήταν πολύ ματ στις άκρες.

Ίσως θέλει άλλη μια με μπλεδάκι στη γραμμή που αφήνει 2 ίχνη να γίνουν ένα

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #594 στις: Μαΐου 02, 2012, 05:22:19 μμ »
Αρη και Λαμπρο σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!Αρη τα πλαινα ειναι οντως photoetched απο διαφορα περισευματα που θελανε και το αναλογο κοψε-ραψε για να ταιριαξουν στο μοντελο.Θα γινουν και αναγλυφοι πινακες οργανων,βελτιωση των πλαινων επανω απο τους διακοπτες,στικ που απουσιαζουν τελειως και το εσωτερικο της καλυπτρας...τιποτα δηλαδη! :mrgreen:Πρεπει να βρω και μια μικρη και λεπτοπαση βιδα για να κανω το  ωστηριο που σηκωνει την καλυπτρα.Λαμπρο η ολη φαση ξεκινησε για το χαβαλε αλλα εξελιχθηκε σε....αρρωστια!Αυτο σιγουρα θα τελειωσει πριν πιασω οτιδηποτε αλλο απ'αυτα που εχω ξεκινησει. ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #595 στις: Μαΐου 02, 2012, 05:38:49 μμ »
Σας έχω ζαλίσει με τις πολλές φώτο με κάθε βήμα

μακάρι να μας ζαλίζεις πάντα έτσι.καλά τελειώματα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #596 στις: Μαΐου 02, 2012, 09:30:33 μμ »
S-mat σε ευχαριστώ  ::salut::

Πέρασα το 1ο χέρι βερνίκι και μια παχιά στρώση liquid decal film στα αυτοκόλλητα.Μιας και το κιτ είναι αρχαίο είπα να σιγουρέψω ότι δε θα μου διαλυθούν στο νερό.
αύριο θα περαστεί άλλο ένα βερνίκι γιατί το καφέ είναι σμάλτο μην έχουμε κάνα παρατράγουδο με το σκούπισμα του wash που θα είναι λάδια.

Επίσης έκανα τη βλακεία και πέταξα το χαρτάκι  από το καπάκι του βερνικιού με αποτέλεσμα να μου γίνει τσίχλα.Πάλι καλά με διαλυτικό σε ένα καπάκι έφτιαξα λίγο.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #597 στις: Μαΐου 02, 2012, 11:30:54 μμ »
...για έκθεση δεν είναι σίγουρα, για τη βιτρίνα άνετα!
Καλά, φέρτο εσύ στην έκθεση να δούμε πόσο χάλια είναι και θα σου πούμε ::glossa::

Παίδες έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με τις κατασκευές, βαστάτε γερά να τα τελειώσουμε! Επίσης ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές/οδηγίες για τα Xtracolor.

Λοιπόν το απόγευμα πιστεύω πως είμαι έτοιμος για βάψιμο. Αλλά, λέω, δεν κάνω μια δοκιμή τη στήριξη των πλωτήρων μη βρω κανένα μπελά στην συνέχεια...

...και έκανα τη δοκιμή και φυσικά ανακάλυψα...

...ένα κάκιστο σημείο που δε μπορούσα να το αφήσω έτσι :evil: Κόλημα λοιπόν τα στηρίγματα και τώρα περιμένω να τραβήξουν και να τους επιτεθώ με κυανοακρυλική. Φυσικά το σημείο είναι ζόρικο για τρίψιμο και μάλλον πάω να σπάσω τα μούτρα μου αλλά και τα σπάσω δεν έγινε και τίποτα, θα τα ξανακολήσω και θα συνεχίσω. Οχι που θα μου πάρει τον αέρα!

Κουπί γερά να προφτάσουμε το ΣΚ! Αληθεύει πως το Σάββατο όσα έχουμε έτοιμα πρέπει να τα κατεβάσουμε στο cafe; Κατάλαβα λάθος;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #598 στις: Μαΐου 02, 2012, 11:40:09 μμ »
Καλά, φέρτο εσύ στην έκθεση να δούμε πόσο χάλια είναι και θα σου πούμε ::glossa::

Παίδες έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με τις κατασκευές, βαστάτε γερά να τα τελειώσουμε! Επίσης ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές/οδηγίες για τα Xtracolor.

Λοιπόν το απόγευμα πιστεύω πως είμαι έτοιμος για βάψιμο. Αλλά, λέω, δεν κάνω μια δοκιμή τη στήριξη των πλωτήρων μη βρω κανένα μπελά στην συνέχεια...

...και έκανα τη δοκιμή και φυσικά ανακάλυψα...

...ένα κάκιστο σημείο που δε μπορούσα να το αφήσω έτσι :evil: Κόλημα λοιπόν τα στηρίγματα και τώρα περιμένω να τραβήξουν και να τους επιτεθώ με κυανοακρυλική. Φυσικά το σημείο είναι ζόρικο για τρίψιμο και μάλλον πάω να σπάσω τα μούτρα μου αλλά και τα σπάσω δεν έγινε και τίποτα, θα τα ξανακολήσω και θα συνεχίσω. Οχι που θα μου πάρει τον αέρα!

Κουπί γερά να προφτάσουμε το ΣΚ! Αληθεύει πως το Σάββατο όσα έχουμε έτοιμα πρέπει να τα κατεβάσουμε στο cafe; Κατάλαβα λάθος;

Γιώργο,αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ,φίλε μου,συναγωνιστή,......πραγματικά έχεις ξεφύγει.Δεύτερο αεροπλάνο μέσα σε 15 μέρες; ::icon_antegeia::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #599 στις: Μαΐου 02, 2012, 11:40:49 μμ »
Προχωρα Γιωργο βγσινει ωραιο το χαϊνκελακι  ::salut::
Ο Αρκας ειπε οτι να τα παμε στο καφε και θα δωσει κι αλλη παραταση  :twisted: :twisted: :twisted:
Παιδια γερα ολοι,τα ομορφα στην παραταση τα βλεπω ::icon_thumright::