Αποστολέας Θέμα: Kре́йсер «Варя́г» 1/350 Звезда  (Αναγνώστηκε 22886 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
Απ: Kре́йсер «Варя́г» 1/350 Звезда
« Απάντηση #175 στις: Απριλίου 18, 2012, 04:19:03 πμ »
Ειναι οντωσ ωραια!Ναι σιγα σιγα θα ξεκινησω και τη θαλασσα.δεν εχω αποφασισει ακομη ποια μεθοδο ν ακολουθησω

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #176 στις: Απριλίου 18, 2012, 04:22:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #177 στις: Απριλίου 18, 2012, 04:27:19 πμ »
Είδατε τι ωραία που είναι τα λαδάκια τελικά;

Να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που πάνε κι αγοράζουν ξύλινα καταστρώματα και κάτι άλλοι που πάνε να φτιάξουν το ίδιο πλοίο και δεν ξέρουν τι βελτιωτικό να πρωτοπάρουν... Αρκάδιε την ακούς την καμπάνα;  ::glossa:: ::glossa::

Μπράβο...  ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

Επίσης θα ήθελα να διευκρινίσω ότι σχόλια του στυλ "πάω για πλέξιμο" , "αρχίζω κέντημα", "που είναι οι βελόνες και οι κλωστές μου"  δεν είναι σεξιστικά αλλά απορρέουν από την ποιότητα του μοντέλου... άμα ψάξεις το φόρουμ θα δεις και σε άλλα θέματα...  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #178 στις: Απριλίου 18, 2012, 04:33:25 πμ »
Ευχαριστω πολυ!!:) μ επεισα  να παω για υπνο!καληνυχτα σε ολους!

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #179 στις: Απριλίου 19, 2012, 04:20:14 μμ »
Γεια σας παιδια!ερωτηση σχετικα με τα ρελια:μου ειπατε πως μπαινουν στο τελος.σε πολλα σημεια ομως οπως σκαλες κτλ δν θα ηταν πιο ευκολο να μπουν απο πριν;

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #180 στις: Απριλίου 19, 2012, 04:23:15 μμ »
Συνήθως οι σκάλες δίνονται ολόκληρο κομμάτι (σκαλοπάτια-χειρολαβές) και τις βάζει κάποιος κι αυτές μετά.

Τώρα εσύ που θα βάλεις μόνο ρέλια δεν θα παιδευτείς πολύ.

Έχω γράψει ένα γενικό μπούσουλα εδώ:(στη μέση της σελίδας)

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21823.50.html

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #181 στις: Απριλίου 19, 2012, 08:16:41 μμ »
Για να καταλαβω εκτος απο βελτιωτικο σετ φωτοχαραγμενων οπου εχει κ σκαλες οπως ειπες  υπαρχει κ συσκευασια με μονο ρελια;φωτοχαραγμενα δεν θα βαλω σαν πρωτο μοντελο.θεωρω ομως πως τα καγκελα ειναι απαραιτητα.σε αυτη τη περιπτωση αναγκαστικα σε σκαλες κ τετοια σημεια δεν βαζω,σωστα;

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #182 στις: Απριλίου 19, 2012, 08:43:05 μμ »
Υπάρχουν σετ φωτοχαραγμένων για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Αυτό το σετ είναι σχεδιασμένο να καλύψει τις ανάγκες και τις λεπτομέρειες του κιτ.

Υπάρχουν όμως και σετ μόνο με ρέλια, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μην πληρώσεις για πράγματα που δεν χρειάζεσαι... Αυτά λέγονται generic rails, δηλαδή κάνουν γενικά για πολλά πλοία. Αφού θες να βάλεις, δες τι ρέλια έχει το μοντέλο (δύο γραμμές, τρεις γραμμές, κλπ ) και πάρε ένα σετ μόνο με ρέλια, χωρίς τα υπόλοιπα.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #183 στις: Απριλίου 21, 2012, 01:58:55 πμ »
Σαν να προχωραει λιγο!αρκετες ατελειες αλλα αξιοπρεπες νομιζω για πρωτο!
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #184 στις: Απριλίου 21, 2012, 06:05:47 πμ »
Με βάση αυτά που δίνει το κιτ και έχοντας υπόψην οτι γίνεται χωρίς φωτοχαραγμένα,εγώ προσωπικά δεν βρίσκω ατέλειες.Κατάστρωμα  υπέροχο χρώματα οριοθετιμένα σωστα ,δεν ξέρω αν θα μπορούσες να κάνεις κα΄τι παραπάνω.Καλή συνέχεια !

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #185 στις: Απριλίου 21, 2012, 09:06:34 πμ »
Με βάση αυτά που δίνει το κιτ και έχοντας υπόψην οτι γίνεται χωρίς φωτοχαραγμένα,εγώ προσωπικά δεν βρίσκω ατέλειες.Κατάστρωμα  υπέροχο χρώματα οριοθετιμένα σωστα ,δεν ξέρω αν θα μπορούσες να κάνεις κα΄τι παραπάνω.Καλή συνέχεια !

Συμφωνώ... μιά χαρά δείχνει  :)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #186 στις: Απριλίου 21, 2012, 10:24:07 πμ »
...αρκετες ατελειες αλλα αξιοπρεπες νομιζω για πρωτο!
::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::
Μου έχεις κάνει το μοντελιστικό εγωισμό κρόσια... Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δούμε από κοντά.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #187 στις: Απριλίου 21, 2012, 11:01:05 πμ »
::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::
Μου έχεις κάνει το μοντελιστικό εγωισμό κρόσια... Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δούμε από κοντά.

X2.

Είναι πάρα καλό όντως.

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #188 στις: Απριλίου 21, 2012, 11:19:10 πμ »
Ευχαριστω πολυ παιδια!:)εγω δεν εχω μοντελιστικο αλλα σκετο εγωισμο κ προσπαθω μ οτι ασχολουμαι να το κανω οσο καλυτερα μπορω.με δυσκολεψαν λιγο τα στηρίγματα στις υπερκατασκευες αν το λεω σωστα αλλα δεν τους περασε!!στην μια απο τισ δυο θα μπορουσε να ειναι καλυτερα.οταν το τελειωσω με το καλο θ προσπαθησω να το δειτε κ απο κοντα.
C.nemo ειδα εργα αου κ εμεινα με το στομα ανοιχτο(πχ 20000 λευγες)..απλως δεν εχω λογια..η θαλασσα απιστευτη!μονο που το υλικο που χρησιμοποιησες ειναι λιγο δυσκολο να το βρω.σκεφτομαι να παρω το κοινο φελιζολ κ να δοκιμασω την τυχη μου με τη τεχνικη αου.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #189 στις: Απριλίου 21, 2012, 11:51:23 πμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Είμι σίγουρος οτι δεν θα ήθελες να δεις το πρώτο μου μοντέλο.
Τώρα.....αν εννοείς τον πηλό ,είναι το πιό εύκολο υλικό να βρεις από όλα τα υπόλοιπα .Είναι πηλός Das λευκός και τον βρίσκεις σε μαγαζιά με υλικά ζωγραφικής αλλά και σε βιβλιοπωλεία.Οταν αρχίσεις τη θάλασσα ευχαρίστως να πούμε και άλλα.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #190 στις: Απριλίου 21, 2012, 11:56:30 πμ »
Και λιγα ειπα!εννοουσα το φελιζολ που εβαλες,οικοδομης νομιζω;δεν ξερω ουτε το απλο φελιζολ που μπορω να το βρω.σε ειδη συσκευασιασ μηπωσ;απο βδομαδα θα παρω τα υλικα οποτε σιγουρα θα σε ζαλισω λιγο!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #191 στις: Απριλίου 21, 2012, 12:43:54 μμ »
Και λιγα ειπα!εννοουσα το φελιζολ που εβαλες,οικοδομης νομιζω;δεν ξερω ουτε το απλο φελιζολ που μπορω να το βρω.σε ειδη συσκευασιασ μηπωσ;απο βδομαδα θα παρω τα υλικα οποτε σιγουρα θα σε ζαλισω λιγο!
Ισως να πρέπει να ψάξεις σε μάντρα με οικοδομικά υλικά,φαντάζομαι κάπου έξω από την Αθήνα.Η άλλη εναλλακτική λύση είναι δύο χοντρά μακετόχαρτα κολλημένα μεταξύ τους και τα ιδια κολλημένα σε κάποιο ξύλο,μπορείς να ξυρίσεις το χαρτί από τη μια μεριά και να βρεις το εσωτερικό υλικό που εκεί θα τοποθετίσεις τον πηλό......Για την Ιστορία και εγώ ζωγραφίζω (λάδια σε καμβά και οχι μόνο)από οταν ασχολήθηκα με τα καράβια κόλλησα για τα καλά .Να ο λόγος που βάζω τα καράβια μου σε θάλασσα ,νιώθω οτι ζωγραφίζω τρισδιάστατα.Ευχομαι να κολλήσεις και εσύ το ίδιο.Για οτι θες μην διστάσεις ,στη διαθεσή σου!

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #192 στις: Απριλίου 21, 2012, 12:56:38 μμ »
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!η τεχνη δεν εχει τιτλουσ κ κανονες.ειναι τροπος έκφρασης.μονο μερακι χρειαζεται.κ αν τ εχεις δεν εχει διαφορα αν τ αποτυπωνεις πανω σ ενα κομματι μουσαμα,πανω σε ξυλο η στην περιπτωση εδω σ ενα πλοιο κ μια θαλασσα. πολυ θα ηθελα να δω κ καποιο πινακα σου!πραγματικα εχω κολλησει με το διοραμα με το χταποδι.ειναι ζωντανο!τωρα εξηγειται κ η επιμονη σου για τη χρηση λαδιων!:)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #193 στις: Απριλίου 21, 2012, 04:35:47 μμ »
Kυριακή δεν κάνει τίποτα.Η κατασκευή σου είναι πολύ καλή και είμαι σίγουρος οτι στο τέλος θα δούμε ένα ωραίο και ατμοσφαιρικό διόραμα .Για να μην σπαμάρουμε το θέμα θα στείλω πμ με ένα πίνακα μου.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #194 στις: Απριλίου 23, 2012, 03:35:02 μμ »
Κυριακή η κατασκευή σου είναι πολύ όμορφη και μας αρέσει, περιμένουμε την συνέχεια.
Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #195 στις: Απριλίου 23, 2012, 05:13:50 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!επιτελους κ μια γυναικα!:)η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα να κολλησω ετσι!

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #196 στις: Απριλίου 23, 2012, 06:56:42 μμ »
Μια μικρη προσθηκη...(αληθεια πως λεγονται αυτα;)

Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #197 στις: Απριλίου 23, 2012, 07:07:53 μμ »
Τους αεραγωγούς εννοείς; ωραίοι είναι... ένα καλό κόλπο που μπορείς να κάνεις με τους μικρούς που είναι επίπεδοι, είναι να τρυπήσεις λίγο με ένα μικρό τρυπανάκι εκεί που θα πρέπει να είναι σαν χοάνη ώστε να δώσεις βάθος... κατόπιν να περάσεις ένα χέρι μαύρο (εγώ προτιμώ το tire black) και μετά να περάσεις το τελικό χρώμα από πάνω...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Kiriaki

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #198 στις: Απριλίου 23, 2012, 07:29:46 μμ »
Αεραγωγοι,σωστα!η αληθεια ειναι πως το σκεφτηκα αλλα πρωτον δεν ειχα τρυπανακια κ δευτερον το φοβηθηκα.τωρα ειναι αργα..στο επομενο!ευχαριστω για το κολπο!ωραιο ειναι και η εκδοχη που κανεις εσυ!πολυ ομορφο μεχρι  τωρα αν κ ειμαι πολυ μικρη για να εκφερω αποψη(κ δεν εννοω στην ηλικια!!):)

Αποσυνδεδεμένος papaxrist

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς-Κορυδαλλός
« Απάντηση #199 στις: Απριλίου 24, 2012, 11:46:45 πμ »
Κουκλί γίνεται ....!!!!! Συγχαρητήρια κ καλή συνέχεια ...!!!!

Tags: