Η απάντηση με αναγκάζει να αλλάξω το ποστ με τις παρατηρήσεις που είχα έτοιμο, γιατί μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα. Όπως λες γνώμες ανταλλάσουμε, οπότε αν θες τη δική μου: στο θέμα της παραλλαγής για το οποίο έχεις άγχος, νομίζω ότι είναι το πιο πετυχημένο κομμάτι. Στα υπόλοιπα υπάρχουν αρκετά προβληματάκια. Καταρχήν HARM και 340 Μ δεν πάνε μαζί και γενικότερα το φόρτωμα είναι λίγο περίεργο, και δικαιολογείται μόνο "ποιητική αδεία" (δεν είναι δηλαδή κάτι που πρόκειται να δεις ποτέ στην πράξη). Τώρα αν το κάνουν στην εικονική ΠΑ, ή αν είναι στα πλαίσια του what if, πάω πάσο.
Πάντως το βάψιμο των όπλων/δεξαμενών είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα. Οι AMRAAM έχουν μείνει άβαφοι(?), οι Maverick πρέπει να είναι γκρι και όχι λευκοί (και μάλλον είναι λάθος έκδοσης), οι δεξαμενές ανοιχτό γκρι, η βόμβα δεν μπορώ να προσδιορίσω τι τύπου είναι για να σου πω αν είναι σωστή ή όχι, και γενικά όλα θέλουν επιπλέον προσθήκες σε λωρίδες και προειδοποιητικά. Αν και αυτά είναι στα πλαίσια του what if, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να παρεξηγήσεις τα σχόλια.
Το μπλε προειδοποιητικό κάτω από το κόκπιτ κάνει μπαμ (το φόντο είναι σκούρο γκρι), όπως και οι γραμμές στο σύστημα ανεφοδιασμού που είναι πολύ σκούρες, συν το θέμα των walkways που έθεσε ο Περικλής. Γενικά δεν νομίζω ότι κανένας είναι προκατειλημμένος. Ο Περικλής μόλις ολοκλήρωσε ένα πανέμορφο Block 52+ και προφανώς μετέφερε τις εμπειρίες του. Τώρα το αν σηκώνει βρώμα το block 52+, πίστεψέ με είναι το πιο βρώμικο/φθαρμένο αεροσκάφος της ΠΑ!!!