0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι τα εθνοσημα ειναι αναποδα? Κωστας
Το παρατήρησα τυχαία στις οδηγίες που έχω για τις έξτρα χαλκομανίες απο την FighterTown οτι έλεγε οτι το συγκεκριμένο Α/Φ τα εθνόσημα ειχαν βαφτεί... ανάποδα... Ψάχνοντας του λόγου το αληθές στο Internet βρήκα και την έν λόγω φώτο που ανεβάζω εδώ Και καθώς διάβαζα κιόλας το άρθρο ...απ όσο κατάλαβα του ..΄πώς να το πουμε κόσμια... Τους λιγότερο ικανούς τους έστελναν στν VF-101...Προφανώς ένας απο τους λόγους δόθηκε εδώ!!
Νώντα απ όσο έγραφε το είχαν κάνει γενικά σε πολλά Jet και το διόρθωναν γενικά ...κάποια στιγμή.Οπότε μικρό το κακό.Να σου πώ τν αμαρτία μου είχα σκεφτεί να την κάνω κλειστή..Ο βασικός λόγος ήταν αυτός... ...Παρατηρείς κάτι στην 'περίεργο' στην καταπακτή της σκάλα??
...Το άλλο καλύτερο ειναι οτι σε πολύ μεγάλο βαθμό με ικανοποιεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα.Εδω να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Βαγγέλη Βασιλόπουλο aka Vags ΄με μια συμβουλή πολύ χρήσιμη που απέδωσε τελικά πολύ καλά.Όλα τα περιφερικά πλην των καθισμάτων είναι ήδη έτοιμα και αναμένουν την τελική συναρμολόγηση πάνω στο μοντέλο καθώς περάστηκαν και τς καλύπτρας τα κομμάτια και έχουν 'πέσει και οι μάσκες' Μόνη παραφωνία ειναι τα 2 modex στα φτερά που μου έκαναν silvering και λέω να περάσω λίγο χρώμα ξανοιγμένο (αλλα δεν με πειράζει κιόλας) να πώ την αλήθεια.Οι επόμενες φωτογραφίες θα ειναι με το μοντέλο τελειωμένο.Ευχαριστώ!
Νώντα το 164343 ήταν της -31 το 164342 έμεινε στην 101 και τώρα είναι στο Μιάμι στο μουσείο.
Spoiler (hover to show)Αδιάβαστος!! Αύριο πρωί πρωί με τον κηδεμόνα σου!!
ΙΙΙΙΙ Ντροπή!!!!!!! Μου την έσκασε το M.A.T.S και το τραγικό ξέρεις ποιο ειναι έτσι? Οτι το συγκεκριμένο της -31 ΤΟ ΈΧΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!