0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέχασες να αναφέρεις οτι το μοντέλο στερείται διαφανών μερών Προφανώς τα παράθυρα του πιλοτήριου θα χρειαστεί να τα κατασκευάσεις ο ίδιος
Έχεις μια περίεργη άποψη για τα ...........μαναράκια, αλλά γούστα είναι αυτά........... Καλή υπομονή και καλά αποτελέσματα..........
Καλη αρχη Μανο!Το συγκεκριμενο αεροπλανο δεν το γνωριζα καθολου.
Ευχαριστώ πολύ Λάμπρο. Κι εγώ δε το γνώριζα και μόλις είδα το μοντέλο, έπαθα κατιτίς (ψυχολογικό τοκ-τοκ ) και δε μπόρεσα να του αντισταθώ ΜΦΧ
http://www.ghqmodels.com/store/n-scale-model-railroad.html
Συγχαρητηρια και μονο για την ευρεση του μοντελου!Πρωτα ειναι η ανακαλυψη της Βεργινας απ' το Μανωλη Ανδρονικο και μετα αυτο το μοντελο!Δυο γεγονοτα σταθμοι στην ιστορια της αρχαιολογιας! :mrgreen:Παντως πιστευω οτι θα καταφερεις να το μεταμορφωσεις !Καλη συνεχεια!
Και τρίβω... και τρίβω...Spoiler (hover to show)Κωστάκη (Barkman)... προχωράει η ιπτάμενη μαούνα Μήπως να αρχίσεις να ετοιμάζεις τα μπαγκάζια σου, για Καζαμπλάνκα, για την επέμβαση : ΜΦΧ
Spoiler (hover to show)Ωραίος Μάνο... Κωστάκη πόσταρε το μέιλ σου σε δυο τρία φόρουμ και σάιτ να αρχίσουν να σου έρχονται τα σπαμ με τις προσθετικές να μην χάνεις και χρόνο ψάχνωντας... Και κόψε και τις μπύρες γιατί κάνουν κοιλιά... Γυμναστηριάκι πάμε; πώς θα σε κυκλοφορήσουμε μετά... Βάλαν φυλακή και τον Κωστέτσο...
Spoiler (hover to show)Aυτη η Casablanca δε σου κανει;
Spoiler (hover to show)Εμένα αυτή μου κάνει...Εσένα δε σου κάνει φιλαράκι... Εσύ θα χρειαστεί να μεταβείς στη σύγχρονη Καζαμπλάνκα με τους φημισμένους πλαστικούς χειρούργους ΜΦΧ
Spoiler (hover to show)Δε παιζουν φραγκα!Τα φαγα ολα στα μοντελα!
Spoiler (hover to show)ʼστα ρε αυτά... στις μπύρες και στις γκόμενες τά 'φαγες ΜΦΧ
Ότι αρματάς θα διάλεγε να φτιάξει αεροπλάνο και μάλιστα ΑΥΤΟ, ομολογώ ότι δεν το περίμενα Για να δούμε τι μάς επιφυλάσσετε, κε "ΜΦΧ"...