Αποστολέας Θέμα: Senior Uriadnik , General Shkuro''s wolves divizion 1919  (Αναγνώστηκε 948 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος romanos75

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Senior Uriadnik , General Shkuro''s wolves divizion 1919
« στις: Μαρτίου 24, 2012, 04:20:08 μμ »
καλησπέρα

αυτό είναι το πρώτο μου post της δουλειάς μου(μισοτελειωμένη),είναι και ο λόγος που με έκανε να ξανά ασχοληθώ με το χόμπι,είναι ένας κοζάκος της περιόδου του ρωσικου εμφυλιου έδρασε με την πλευρά των λευκών ρώσων και ανήκει στη wolves divizion του στρατηγού Shkuro.
η φιγούρα είναι ο κοζάκος της poste militaire ,και η ιδέα προήλθε από το βιβλίο της osprey για τον ρωσικο εμφύλιο.
στην φιγούρα αναγκαστικά να κάνω κάποιες αλλαγές όπως να πλατύνω την papakha, το καπέλο , αφού πρώτα λιμάρα το αρχικό ,και ύστερα με μοντελιστικό στόκο να  το διαμορφώσω όπως ήθελα ,επίσης παραμβάσεις έχουν γίνει και στην cherkeska ,το βασικό ρούχο ,στα μανίκια αλλα έχει αποτύχει διότι ο στόκος έχει μεγάλο πάχος και πρέπει να ξανά τοποθετηθεί,και στηs τσέπες που έχει στο στήθος έχω μικρές λωρίδες στόκο.
στο βάψιμο προτίμησα να αντιγράψω την εικόνα από το βιβλίο και να κάνω την στολή γκρι ,θα μπορούσα νά την κάνω και μαύρη μιας και η μεραρχία φορούσε και μαύρες.
τώρα αυτό που μένει είναι να καθίσω και να την τελειώσω.

Χρωστάμε σε όσους πέρασαν,θα έλθουν ,θα περάσουν,Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι , οι νεκροί
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος δημοσθενης μιχαηλ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
Απ: senior uriadnik ,General Shkuro''s wolves divizion 1919
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2012, 09:50:00 μμ »
Ακομη δεν εχεις φτασει την φιγουρα σε επιπεδο ικανο για να σου πω την γνωμη μου.Τουλαχιστον απο οτι μπορεσα να δω απο την φωτογραφιση.Πρεπει να βελτιωσης την φωτογραφιση σου ,για να αναδυκνειετε η δουλιασου.Καλη συνεχεια.

Αποσυνδεδεμένος romanos75

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: senior uriadnik ,General Shkuro''s wolves divizion 1919
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 28, 2012, 02:27:10 πμ »
οι φωτογραφίες είναι από το κινητό τηλέφωνο ,το βάψιμο είναι σε επίπεδα toy ,το μονο που θα ήθελα κάποια σχόλια είναι στην οποια δουλειά έχει ghnhnei απάνω στην papakh
Χρωστάμε σε όσους πέρασαν,θα έλθουν ,θα περάσουν,Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι , οι νεκροί
(Κωστής Παλαμάς)

Tags: