Παιδες σας ευχαριστω ολους ξεχωριστα για τα ευχελαια :lol:Φιλε Νιck2 λες να δοκιμσω κι εγω την δοκιμασμενη τεχνικη σου?,,μεχρι να ερθει τουλαχιστον η παραγγελια μου..οσο για την κολυμβηση των χαλκομανιων ενα θα σου πω,,,πως πρωτη φορα ειδα τα οργανα απο το κοκπιτ να αποχωριζονται μονα τους ενα ενα μεσα στο νερο απο το συνολο του πινακα οργανων, γεμισε ο τοπος κουμπακια και δεικτες..τελος παντων.Γιωργο αν ειναι το κιτ οπως κι εσυ μαλλον θα τα παμε καλα γιατι δεδομενου το τι αποτελεσματα βγαζεις με τα χερακια σου ,ελπιζω να σου μοιαζει και το κιτ λιγακι εως αποτελεσμα και οχι μονο ηλικιακα :mrgreen:Φιλε μου crow δεν ξερω οντως κι εγω που μαλλον να καταληξω αλλα στο ιντερνετ που εψαξα λεει πως η πιο βασικη ορατη διαφορα ηταν η εισαγωγη αερα,,, στο 3αρι ηταν λιγο μεγαλυτερη επειδη φορουσε αλλο κινητηρα, αναφερει βεβαια και για πιο βαθεια ατρακτο εμπρος αλλα αυτο δεν το επιασα ακριβως τι σημαινει..ετσι κι αλλιως το κιτ δεν αναπαριστα κανενα πραγματικο FJ Με ακριβεια οποτε καλη καρδια οπως λεει και ο Nick2 παραπανω,, αληθεια η φωτο που ανεβασα διπλα απο το Box art δεν ισχυει γιατι δειχνει αυτο που ακριβως θελω να φτιαξω και λεει πως ειναι 3αρι? ::salut::τελος παντων ειδωμεν αναλογα ισως την ορεξη,,αλλα αυτο το ρημαδι το μπλε με τις κοκκινες λεπτομερειες και το αλλουμινιο σε εισαγωγη και χειλη των φτερων με τραβαει πολυ ως θεαμα