Αποστολέας Θέμα: MASTER CASTERS  (Αναγνώστηκε 1686 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yiorgos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
MASTER CASTERS
« στις: Μαρτίου 09, 2012, 02:27:32 πμ »
 :twisted:Γεια σας και καλως σας βρηκα-να συστηθω-ασχολουμαι με τον μοντ 30+ χρονια στα οποια ειχα κατα καιρους την τιμη να γνωρισω και να μαθω απο αυτους μερικους απο τους πιο γνωστους ελληνες μοντελιστες,κυριο θεμα μου αεροπλανα Β ΠΠ-Δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να ξεκινησω με κατι δυσαρεστο αλλα πραγματικα επειδη πιστευω οτι κοινα ενδιαφεροντα ενωνουν τους ανθρωπους εκνευριστηκα απιστευτα με αυτο που θα διαβασετε αλλα ετσι θα βοηθησω πιθανον και  αλλους φιλους να μην παθουν τα ιδια-η ιστορια εχει ως εξης-1 χρονο πριν αποφασισα να βελτιωσω το P-47 της HASEGAWA στην 1/32 με το σετ της MASTER CASTER για τις φωλεες και τα flaps του cowling,το σετ αγοραστηκε απ το HANNANTS και ηρθε απαραδεκτο,με υπερχειλισμενες λεπτομερειες,τρυπες,ελειπη τμηματα και τα τελευταια flaps ελειπη και σχεδον...διαφανη-στην προσπαθεια αποκαταστασης καταστραφηκε και πεταχτηκε-2+μηνες πριν αποφασισα να ξαναδοκιμασω θεωρωντας το συμβαν ατυχες...1 απο τα ιδια και χειροτερα!Αποφασισα λοιπον να επικοινωνησω με τον 'κυριο' Jay Laverty,ιδιοκτητη της εταιριας-αφου ειπα το προβλημα ζητωντας αποζημειωση μονο για το 2ο σετ φυσικα,με ρωτησε απο που το πηρα επειδη τα προιοντα του ειχαν πεσει θυματα πειρατειας στο παρελθον-εγω λανθασμενα ειπα απο HANNANTS επειδη ψωνιζω απο αρκετες πηγες του εξωτερικου και οι πληρ γινονται με καρτα φιλου και μπερδευτικα με το 1ο-μου ζητησε να το στειλω οπως και ξεκινησα να κανω(ευτυχως δεν το εκανα),οπως και φωτο τις οποιες εστειλα,βλεποντας τις ειπε οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ηταν πειρατεια και μου ζητησε τα στοιχεια αγορας την οποια βρηκε στα αρχεια του με το ονομα του φιλου μου-και ξαφνικα...παραλληρημα!-ο τυπος αρχισε να με κατηγορει οτι τον παραπλανησα,δεν αγοραστηκε απο HANNANTS και οτι θα πηγαινε στην αστυνομια επειδη θεωρουσε οτι εγω ειμαι ο πειρατης!!στην ερωτηση μου αν ηταν μεθυσμενος(καθ οτι ηταν και περασμενα μεσανυχτα!)αρχισε 1 απιστευτος οχετος με οτι σεξουαλικου τυπου προστυχια μπορειτε να φανταστητε η οποια συμπεριελαβε εκτος απο μενα,τους γονεις μου και ολη την...Ελλαδα(οτι δεν του κανει εντυπωση οτι πειναει αφου τον κυνηγαγα για 20 ευρω!!),ακομα κι οταν σταματησα να του απανταω(πολυ ψυχραιμα,λεγοντας οτι προφανως ειναι αλκοολικος η καθυστερημενος!)εστελνε προστυχιες ασταματητα!-Το τρομερο το αφησα για το τελος μια και δειχνει οτι ο τυπος η δεν παει καλα η προσπαθησε μ ολο αυτο να καλυψει τα ελατωματικα κοματια που εβγαλε-οταν ρωτησα τον φιλο απο που αγορασαμε το 2ο σετ η απαντηση ηταν...Grand Slam!:))-απ τον ιδιο τον Laverty!!-ασχετο αλλα το ποσο δεν παει καλα φαινεται απ το εξης-οταν εξαντληθηκε η υπομονη μου διαβαζοντας βρισιες για τον-εκλειποντα-πατερα μου του ειπα οτι ειμαι στο παρα 5 να τον...επισκεφτω και μου απαντησε οτι θα με περιμενει να με...τσακισει καθ οτι δασκαλος πολ.τεχνων(οπως...εγω!) και να κοιταγα το facebook του να δω αυτον και τα παιδια του-το κοιταξα και εκτος οτι ειδα 1...παιδακι(7-8 χρονων!),τιποτα απο πολ.τεχνες,αυτον να ποτιζει...γκαζον!-θα δημοσιευσω την αποδειξη αγορας απο αυτον προς εμενα και για οποιον ενδιαφερεται τις φωτο του σετ-επισης εχω κρατησει τα υβριστικα μυν.και ολοκληρο τον διαλογο για του λογου το αληθες αλλα θα τον στειλω προσωπικα σ οποιον το ζητησει γιατι λογω της γλωσσας δεν δημοσιευεται!-ελπιζω να γλυτωσω φιλους απο το να ξοδεψουν τα λεφτα τους σε σκουπιδια(κιτ και ανθρωπο!),και αν ξεβαρεθειτε και του στειλετε και 1-2 λογακια ακομα καλυτερα!το mail του ειναι-ιnfo@mastercasters.co.uk

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Απ: MASTER CASTERS
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 14, 2012, 10:15:45 πμ »
Γειά σου Γιώργο.Από την περιγραφή των γεγονότων έχεις απόλυτο δίκιο.Τι να κάνεις, παντού υπάρχουν τέτοια ζώα και καλά έκανες και τον ξερόμπιασες για να μην την πατήσουν και άλλοι.Καλώς ήλθες στο MC.Χρήστος ::salut::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 14, 2012, 11:47:25 πμ »
Kαι μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αγγλοφωνα φορουμ και εκει η καταγγελια σου θα τσουξει πιο πολυ! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 14, 2012, 05:37:32 μμ »
Γειά σου και απο εμένα...
η ιστορία μου φαίνεται απίστευτη, ιδίως για έμπορο απο την Αγγλία όπου ο πελάτης είναι πραγματικά σεβαστός.
Αυτό δεν αποκλείει τις εξαιρέσεις. Αλλα τι να σου πω, έχω ζήσει 2 χρόνια στην Βρετανία και μου φαίνεται Σούπερ-εξτρήμ η υπόθεση (δεν αποκλείεται να τα πίνει ο τυπος.. :mrgreen:)!
Κάτι η άσχημη εικόνα της Ελλάδας τελευταία, κατι ο ρατσισμός και κάποιες μπύρες  :mrgreen:...
Πάντως έχω και εγώ απογοητευτεί κατα καιρούς απο μικρούς ʼγγλους παραγωγούς, που δεν απαντάνε σε mail κλπ.
Κρίμα γιατι έχω και εγώ κάποια master-casters και είναι πολύ καλά, θεωρούνται τοπ...τι να πω.
Αν έχεις αποδείξεις, κάνε θέμα στα αγγλόφωνα site, και δώσε έμφαση στο ρατσισμό, θα κάνεις εντύπωση σε πολύ κόσμο...μην το αφήσεις έτσι, ο τύπος αν ήσουν ʼγγλος πιθανώς δεν θα σου μιλούσε έτσι.
Καλή τυχη.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος yiorgos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 16, 2012, 01:19:13 πμ »
Γεια χαρα-στο LARGE SCALE PLANES τον κοψανε γιατι πολλα μελη ειχαν προβληματα,στο ARMORAMA τον εθαψα,μονο ο Green του HYPERSCALE δεν δημοσιευσε και οταν τον...ξεχεσα(!) και του εστειλα την αποδειξη ετριβε τα ματια του και αρχισε τα...but,but-αν σας δειξω τον διαλογο θα φρηξετε,ουτε στο γηπεδο!-αν ξεβαρεθειτε στειλτε του κανενα μυνηματακι γιατι το παιζε και εξυπνος οτι σιγα την ζημεια αν τον μπουκοταρουν στην Ελλαδα-με αλλους εγγλεζους εχω μονο τα καλυτερα,ειδικα με GREY MATTERS και MDC

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 16, 2012, 03:13:28 μμ »
Φίλε μου βάλε τον διάλογο να δούμε με έχεις ιντριγκάρει πολύ...

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 16, 2012, 03:15:09 μμ »
Φίλε μου βάλε τον διάλογο να δούμε με έχεις ιντριγκάρει πολύ...

καλυτερα οχι δημοσια .. ας στο στειλει με το ΠΜ.

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 16, 2012, 03:25:52 μμ »
Γιατί όχι δημόσια? Μην θικτεί κανένας ʼγγλος? Όταν αυτός έλεγε για την Ελλάδα ήταν καλά?  Εγώ λέω να τα βγάλει όλα στην φόρα

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 16, 2012, 03:29:14 μμ »
Γιατί όχι δημόσια? Μην θικτεί κανένας ʼγγλος? Όταν αυτός έλεγε για την Ελλάδα ήταν καλά?  Εγώ λέω να τα βγάλει όλα στην φόρα
Επειδή οι νόμοι είναι παράξενοι και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος του θανατά ενώ πρακτικά έχεις δίκιο, καλό είναι να το αποφύγουμε. Αλλωστε υπάρχουν τρόποι να τον κάνεις ρόμπα στον πληθυντικό και χωρίς να διακινδυνεύσεις το παραμικρό, ας μη δίνουμε πάτημα για μπλεξίματα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 16, 2012, 03:35:24 μμ »

ειναι μια προσωπική επικοινωνία και δεν ξερω κατά ποσο ειναι θεμιτό (η risk-free για το MC)  να βγουν στην φόρα.

ειναι σαν να δημοσιεύσω εγω μια σειρά απο ε-μαιλ που μπορεί να έχουμε ανταλλάξει εμείς οι δυο χωρίς να σε ενημερώσω.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 16, 2012, 04:30:20 μμ »

ΟΧΙ!!!!

Υπάρχουν ξεκάθαροι νόμοι σχετικά με την προστασία ιδιωτικού βίου και το απόρρητο της αλληλογραφίας-αρθρο 9Α και αρθρο 19-

Περα απο το μπλεξιμο του φιλου μας,σε περιπτωση που η κατασταση ξεφυγει θα σφραγιστει και ο server του MC για τις ίδιες παραβάσεις.....Μακρυά απο τέτοια πραγματα παιδιά!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 16, 2012, 04:35:58 μμ »
Με πρόλαβε ο συνονόματος... ΑΚΟΜΑ και τα προσωπικά μηνύματα μέσω του φόρουμ θεωρούνται ιδιωτική αλληλογραφία κι όχι δημόσια τοποθέτηση... Λίγο προσοχή... :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος yiorgos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 18, 2012, 03:39:46 πμ »
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΥΝ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΜ ΣΑΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

Αποσυνδεδεμένος yiorgos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 18, 2012, 04:01:30 πμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ  ME AN KAI ΠOIOI ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΜΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Tags: