0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα γλυκά παχαίνουν.... Ευθύνονται για καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά, ποδάγρες, σπασμούς, μυρμηκιάσεις και λοιπές θανατηφόρες ασθένειες!!!! Αφήστε που προκαλεί και τερηδόνα στα δόντια...
δολοφονοι των δοντιων Ζαχαροπλαστες......
Οι οδοντίατροι κλέφτες θα γίνουνε;
Δημήτρη, μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου... Μήπως θες να το κάνεις Traci Lords και μας το φέρνεις σιγά σιγά;
αυτή ήσουν εσυ πριν την εγχειρηση
Αγαπούλα μήπως αντί για λάθος εποχή ήθελες να γράψεις γεννημένος λάθος φύλλο και μας το κρύβεις;
εσυ λες ολους τους αντρες του σιτε αγαπουλες....... οχι εγω.....
Για ψάξου καλύτερα...
Για την ακρίβεια κολομπίνες... Μιας και κάνω για πολλές...
ονειρο ζωης σου απο μικρος ηταν.....ελα πες το στο θειο.....βγαλτο απο μεσα σου....
Ναι από μικρός έτρωγα πολύ για να κάνω ολόκληρο θίασο από κολομπίνες...
θα εχεις και δικο σου "αρμα" στο καρναβαλι να υποθεσω....... ισως ενα Leo2a6 xaxaxaxaxaxa
Τι να μας κάνει το leo... 4 τρακτέρ και δύο καρότσες από νταλίκα για να χωρέσει όλο το γκρουπ... Θα έχω και τον βασιλιά Καρνάβαλο στο άρμα... Αν και τώρα τελευταία έχει παχύνει ο μικρός Αλέξης και θα έχουμε ένα μικρό πρόβλημα χώρου, με την μπάκα που έχει κάνει...
...Αν και τώρα τελευταία έχει παχύνει ο μικρός Αλέξης και θα έχουμε ένα μικρό πρόβλημα χώρου, με την μπάκα που έχει κάνει...
Οι οριζόντιες ρίγες στις μπλούζες που φοράει φταίνε... αυτές τον "παχαίνουν" ΜΦΧ
Εντάξει ρε σεις, όσο και να θέλετε να το διακωμωδήσετε, οι οριζόντιες ρίγες πράγματι παχαίνουν!Spoiler (hover to show)
Δεν κατάλαβα?Τι έχουν οι ρίγες μου??? Θα δείτε, που αύριο που δεν θα φοράω ριγέ μπλούζα, θα είμαι στιλάκι!
ʼλεξ, που την έχεις βγάλει αυτή τη φωτό ρε συ, μάλλον Αμερική είναι, εε... : ΜΦΧ