Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια

Παρότι παραδέχομαι ότι τα συρματόσκοινα ασημίζουν (επικίνδυνα), για τις ερπύστριες έχω μια μικρή αντίρρηση (και θα ήθελα να ακούσω γνώμες - αν και το φλας υπερτόνισε τη γυαλάδα τους

). Το ότι το άρμα είναι βαμμένο "ερημί" (Σταύρο: θα πω σχετικά σε λίγο), σημαίνει ότι οι ερπύστριες τρίβονται στην άμμο. Αυτό σημαίνει ότι αποκαλύπτεται το μέταλλο (αν βέβαια το αφήσουν στην έρημο overnight, το επόμενο πρωί θα δείχνουν σκουριασμένες). Επέλεξα λοιπόν να τις κάνω με σκόνη στα βαθουλώματα και "γυαλισμένες" στα εξωγκώματα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά μου φαίνεται λογικό. Φυσικά είμαι διαθέσιμος στο να ακούσω κι άλλες σχετικές απόψεις.
Τώρα για το βάψιμο: Στο πρώτο ποστ, έβαλα μια εικόνα από το βιβλίο της Osprey για τη Matilda. Ο "γκουρού" Φλέτσερ, το έχει κάνει "ερημί" και αυτό ακολούθησα και εγώ. Αναφέρει μάλιστα, ότι ένα ολόκληρο σύνταγμα (42 άρματα με CDL, 19 "κανονικά" άρματα και 4 Close Support) μεταφέρθηκε στην Αίγυπτο για δοκιμές. Μαζί με αυτά πήγαν και τα αντίστοιχα Crane kits. Η μυστικότητα βέβαια που έντυνε το όλο project με CDL, τα καταδίκασε στο να μην χρησιμοποιηθούν ποτέ (τουλάχιστον σε αυτό το ρόλο).
Με βάση τα παραπάνω, νομίζω (χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος

) ότι δεν είναι λάθος.
Πάντως εδώ είμαστε και συζητάμε οποιαδήποτε άποψη/γνώμη/αντίρρηση. Με αυτού του είδους το διάλογο, πιστέυω, όλοι κάτι θα κερδίσουμε....
ΔΚ