(Ευχαριστώ τον φίλο μου τον ʼγγελο

για την παραχώρηση της φανέλας
Σημείωση: Πέρα από τα οπαδικά ιδεώδη, παρακαλώ τους απανταχού φιλάθλους ομάδων να μην κάνουν κακεντρεχή σχόλια.

Δεν νομίζω να μου το πείτε χρέπι κι αυτό! Εγώ μια χαρά το βλέπω!
Όταν ο Ancient Bard,
έδωσε στην Barbara Carrera ένα κιτ του Gokstad Viking ship της Emhar, εκείνη έψαξε έναν αρχέτυπο Viking για να το αφιερώσει. Μετά από αρκετό ψάξιμο και με βάση κάποια από τις φιγούρες των κωπηλατών του κιτ, αποφάσισε να το αφιερώσει στον πιο χαρακτηριστικό τύπο Viking που γνωρίσαμε στην Ελλάδα... (Δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα ο Jaskelainen σε Ελληνική ομάδα)

Φωτογραφίες από τα στάδια της κατασκευής

Επειδή οι νομείς του πλοίου ήταν λίγο κοντοί για τους κωπηλάτες, τους ψήλωσα με μήκη πλαστικού, με οδηγό τις φωτογραφίες από σχέδια που βρήκα στο περιοδικό ''Ναυτική Ιστορία''.

Εδώ είναι τα βασικά χρώματα του καταστρώματος και του σκάφους.

Το πρώτο χρώμα στο πανί το είδα από καλλιτεχνική απεικόνιση, αλλά τα χρώματα έμοιαζαν με της Barcelona και ως γνωστόν, ο Όλαφ δεν έχει παίξει εκεί!

Γι'αυτό έβαλα το χρώμα της φανέλας που φοράει ο Όλαφ στη φωτογραφία...

Εδώ είναι η πρώτη προσπάθεια για wash.

Εδώ είναι με το πανί και τα σκοινιά του. Και φυσικά οι ασπίδες είναι βαμμένες με πινέλο, αφού δεν δίνει χαλκομανίες το κιτ.
Αλλά και να τις έδινε, πάλι με πινέλο θα τις έβαφα, αφού οι ασπίδες των Vikings δεν έχουν συγκεκριμένο μοτίβο και χρώματα.
Η συνέχεια αργότερα με τις φωτογραφίες από τις φιγούρες.