Αποστολέας Θέμα: F-16 Block 52+ 340 Μοίρα Hasegawa 1/48+AIRES ΚΙΤ  (Αναγνώστηκε 4471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dayhawk

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Σκύρος
F-16 Block 52+ 340 Μοίρα Hasegawa 1/48+AIRES ΚΙΤ
« στις: Απριλίου 10, 2012, 06:42:03 μμ »
Μόλις τελείωσε το Project
Είναι εφοδιασμένο με κόκπιτ της Aires,wheel bays και εξτρά οπλισμό από κιτ της Hasegawa.Η διαμόρφωση είναι για βομβαρδισμό εδάφους,3Maverick,1 Harm,1 κατευθυνόμενη GBU-10(συγχωρήστε μου την έλλειψη του laser pad),2 βλήματα AIM-120C και ένα AIM9L καθώς και jammer ALQ-119.Το μοντέλο ήταν πολύ καλό και προσεγμένο χωρίς ατέλειες.Η προσαρμογή του κόκπιτ με δυσκόλεψε πάρα πολύ καθώς έβρισκε μεταξύ της ατράκτου,όπου και έπεσε αρκετό dremelάρισμα μέχρι να τοποθετηθεί.Όσοι έχουν παίξει με AIRES θα ξέρουν καλά.Η βαφή έγινε με τα ανάλογα ακρυλικά της Tamiya και αερογράφο διπλής και ελέυθερο χέρι χωρίς blue tac κτλ.Πιστέυω ότι έχω ένα καλό αποτέλεσμα μιας δεδομένης της δυσκολίας επιλογών όσον αφορά τα χρώματα που εδώθησαν δια χειρός Καλφάκη.Είναι η πρώτη μου βαφή ghost σε F-16.Η επόμενη θα είναι σαφώς καλύτερη και με λιγότερες λεπτομέρειες.Η βαφή έγινε με αερογράφο Graphotech και σε πίεση 0,3 παρακαλώ... :wink: κι ας επιμένουν πολλοί να λένε ότι δεν βάφεις με τόση χαμηλή πίεση με τους διπλής λειτουργίας αερογράφους.Σαν δουλειά εκτιμώ ότι έχει αρκετά καλό αποτέλεσμα.Βεβαίως η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ όπως και οι παρατηρήσεις σας που είναι καλοδεχούμενες.Όριστε και μερικές φωτό. 

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
Απ: F-16 Block 52+ 340 Μοίρα Hasegawa 1/48+AIRES ΚΙΤ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 11, 2012, 11:45:27 πμ »
Πολύ ωραίο τα κατάφερες, μόνο λίγο την εκεί που έβαλες το κοκπιτ και ενώθηκε με την άτρακτο ήθελε πιο πολύ τρίψιμο( το ίδιο παθαίνω κι εγώ όταν βάζω κοκπιτ της Aires). Επίσης η περιοχή του πυροβόλου παραείναι καθαρή. Κατά τα άλλα τα κατάφερεσ πολύ καλά αφού έβαψες κι ελεύθερο χέρι. Μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 11, 2012, 12:08:32 μμ »
αρκετα καλη προσπαθεια αλλα εχει αρκετα λαθη  :(

1. Τα καθισματα ειναι για 30αρι και οχι για 52αρι. Θελουν μαυρο στα πλαινα τοπυ προσκεφαλου, μαυρο μαξιλαρακι και σενσορες σε κατεβασμενη θεση
2. Δεν εχεις βαψει τους ΑΙΜ-120 στα ακροπτερυγια
3. Δεν μπορει να εχει και HARM και MAVERIC στην ιδια αποστολη (οι ειδικοι ας με διορθωσουν εαν εχω λαθος)
4. Δεν εχεις βαλει τις λωριδες walkaway στα φτερα
5. Ο HARM μπαινει στον μεσαιο φορεα και οχι εκει που το εχει
6. Η καλυπτρα σου εχει θολωσει
7. jammer ALQ-119 δεν νομιζω να εχει η ΠΑ (οι ειδικοι ας με διορθωσουν εαν εχω λαθος)
8. Δεν εχεις βαλει τους αποφοωρτιστες στατικου ηλεκτρισμου
9. Εχεις κανει wash? δεν πολυ φαινεται

Sorry για τις πολλες παρατηρησεις!  ::salut::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Dayhawk

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 11, 2012, 01:08:49 μμ »
Έχεις δίκιο γιά τον Ηarm και θα τον διορθώσω άμεσα όπως και τούς αποφορτιστές και τα άλλα ψιλολόγια που όποτε γινονται,απλά τα προσπερνάμε καταλάθος λόγω σχεδίου και μικρού μεγέθους,άλλωστε το χω ξαναπάθει.Τις λωρίδες walkaway αν μπορείς ανέβασε μια φωτό για να δω που πάνε επειδή δεν βρήκα άλλες θέσεις αυτοκόλλητων στο σχέδιο.Όσον αφορά τον ALQ που είναι το πρόβλημα αν έχει η όχι η αεροπορία μας?Δηλαδή όσοι βάφουν F-22 και SU-37 με ελληνική ghost τι πρέπει να τους πούμε?Τα καθίσματα και το κόκπιτ είναι block 30/50 διότι δεν βρήκα πουθενά για 52 ακόμη και στο εξωτερικό.Η καλύπτρα δεν έχει θολώσει.Wash έχω κάνει αλλά όχι σε τεράστιο βαθμό μιας και δε μιλάμε γιά F-4.Δε νομίζω ότι πάει τόσο πολύ wash φίλε σ αυτά τα μαχητικά.Έχουν βεβαίως αλλά όχι τόσο πολύ,εκτός αυτού είναι και η ψηφιακή στην μέση.Στο θέμα του οπλισμού τώρα.Γιατί δεν είναι δυνατό να εκτελέσεις αποστολή SEAD φορώντας HARM,LGB και MAVERICK?Έχω υπάρξει 3 χρόνια σαν μέλος στην εικονική πολεμική αεροπορία πετώντας ακόμη και με αληθινούς ιπτάμενους της 114ΠΜ και γνωρίζω ότι τα φορτία και οι αποστολές εκτός από την διαθεσιμότητα εξαρτάται άμεσα και από τους στρατηγικούς στόχους και με τι είδους απειλές έχουμε να κάνουμε.Βεβαίως δεν μπορείς να φορτωθείς έτσι (Cat II)αν έχεις να κάνεις με SWEEP/Αερομαχία καθώς δεν θα τα αναπτύξεις ποτέ αυτά τα όπλα.   
Δεν είναι δυνατό να μην κάνουμε λάθη φίλε και γι αυτό τα ανεβάζω για να αλλάζουμε απόψεις.Στην πορεία θα βρω κι άλλες λεπτομέρειες για να διορθώσω,καθώς δεν σταματάμε, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ κάνουμε μοντελισμό και όχι ταξιαρχική επιθεώρηση.Έχω δεί πολλά μέλη στο site να πιάνουν απ τη μύτη διάφορα πόστ και να λένε να λένε να λένε βγάζωντας ένα σωρό σφάλματα και ατέλειες,με αποτέλεσμα ο άλλος να ξενερώνει.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι ο μοντελισμός είναι ευχαρίστηση και ψυχοθεραπεία.Ο μοντελισμός δεν είναι δυνατό να μην έχει ατέλειες και λάθη. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 11, 2012, 01:45:58 μμ »
Η απάντηση με αναγκάζει να αλλάξω το ποστ με τις παρατηρήσεις που είχα έτοιμο, γιατί μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα. Όπως λες γνώμες ανταλλάσουμε, οπότε αν θες τη δική μου: στο θέμα της παραλλαγής για το οποίο έχεις άγχος, νομίζω ότι είναι το πιο πετυχημένο κομμάτι. Στα υπόλοιπα υπάρχουν αρκετά προβληματάκια. Καταρχήν HARM και 340 Μ δεν πάνε μαζί και γενικότερα το φόρτωμα είναι λίγο περίεργο, και δικαιολογείται μόνο "ποιητική αδεία" (δεν είναι δηλαδή κάτι που πρόκειται να δεις ποτέ στην πράξη). Τώρα αν το κάνουν στην εικονική ΠΑ, ή αν είναι στα πλαίσια του what if, πάω πάσο.
Πάντως το βάψιμο των όπλων/δεξαμενών είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα. Οι AMRAAM έχουν μείνει άβαφοι(?), οι Maverick πρέπει να είναι γκρι και όχι λευκοί (και μάλλον είναι λάθος έκδοσης), οι δεξαμενές ανοιχτό γκρι, η βόμβα δεν μπορώ να προσδιορίσω τι τύπου είναι για να σου πω αν είναι σωστή ή όχι, και γενικά όλα θέλουν επιπλέον προσθήκες σε λωρίδες και προειδοποιητικά. Αν και αυτά είναι στα πλαίσια του what if, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να παρεξηγήσεις τα σχόλια.
Το μπλε προειδοποιητικό κάτω από το κόκπιτ κάνει μπαμ (το φόντο είναι σκούρο γκρι), όπως και οι γραμμές στο σύστημα ανεφοδιασμού που είναι πολύ σκούρες, συν το θέμα των walkways που έθεσε ο Περικλής. Γενικά δεν νομίζω ότι κανένας είναι προκατειλημμένος. Ο Περικλής μόλις ολοκλήρωσε ένα πανέμορφο Block 52+ και προφανώς μετέφερε τις εμπειρίες του. Τώρα το αν σηκώνει βρώμα το block 52+, πίστεψέ με είναι το πιο βρώμικο/φθαρμένο αεροσκάφος της ΠΑ!!!
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 11, 2012, 01:49:01 μμ »
αυτα που λεει ο Περικλης με βρισκουν συμφωνο και να προσθεσω οτι τα  κομμενα πηδαλια   flaps πανε μεχρι την ατρακτο δεν κοβωνται εκει που τα εχεις  οσο για του  MAVERICK στα 16αρια μονο μονοι φορεις υπαρχουν και οχι τριπλοι οσο για την αποστολη  καλο θα ειναι να ακολουθει τα προτυπα της ΠΑ αλλα  α δημιουργος εχει την  τελευταια αποψη η ποια ειναι σεβαστη

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 11, 2012, 01:49:40 μμ »
Spoiler (hover to show)

Τώρα για την κατασκευή σου, μου αρέσει το βάψιμο, κι εμένα δεν μου αρέσουν λερωμένα πολύ τα μοντέλα μου, αλλά θέλει δουλίτσα και πιστεύω ότι άμα κάνεις αυτά που σου τόνισε ο Περικλής στο επόμενο 16άρι που θα φτιάξεις θα είναι πολύ καλύτερο...  ::keep_mod:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 11, 2012, 01:51:59 μμ »
Φιλε μου δες εδω για τα WALKWAY

http://i15.photobucket.com/albums/a396/AfterburnerDecals/527thInstructions.jpg

καθισματα σε 52αρι και 50αρι ειναι τα ιδια με τις διαφορες που σου ειπα για το μαυρο και τους σενσορες

Οπως ειπα και πριν οι ειδικοι να με διορθωσουν για τον οπλισμο.

Φυσικα και ολοι κανουμε λαθη και οπως ειπες γι αυτο τα ανεβαζουμε. Δεν κανουμε ταξιαρχικη επιθεωρηση αλλα τι θα ειναι καλητερο να βορυμε ολα τα λαθη ή μονο 1-2?

Τωρα εαν κανεις whatif αλλαζει το θεμα  ::salut::

Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Dayhawk

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 11, 2012, 02:04:04 μμ »
Ωραίος.Ευχαριστώ για τη φωτό και για τις παρατηρήσεις.Νext time.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 11, 2012, 04:42:17 μμ »
Έχω δεί πολλά μέλη στο site να πιάνουν απ τη μύτη διάφορα πόστ και να λένε να λένε να λένε βγάζωντας ένα σωρό σφάλματα και ατέλειες,με αποτέλεσμα ο άλλος να ξενερώνει.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι ο μοντελισμός είναι ευχαρίστηση και ψυχοθεραπεία.Ο μοντελισμός δεν είναι δυνατό να μην έχει ατέλειες και λάθη. ::salut::

Το πιο σημαντικό είναι αυτο που λες.. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ απο τις διορθωσεις/παρατηρησεις των άλλων..
Ελπίζω κι εσυ να μην ξενερώσεις γιατί όπως λες κι εσύ πάντα υπάρχουν ατέλειες στα μοντέλα μας..
Ο  μοντελισμός δεν έχει ταβάνι,  γι' αυτό και ειναι ενα χομπυ που λατρεύουμε όλοι..
Ελπίζω επίσης να μην ξενερώσεις γιατί κρίνοντας από αυτό το f-16, οι επόμενες δουλειές σου μπορούν να αφησουν πολύ κόσμο αφωνο..
Συγχαρητηρια για το μοντέλο ..
καλή συνέχεια σε επόμενα προτζεκτς  ::salut::

EDIT : πάντως η καλύπτρα δειχνει από τις φωτός λίγο θολή.. Αν δεν βαριέσαι  δες καμια τεχνική μήπως να την γυάλιζες ... (Δεν ξέρω αν θα το έκανα εγώ καθότι αρχάριος και δεν τις εχω  αυτες τις προχωρημένες τεχνικές)

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 11, 2012, 05:32:18 μμ »
Έχεις δίκιο γιά τον Ηarm και θα τον διορθώσω άμεσα όπως και τούς αποφορτιστές και τα άλλα ψιλολόγια που όποτε γινονται,απλά τα προσπερνάμε καταλάθος λόγω σχεδίου και μικρού μεγέθους,άλλωστε το χω ξαναπάθει.Τις λωρίδες walkaway αν μπορείς ανέβασε μια φωτό για να δω που πάνε επειδή δεν βρήκα άλλες θέσεις αυτοκόλλητων στο σχέδιο.Όσον αφορά τον ALQ που είναι το πρόβλημα αν έχει η όχι η αεροπορία μας?Δηλαδή όσοι βάφουν F-22 και SU-37 με ελληνική ghost τι πρέπει να τους πούμε?Τα καθίσματα και το κόκπιτ είναι block 30/50 διότι δεν βρήκα πουθενά για 52 ακόμη και στο εξωτερικό.Η καλύπτρα δεν έχει θολώσει.Wash έχω κάνει αλλά όχι σε τεράστιο βαθμό μιας και δε μιλάμε γιά F-4.Δε νομίζω ότι πάει τόσο πολύ wash φίλε σ αυτά τα μαχητικά.Έχουν βεβαίως αλλά όχι τόσο πολύ,εκτός αυτού είναι και η ψηφιακή στην μέση.Στο θέμα του οπλισμού τώρα.Γιατί δεν είναι δυνατό να εκτελέσεις αποστολή SEAD φορώντας HARM,LGB και MAVERICK?Έχω υπάρξει 3 χρόνια σαν μέλος στην εικονική πολεμική αεροπορία πετώντας ακόμη και με αληθινούς ιπτάμενους της 114ΠΜ και γνωρίζω ότι τα φορτία και οι αποστολές εκτός από την διαθεσιμότητα εξαρτάται άμεσα και από τους στρατηγικούς στόχους και με τι είδους απειλές έχουμε να κάνουμε.Βεβαίως δεν μπορείς να φορτωθείς έτσι (Cat II)αν έχεις να κάνεις με SWEEP/Αερομαχία καθώς δεν θα τα αναπτύξεις ποτέ αυτά τα όπλα.   
Δεν είναι δυνατό να μην κάνουμε λάθη φίλε και γι αυτό τα ανεβάζω για να αλλάζουμε απόψεις.Στην πορεία θα βρω κι άλλες λεπτομέρειες για να διορθώσω,καθώς δεν σταματάμε, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ κάνουμε μοντελισμό και όχι ταξιαρχική επιθεώρηση.Έχω δεί πολλά μέλη στο site να πιάνουν απ τη μύτη διάφορα πόστ και να λένε να λένε να λένε βγάζωντας ένα σωρό σφάλματα και ατέλειες,με αποτέλεσμα ο άλλος να ξενερώνει.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι ο μοντελισμός είναι ευχαρίστηση και ψυχοθεραπεία.Ο μοντελισμός δεν είναι δυνατό να μην έχει ατέλειες και λάθη. ::salut::
Ωραιο ειναι φιλε μου,σιγουρα εχει τα θεματακια του αλλα στην παρουσα φαση αυτο μπορεσες,αυτο εκανες.Σιγουρα το επομενο θα ειναι καλυτερο. ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Dayhawk

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 13, 2012, 03:35:44 μμ »
Ρε παιδιά αυτό το λευκό ατρακτίδιο τι είναι?Ήταν πάνω σ ένα F-16 στην τανάγρα.Μπορώ να το βάλω πάνω στο 52άρι η όχι?Έβγαλα τον Jammer από κάτω.Αν όχι να αφήσω σκέτο τον φορέα?

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 13, 2012, 03:55:21 μμ »
Κάνιστρο μεταφοράς. Μπαγκαζιέρα με λίγα λόγια...

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 13, 2012, 10:38:32 μμ »
Συντοπίτη και συμφορουμίτη καλησπέρα.Για τις παρατηρήσεις των παιδιών προφανώς και δεν μπορώ να πώ κουβέντα μιας και είμαι πολύ πολύ νέος στον χώρα και ακόμα καλά καλά δεν έχω μάθει να κρατώ κοπίδι στα χέρια μου!!!! Εγώ πάντως αν το έβλεπα σε ένα κατάστημα να υπάρχει σαν έκθεμα θα ήθελα πολύ να μπορέσω κάποια στιγμή να φτιάξω κάτι τέτοιο ειλικρινά.Οτι νομίζεις ότι μπορείς να διορθώσεις κάντο και απλά απολαυσέ το.Είναι πολύ ωραίο σου λέω. ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dayhawk

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 14, 2012, 08:17:14 πμ »
Γειά σου γείτονα Νάσο και σ ευχαριστώ για τα λόγια σου.Γεγονός είναι ότι υπήρχαν κάποια λάθη τα οποία διορθώθηκαν ήδη εκτός από κάποια άλλα μη ορατά που δεν μπορείς να βάλεις χέρι πλέον αλλά στο μέλλον θα τα χω υπ όψην.Σύντομα θα φτιάξεις και συ ένα τέτοιο.Η μάχη γιά την τελειότητα δε σταματά ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος Ktiniatros

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 21, 2012, 01:27:58 μμ »
Συγχαρητήρια πολύ όμορφο είναι  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 21, 2012, 02:25:57 μμ »
Εμενα μου αρεσει το μοντελακι σου...δεν θα το ελεγα "κακο". Τωρα, παραλαγη πολυ καλο το βαψιμο, για φθορες...αυτα ειναι βιτσια! για τα στοκαρισματα,ενωσεις κλπ οσο το παλευεις τοσο καλυτερο γινεται, αλλωστε εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. για τα φορτωματα που του εκανες...ή "αντιγραφεις" μια φωτο του πραγματικου και εισαι "μεσα", ή το φορτωνεις οπως θελεις και το λες με "παθος" ... γιατι ετσι σου αρεσει, δεν παιρνουμε κεφαλια... ή σε γενικες γραμμες κανεις οοοοοτι θελεις γιατι αυτο σε ικανοποιει και αλλωστε οπως ειπες, μοντελισμος ειναι και οχι η ιερα εξεταση ::glossa::... αυτα τα λιγα και απο εμενα. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dayhawk

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 21, 2012, 06:04:16 μμ »
Σωστός ο ZARK.

Αποσυνδεδεμένος alex_fantomas

• Eν τη ενώσει η ισχύς
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 02, 2012, 12:33:09 μμ »
Παίδες έχω μια απορία τις κάσκες του πιλότου που τις βρήκατε http://postimage.org/image/odz2c3e7b/

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 02, 2012, 03:52:49 μμ »
Αν επιτρέπεται, να πω κι εγώ κάτι γενικό, όχι για το συγκεκριμένο μοντέλο που νομίζω έχει καλυφθεί πλήρως.

Εδώ: http://s14.postimage.org/67aqurb9s/image.jpg φαίνονται άσχημες δαχτυλιές στον κώνο. Γι' αυτό καλό είναι να πάρεις γάντια εξέτασης από ένα φαρμακείο (γύρω στα 8-10 ευρώ τα 100 τεμάχια κοστίζουν) και να πιάνεις με αυτά και μόνο με αυτά τα μοντέλα. Υποψιάζομαι δε ότι βιάστηκες να το "χαϊδέψεις" πριν στεγνώσουν καλά τα χρώματα  :mrgreen:

Φιλικά και καλοπροαίρετα.

Αποσυνδεδεμένος z

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 25, 2012, 02:26:40 μμ »
καλησπερα!!!ειδα την δουλεια σου κ πραγματικα μου αρεσε πολυ!!!εχω κ εγω σκοπο συντομα να φτιαξω ενα 16αρι με αυτην την παραλλαγη.μπορεις να μου πεις σε παρακαλω συνολικα ποια χρωματα με τουσκωδικουσ τουσ χρησιμοποιησες???ευχαριστω κ αναμενω απαντηση σου!!!

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 25, 2012, 04:46:29 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά. Συγχαρητήρια. Επίσης μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο καθαρότατος και τακτικότατος πάγκος εργασίας σου. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε καμιά φωτογραφία να θαυμάσουμε και να πάρουμε και καμία ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

Αποσυνδεδεμένος Dayhawk

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 25, 2012, 05:17:36 μμ »
Ευχαριστώ πολύ γιά τα καλά σας λόγια.Δυστηχώς υπήρξαν κάποια λάθη τα οποία σωστά μου υπέδειξαν και δεν θα επαναλειφθούν,άλλωστε το μοντέλο εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμη και πάνω σε μακέτα κιόλας.Λοιπόν όσον αφορά τα χρώματα δώθηκαν διά χειρός καλφάκη μιάς και δεν ισχύουν οι κωδικοί που δίνονται στα μοντέλα πάνω στο κουτί τους.Η βαφή έγινε με τα εξής ακρυλικά.
Hobby colour H334,H337,H317,humbrol satin 126 αλλά αυτό σε enamel γιά τον κώνο του ρανταρ.Όσον αφορά τώρα τον πάγκο εργασίας βρήκα μία από την οποία να δείτε την κατασκευή δικής μου επινόησης από ψιλό ξύλο γιά απλές χρήσεις περίπου στα 5χιλιοστά.Ορίστε η φωτό.Τακτοποίηση εργαλείων και χρωμάτων υπό κλίση γιά να βλέπεις και τα νούμερα.Τα υπόλοιπα βρίσκονται στο κάτω συρόμενο συρτάρι,καθώς και στο συρτάρι του γραφείου.Όλα τα άλλα σε εργαλειοφόρους.

Τα υπόλοιπα είναι ένα γραφείο καλών διαστάσεων με συρτάρι και τα βασικά όπως έχουν όλα.Όπως και να χει θεωρώ ότι πρέπει να χουμε καλό χώρο από κλίμακα 1/72 εώς 1/32.Φυσικά δεν βάφω εκεί αλλά στην αποθήκη μου.

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 25, 2012, 05:31:27 μμ »
Ωραίος, καλή συνέχεια λοιπόν κι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ο χώρος εργασίας πολύ ωραίος και πρακτικός.
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

Tags: