Καλησπέρα σε όλους!
Αφού πέρασε αρκετός καιρός και ξεπέρασα κάπως, το σοκ

από την καταστροφή της ...Θάλασσας των Μελισσίων (3/12):
είπα να ασχοληθώ λιγάκι με το άτυχο Repulse: Αφαίρεσα με προσοχή ότι ήταν αμφίβολης σταθερότητας και τα ξανακόλλησα, ξαναέκανα τους ιστούς από μπρούτζο (και οι αρχικοί από μπρούντζο ήταν, αλλά στράβωσαν

) και ξαναπέρασα το rigging, προσέχοντας (λίγο) παραπάνω τις κολλήσεις. Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατό να το περάσω ακριβώς όπως ήταν στην αρχή, αλλά νομίζω ότι κάτι κατάφερα. Μιας και το ξαναέπιασα στα χέρια μου, προσπάθησα να ακολουθήσω και όσες συμβουλές ήταν δυνατό, από αυτές που έδωσαν στα προηγούμενα πόστς οι συνάδελφοι. Αυτό που δεν μπόρεσα να κάνω, ήταν να ισιώσω την πλώρη (είναι λίγο κυρτή στο πάνω μέρος της και αυτό φαίνεται στις πλάγιες φωτό), ενώ στο ίδιο σημείο, έμεινε και ένα κομματάκι χωρίς ρέλια (θα το συμπληρώσω μόλις βρώ κανένα περίσσευμα). Τέλος, τα ρέλια σε μερικά σημεία, έχουν πάθει μια παραμόρφωση, αλλά μετά από όσα πέρασε, μάλλον θα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος

Έστω και μετά από πολλές περιπέτειες τελείωσε λοιπόν και ελπίζω να σας αρέσει, συνεπώς (για ότι δεν σας αρέσει) βαράτε αλύπητα

ΔΚ