Αποστολέας Θέμα: Mississippi 1:50 by Sergal  (Αναγνώστηκε 1706 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
Mississippi 1:50 by Sergal
« στις: Μαρτίου 05, 2012, 01:19:36 πμ »
Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από την ανακατασκευή του Mississippi.
Το έχει πετσώσει ο Βασίλης και το είχα φτάσει μετά εγώ σε κάποιο καλό σημείο. Πριν από καιρό και ενώ Mississippi και San Felipe ήταν υπό κατασκευή, σε μια γιορτή ήρθαν επισκέπτες με παιδιά και (κακώς) δεν είχαμε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και το καταλάβαμε όταν ακούσαμε τα καράβια να πέφτουν. :evil: :roll:
Η ζημιά ήταν αρκετά μεγάλη ειδικά στο San Felipe (το οποίο έχει μερικώς αποκατασταθεί και βρίσκεται σε βιτρίνα) αλλά δεν υπήρχε η διάθεση να γίνει άμεση αποκατάσταση των ζημιών και έτσι έμειναν στην αναμονή.
To mississippi επειδή δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι και θέλω να στολίσω το γραφείο μου με αυτό, το δουλεύω σιγά σιγά και σύντομα πιστεύω να το τελειώσω μιας και έχω μπλέξει και με το Cutty Sark.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι μετά την ζημιά που έγινε χάθηκαν και κάποια σχέδια τα οποία και χρειαζόμουν για να προχωρήσω.
Ευχαριστώ πολύ τον Θανάση που είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει αντίγραφα των σχεδίων που είχαν χαθεί και χάρη σε αυτόν το Mississippi μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί.
Κάποιες ζημιές δεν έχουν διορθωθεί εντελώς ακόμη και ίσως να μην καταφέρω να τις διορθώσω.
Μερικές φωτογραφίες παρακάτω.
Μαρία-Φρεντερίκα

Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
Απ: Mississippi 1:50 by Sergal
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 05, 2012, 01:22:21 πμ »
ʼλλες λίγες φωτογραφίες.
Μαρία-Φρεντερίκα

Αποσυνδεδεμένος darpomorza

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 05, 2012, 04:19:30 πμ »
και τα παιδια ζουνε ακομα??  ::mastigoma:: παλιοπαιδα!! :D

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 05, 2012, 12:02:36 μμ »
Ποτέ μου δεν συμπάθησα αυτά τα ποταμόπλοια αλλά η δουλειά είναι καταπληκτική και φαίνεται...

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 05, 2012, 10:36:53 μμ »
και τα παιδια ζουνε ακομα??  ::mastigoma:: παλιοπαιδα!! :D

Είναι λιγάκι ζουζούνια  :lol:  ::salut::

Ποτέ μου δεν συμπάθησα αυτά τα ποταμόπλοια αλλά η δουλειά είναι καταπληκτική και φαίνεται...

Spoiler (hover to show)

Νίκο Ευχαριστούμε  ::salut::

Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα

Tags: