αξιολογη προσπαθεια, οσον αφορα το βαψιμο της φιγουρας. θα σταθω λιγο στο τεχνικο μερος, γιατι κι αυτο ειναι αρκετα σημαντικο. για να μπορεσεις να φερεις οσο το δυνατον το αριστερο χερι κοντα στο προσωπο αναγκαστηκες να στρεψεις το μπρατσο της καρεκλας προς τα εξω. οταν ομως στραβοκολησουμε κατι σχεδον και τα υπολοιπα με προβλημα θα μπουν. ετσι και το δεξι χερι δεν ακουμπα στο μπρατσο με φυσικοτητα, ουτε και το ποδι του στο εδαφος. επισης αν και αφορα το βαψιμο, τεχνικα μιλωντας, στα πλακακια επρεπε να κανεις ενα επαναλαμβανομενο σχεδιο αλλα να ειναι το ιδιο σε ολα τα πλακακια. αυτο προσπαθησες, αλλα μονο σαν βασικη δομη μοιαζουν. οπως και οι γραμμες στα κατω πλακακια. αυτο που πρεπει να κρατησεις ειναι οτι και ο χωρος πρεπει να βαφεται εξισου καλα, οσο και η φιγουρα.
εχεις καλα στοιχεια παντως οσον αφορα τα χρωματα και αν δουλεψεις τα τεχνικα θα κανεις ομορφες δουλιτσες.
Ευχαριστω για την κριτικη σου,την βρισκω επικοδομιτικη και εμπεριστατομενη.
Οπως εγραψα στο αρχικο μου σχολιο,η ποιοτητα της βινιετας ειναι πανω απο ικανοποιητικη,οχι ομως τελεια.
Ειναι αληθεια οτι δυσκολευτικα να φερω τα κοματια να καθησουν οπως θα επρεπε και οπως θα το ηθελα.
Ισως φταιω εγω ,ισως η κατασκευη.
Οσον αφορα τα πλακακια και τον περιβαλοντα την φιγουρα χωρο,στην εποχη που αναφερετε,ολα ειτανε χειροποιητα και ως εκ τουτου οι οποιες ασυμετριες, συγχωρουνται.
Για αλλη μια φορα ευχαριστω και εκτιμω ιδιαιτερα που μπηκες στον κοπο να δεις και να κριτικαρεις την δουλιτσα μου.