Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια με χρωματα παραλλαγης για Ρωσικο Τ-90  (Αναγνώστηκε 969 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vendetta007

• War is not about who is right, it's about who is left.
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Βοηθεια με χρωματα παραλλαγης για Ρωσικο Τ-90
« στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:20:09 μμ »
Επιτελους εφτασε η στιγμη που ολοι οι φανατικοι των Ρωσικων αρματων περιμεναμε!!!  ::drumstel::  ::Laie_41::  ::moshi44x42:: Το νεο Τ-90 της Zvezda σε 1/35 εκανε μεγαλο παταγο αφου το κιτ δεν θυμιζει τιποτα ποιοτικα σε σχεση με τα υπολοιπα κιτ της εταιριας!  Οι περιγραφες του κιτ συνοδευομενες με επικαιρες φοτογραφιες μας αποκαλυπτουν ενα απιστευτα λεπτομερες αρμα με πολυ καλη εφαρμογη (κατι που δεν το περιμεναν οι περισσοτεροι)! Με αφορμη το γεγονος αυτο...ΣΙΓΑ μην χασω την ευκαιρια να το αγορασω!!! Το μεγαλο μου προβλημα οπως παντα ειναι κλασσικα τα χρωματα...κοιτοντας εδω και κει παντα καταληγεις σε καποιον να σου λεει οτι ο συνδιασμος ειναι λαθος...εδω θελει ποιο σκουρο...εδω ποιο ανοικτο...κτλ κτλ. Αυτο που επιδιωκω παντα και πιστευω να το κανουν οι περισσοτεροι ειναι η ρεαλιστικοτητα απο αποψη χρωματων, οποτε χρειαζομαι καποιον να μας πει τι ακριβως κωδικους να χρησιμοποιησουμε για την παραλλαγη του Τ-90. Το κλασσικο αρμα ερχεται με ενα πολυ σκουρο αποχρωμα που δεν το πετυχαινεις ευκολα. Ομως υπαρχουν και πολλες αλλες παραλλαγες με πολυ μεγαλη ποικιλλια χρωματων. Αυτο που σχεδιαζω να κανω εγω ειναι αυτο που συνηστα το εξωφυλλο του ιδιου του κιτ. Τα χρωματα που δινουν οι οδηγιες ειναι (Modelmaster paints) το 1710 το 1749 (μαυρο) και αν δεν κανω λαθος το 1712 (εδω οι οδηγιες κατασκευης δειχνουν το αντιστοιχο 11 που δεν υπαρχει καν στο υπομνημα χρωματων. Μαλλον εννοουν το 19 που ειναι το 1712 (λαχανι χρωμα)). Μηπως κανω εγω καποιο λαθος?? Αυτα τα λιγα...πειτε μας ειναι καλος ο συνδιασμος? Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο? Αν γινεται αναφερετε κατα προτιμηση χρωματα της Tamiya η Hubroll!! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Α..ναι και το αντιστοιχο εξωφυλλο πανω στο οποιο βασιζομαι!!

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
Απ: Βοηθεια με χρωματα παραλλαγης για Ρωσικο Τ-90
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:44:27 μμ »
Ωπα!!!!
Καλώς το!!!!
Μπράβο φίλε μου για την ταχύτητα απόκτησής του!!!!!
Κατ' αρχάς θα σου πρότεινα να μελετήσεις την κατασκευή του, να μας δώσεις και εμάς τους υπόλοιπους καμιά εικόνα, και τα χρώματα σιγά- σιγά θα βρεθούν!!!! Πίστεψέ με το πράσινο, ΔΕΝ είναι το περίεργο χρώμα σε αυτό το άρμα...

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ

Tags: t-90