Θα συμφωνησω με τους παραπανω οτι ειναι ωραιο καλλιτεχνικα
Θα διαφωνησω ομως γιατι, οπως ξερεις, το να ποσταρεις φωτο με το αληθινο αρμα σε δεσμευει τροπον τινα να το κανεις οσο μπορεις πλησιεστερα η πριν η μετα απο την χρονικη στιγμη της αληθινης φωτο.
Εδω ομως το ασπρο που εχει το αληθινο αρμα αλλα και ο τροπος που το εχει δεν εχει καμμια σχεση με το δικο σου.
Ενα απο τα χαρακτηριστικα του 502 ηταν πως τα Tiger του ηταν βαμμενα ασπρα αλλα ειχαν μεγαλα κομματια αβαφα που φαινοταν το panzer grey. Τα Pz III που το συνοδευαν καποια απο αυτα [ αν οχι ολα ] ειχαν επισης το ιδιο στυλ βαψιματος.
Στην φωτο που ποσταρεις που πλεον ειναι κατεστραμενο, [ αρα δεν θα δει αλλον χειμωνα να ξαναβαφει ] φαινεται οτι το ασπρο ειναι περιπου το μισο αρμα και το αλλο σκετο panzer grey.
Και μια φωτο απο αλλη γωνια απο το 116 και που δειχνει το παχυ ασπρο που ειχε το αρμα κυριως στα σημεια που δεν ειχε αμεση επαφη με διαφορα πραγματα που το ξεβαφαν [ μποτες κυριως

].

Βεβαια, το να κανει οτι θελει κανεις απο καλλιτεχνικης αποψης ειναι σεβαστο εγω λεω απλως την προσωπικη μου αποψη περι αληθοφανειας, ομως σε καθε περιπτωση καθαρα οπτικα, ειναι ενα καλο μοντελο απο τα καλυτερα που εχω δει απο σενα