Αποστολέας Θέμα: Angel Interceptor - Captain Scarlet Airfix 1/72  (Αναγνώστηκε 898 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Thomas S.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
Angel Interceptor - Captain Scarlet Airfix 1/72
« στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 12:16:44 πμ »
Το νέο project, έρχεται από το ............υπερπέραν. Πριν ακόμη στεγνώσουν τα λάδια στο F1, ξεκίνησε και μία χαλαρωτική κατασκευή, έτσι για να μη χάνουμε χρόνο και για να ξεφύγουμε από τα σοβαρά και τετριμένα.
Πριν λίγες ημέρες έπεσα πάνω σε μία επανέκδοση ενός κιτ του 1980 από την Airfix, που μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια, όταν βλέπαμε στην τότε ασπρόμαυρη κρατική τηλεόραση τη σειρά με τις ομιλούσες κούκλες. Φυσικά οι νεώτεροι δύσκολο να καταλάβουν σε τι αναφέρομαι, όμως είμαι σίγουρος ότι η "σειρά" μου θα σκάσει ένα χαμόγελο
Σε ένα όμορφο μικρό κουτί, βρίσκονται μόλις 23 κομμάτια με υπερυψωμένη "λεπτομέρεια", μαλακό γκρι πλαστικό, αρκετό flash και μέτρια έως κακή εφαρμογή. Αυτό δε μας πειράζει διόλου, γιατί αν και υποσχέθηκα ότι δεν έχει παρεμβάσεις και η κατασκευή θα είναι "out of the box", όλο και κάπου θα βάλουμε το χέρι μας. Αφού μας τρώει το άτιμο.
Ξεκίνησα ήδη με τα κλασικά, κόψιμο - καθάρισμα κομματιών, συναρμολογήσεις, και στοκαρίσματα. Το κιτ είναι αυτό της φώτο. Θα σας κρατώ ενήμερους για τη συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος stathis_am

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1974 - Α^2
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Xalandri 4
  • ΑΘΗΝΑ
Απ: Angel Interceptor - Captain Scarlet Airfix 1/72
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 12:28:06 πμ »
Καλη αρχη !!! η αρχη ειναι το ήμισυ του παντος!!

Tags: