Αποστολέας Θέμα: A300 B4 old Olympic  (Αναγνώστηκε 5691 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vortexgen

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
Απ: A300 B4 old olympic
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 27, 2012, 04:08:13 μμ »
Μερικες καλυτερες φωτο παιδια γιατι οι αλλες ηταν οι πρωτες μου στο φορουμ.......

Vortex

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 28, 2012, 08:43:16 μμ »
ενταξει αγαπητε Αλέξη...
εντάξει...
Κάνε μας να αρχισουμε τα σκληρα , δεν μας λυπάσαι καθόλου...Καποιοι μαλιστα εδω μεσα εχουν κοψει το τσιγαρο και με αυτα τα απιστευτα που βλεπουν απο σενα και μαλιστα πινελάτα, τους βλεπω ετοιμους να το φουντωσουν πάλι..

Ας ρωτησω όμως ,  απο καθαρα περιέργεια, μιας και ΤΕΤΟΙΟ πινελατο αποτέλεσμα, δεν πρόκειται ποτε να χαρω απο τα χεράκια μου,  μήπως λέω αν εχεις τη καλοσυνη ,  μας λες τι χρωματα χρησιμοποιεις, εταιρεία, διαλυτικά κλπ...

Συγχαρητηρια και πάλι  ! ::salut::

ΕDIT : το κοιταω και το ξανακοιτάω, αυτο το ασπρο, με πινέλο... ϊσως χρεαστω 2 ζωες για να το πλησιάσω..

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 28, 2012, 09:47:22 μμ »
ΕDIT : το κοιταω και το ξανακοιτάω, αυτο το ασπρο, με πινέλο... ϊσως χρεαστω 2 ζωες για να το πλησιάσω..
ʼσε... Τέτοιο άσπρο ούτε με τον αερογράφο δεν έχω πετύχει ακόμα!... Τα χάπιααααα μουυυυ....
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 28, 2012, 09:50:28 μμ »
AXA!!!... Βρήκα μια ατέλεια!... Επιτέλους!!!! :mrgreen:
Φαίνεται αμυδρά ένα pin mark στο εσωτερικό του cowling του κινητήρα!...
Και μετά βλέπω τη σβούρα και πάω για τα χάπια μου πάλι...  Ή να κάνω κάνα τσιγαράκι... Μάλλον κάνα Ζονιανό... :mrgreen:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 28, 2012, 10:13:12 μμ »
AXA!!!... Βρήκα μια ατέλεια!... Επιτέλους!!!! :mrgreen:
Φαίνεται αμυδρά ένα pin mark στο εσωτερικό του cowling του κινητήρα!...
Είδες που στα έλεγα; Χάλια είναι τα μοντέλα, η πρώτη εντύπωση είναι που σε αφήνει χωρίς ανάσα, μετά έρχεται το εγκεφαλικό και όλα είναι χάλια.
 ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::

ΥΓ
Ελα, μην τα ξαναλέμε, ξεκίνα ένα μοντελάκι να το δούμε βήμα βήμα να αποτρελλαθούμε. Και μετά στην έκθεση να τα δούμε και από κοντά να τελειώσουμε μια και καλή άτιμη κενωνία που για να βάψω άσπρο πρέπει πρώτα να κάνω βουντού...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 29, 2012, 02:27:15 πμ »
ενταξει αγαπητε Αλέξη...
εντάξει...
Κάνε μας να αρχισουμε τα σκληρα , δεν μας λυπάσαι καθόλου...Καποιοι μαλιστα εδω μεσα εχουν κοψει το τσιγαρο και με αυτα τα απιστευτα που βλεπουν απο σενα και μαλιστα πινελάτα, τους βλεπω ετοιμους να το φουντωσουν πάλι..

Ας ρωτησω όμως ,  απο καθαρα περιέργεια, μιας και ΤΕΤΟΙΟ πινελατο αποτέλεσμα, δεν πρόκειται ποτε να χαρω απο τα χεράκια μου,  μήπως λέω αν εχεις τη καλοσυνη ,  μας λες τι χρωματα χρησιμοποιεις, εταιρεία, διαλυτικά κλπ...

Συγχαρητηρια και πάλι  ! ::salut::

Χρωματα  και διαλυτικα heller και τρελλο καθαρισμα τα πινελα παντα.......μην νομιζεις αμα με βλεπεις θα με λυπασαι, εχω τραγικη υπομονη (traaaaaaaagic) και λογω ασχετοσυνης ταλαιπωρουμαι αρκετα.
Ολα τα λεφτα παντως πιστευω οτι ειναι πως μετα το βαψιμο πεφτει τραγικοοοοοοοοοοοοοο τριψιμο με πολυ ψιλο βρεγμενο ντουκοχαρτο προς ολες τις κατευθυνσεις και κοιταγμα κοντρα στο φως μεχρι να γινει εντελως λειο.Ετσι πετυχαινω τα χρωματα να μενουν πανω στο μοντελο χωρις να επηρεαζονται περα απο το οτι γινονται θολα και ματ.
Εν συνεχεια μπαινουν οι χαλκομανιες και μετα το βερνικι ,οπου εκει ειναι ολα τα λεφτα διοτι η επιφανεια ειναι λεια και στρωνει φανταστικα ,και τα χρωματα με χαλκομανιες παιρνουν παλι το φυσικο τους χρωμα και τελος.
Μολις τελειωσει το βαψιμο το μοντελο δειχνει τραγικο και μετα το τριψιμο ακομα ποιο τραγικο αλλα μετα.......... suuuuper.
Αρα πιστευω πως ολη η ιστορια ειναι η προεργασια της επιφανειας.
Vortex

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 29, 2012, 02:29:47 πμ »
Λοιπον παιδια απο σημερα εχω αρχισει ενα 737-200 hasegawa 1/200 ,αυτο της aloha  αλλα θα γινει ολυμπιακη με τα γαλαζια,κοκκινα, κιτρινα κλπ.
Απο αυριο αρχιζουν οι φωτο βημα,βημα!!!!!!!
Ασχετα με το αποτελεσμα με βλεπω να γινομαι ρομπα λογω ελλειψης γνωσεων,για να δουμε!!!!!
Vortex

Αποσυνδεδεμένος Αλεξης.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηπειρος
  • modelclub.gr
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 29, 2012, 04:45:29 μμ »
Δηλαδη συνονοματε βαζεις τις χαλκομανιες χωρις να περασεις γυαλιστικο βερνικι και μετα το περνας; ( το βερνικι )
Η δεν καταλαβα εγω καλα;

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 29, 2012, 05:30:22 μμ »
Ναι αυτο κανω. Λαθος ε;;; Μου βγαινει καλα ομως ρε παιδια!!!!!
Vortex

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 29, 2012, 06:46:41 μμ »
Εξαιρετικη δουλεια! ::salut:: ::salut::
Ηθελα και γω να φτιαξω καποιο μοντελο της πολιτικης αεροποριας αλλα επειδη βαφω με πινελο δεν το σκεφτομουν καν...
Τωρα που ειδα το δικο σου αρχιζω να το ξανασκεφτομαι. :wink:
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 29, 2012, 09:35:28 μμ »
Εξαιρετικη δουλεια! ::salut:: ::salut::
Ηθελα και γω να φτιαξω καποιο μοντελο της πολιτικης αεροποριας αλλα επειδη βαφω με πινελο δεν το σκεφτομουν καν...
Τωρα που ειδα το δικο σου αρχιζω να το ξανασκεφτομαι. :wink:
 ::salut:: ::salut::

κι εγω ρε Λάμπρο, σκεφτμαι εδώ και καιρό να ξεκινήσω ένα skyvan ΟΑ, αλλά ακόμα και με το ασπρο της citadel που δοκίμασα προσφατα και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση, το φοβαμαι το ρημάδι το ασπρο με το πινελάκι ..

Ο φίλος εδω με heller χρώματα, κάνει παπάδες.. ::pop::  ( ασε που δε ηξερα καν οτι εχει χρωματα η heller)

Φιλε Αλέξη, ξεκίνα τα προτζεκτ σου κι ανέβαζέ τα στο κατασκευαστικο τμημα του φορουμ  , να δουμε τη τεχνική σου , λιγο να μαθουμε κι εμεις ... κι ας πάθουμε διάφορα....

Tags: