0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α ρε ετσι ειναι ο μοντελισμος..θελει θυσιες!Ο ανθρωπος κανει μοντελα ακομη και με πυρετο!Λειτουργουν σαν ασπιρινες! :mrgreen:Λαμπρο πολυ ωραιο και στρωτο το βαψιμο οπως σου ειπα αλλα και τα ξεφτισματα αληθοφανη.
Τελεισέτο το Μ@μημενο δε μπορώ,δε μπορώ να περιμένω.Καταπλικτηκός
Λάμπρο συμμάζεψε λίγο τα χρώματα, αφού έκανες chiping πρέπει να το δουλέψεις λίγο ακόμα... Φθείρε το γκρι στην βάση της πτέρυγας που μπαίνει μέσα στην άτρακτο όταν διπλώνουν τα φτερά προς τα πίσω. Τις εξαγωγές πώς θα τις βάψεις;Και φουλ καπνιά θέλει...
Το γκρι στις πτέρυγες θέλει λέρωμα, σαν λαδιές από την τριβή του λάστιχου στεγανοποίησης στην άτρακτο με την επιφάνεια της πτέρυγας...
πανεμορφο και παλι πανεμορφο,,,φανταζομαι τελειωμενο θα ειναι κουκλι
Προχώρα ακάθεκτος...Spoiler (hover to show)Ρε φίλε οι εξαγωγές δεν μου κάθονται στο μάτι με τίποτα... Ψάξε λίγο για φωτογραφίες στο γούγλη...
:lol:Βλεπω το πας κοπιδι το Tornado το εχεις ξεσκισει το κομματι ΟΥΑΟΥ! ! ! .Τι θα γινει ρε παιδακι μου θα μας αφησεις σε ησυχια καθε φορα θα χανουμε τον υπνο μας και την ηρεμια μας με τα κομματια που φτιαχνεις.Δεν μπορω να σε προλαβω με τιποτα εχουν παρει φωτια τα πινελα σου.Συγχαρητηρια για ακομη μια φορα. ::salut::CORSAIR II.
Ε οχι και το βιαστηκα!25 μερες μου πηρε.