0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπεροχες φωτο.παντως αυτό που παρατηρω ειναι οτι απο τότε το επιπεδο των μοντελιστικών τεχνικών και το αποτελεσμα εχει ανεβει αισθητα, φυσικά αυτό με χαροποιει γιατι ανεβαινε ο πηχης
πιστεύω όμως ότι μειώθηκε (για να μην πω σχεδόν χάθηκε) ο ρομαντισμός και η αθωότητα εκείνης της εποχής. πολλοί θα γελάσουν ή θα το κοροϊδέψουν αλλά οι παλαιότεροι νομίζω θα συμφωνήσουν.
Ωραια σκεψη να ανεβουν αυτες οι φωτο.Σταυρο αν γνωριζεις και απο ποια χρονια ειναι η καθε ομαδα γραψτο για να τις σωσουμε ανα ετος
Πρόεδρε, σου έστειλε ο Σωτήρης τις δικές μου??
Spoiler (hover to show)NAIκαι ...ως συνηθως δεν είπε την πηγή του αλλά ότι τις "ανακάλυψε" ήταν λίγες έτσι ? Σ.Σ.
Αχ παλιές εποχές....Κοίτα που έφτιαχνα μοντέλα το 97!!!http://postimage.org/image/sgl9nwsj5
Spoiler (hover to show)από αυτό που βλέπω καλά έκανες και σταμάτησες....
Spoiler (hover to show)Γιατί ρε κακέ,72αρι άρμα με του κόσμου τις σκρατσιές?(δεν υπήρχαν τότε PE για 72αρια...)Δεν φαίνεται και η χειρολαβή αλλαγής της κάνης απ το πενηντάρι, να ψαρώσεις λίγο...Φαίνονται όμως οι κολλήσεις,και τα καλύμματα των περισκοπίων....
Έχω πολλές φωτό από την 2η και την 3η ομάδα "Μασσαλίας" αλλά δυστυχώς είναι μέσα σε ένα άλμπουμ και όσες φορές προσπάθησα να βγάλω κάποια για να τη σκανάρω , από τα πολλά χρόνια έχει γίνει ένα με τη ζελατίνα που την προστατεύει......
οι φωτό του Αλεξ μέσω του σαρωτή-Σωτήρη Σ.Σ.