0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά καλό βάψιμο... απλά μην υπερβάλεις πολυ με τις φθορες κ χαλάσεις την δουλειά που έχεις κανει μεχρι τώρα
Παρα πολυ ομορφο βαψιμο. Τα συγχαρητηρια μου. Spoiler (hover to show)Για τα χρωματα της Ιταλερι επειδη τα εχω δοκιμασει κ εγω δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησαν απολυτα, χρησιμοποιοντας το διαλυτικο της εταιρειας. Μπουκωνε πολυ ευκολα ο αερογραφος παρολο που το διαλυτικο-κρεμα ηταν σε περιπου 3πλασια ποσοτητα κ αναγκαζομουν να αυξανω την πιεση φτανοντας στα 3-4 bar για να ψεκαζει καπως σωστα, παρολο που εκανα διαφορες δοκιμες, παντα το ιδιο, ωσπου τα αραιωσα με αζαξ. Πολυ καλυτερο αποτελεσμα, με σωστη πιεση αυτη την φορα, χωρις κοκκους, αλλα και παλι για μενα δεν φτανουν τα gunze που τα εχω βολευτει και ειναι πιο ευκολοδουλευτα.
Συγχαρητήρια....πολύ όμορφο βάψιμο
Πολυ ομορφο μου αρεσει καργα.Και οι φθορες ειναι οτι πρεπει
πανεμορφο και το weathering πετυχημενο ΑΛΛΑ το σχεδιο γυρω απο το σημειο ανεφοδιασμου ειναι σκουρο (πολυ σκουρο γκρι) οχι ανοιχτο γκρι που εβαλες
Επίσης ξεκίνησα τον οπλισμό και έχω βάψει 2 aim-9 , 2 agm-88 και την κεντρική δεξαμενή καυσίμου . Μπορώ άραγε να βάλω και καμιά βόμπα ? Αναμένω τα σχόλιά σας καθώς επίσης και τις απόψεις περί φθορών και οπλισμού
Πανέμορφο!!!!Τα σήματα που έχεις βάλει παραπέμπουν στην 347Μοίρα η οποία έχει σαν ρόλο αποστολές δίωξης-βομβαρδισμού.Οπότε παίζει lantirn και βόμβες ή maveric μαζί με τα αέρος-αέρος Aim-120 ή Aim-9.
μερικες φωτο για βοηθεια με το 081
και μερικες ακομη για να δεις την αποχρωση του γκρι στα προειδοποιητικα
Διονύση παρα πολυ καλη δουλεια.Λερωσε άφοβα το γερακι μην το λυπασε.Καλη συνέχεια. Κωστας
Τούμπανο είναι με τα όπλα! Μια παρατήρηση,έχεις βάλει λάθος τα σήματα στις δεξαμενές(lift here).καλή συνέχεια!!!!
Μια ιδέα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.f-16.net/gallery_item22179.htmlΤα lift here πρέπει να είναι στο κάτω μέρος των δεξαμενών όπως αυτές κρέμονται από το αεροσκάφος.