Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα (αφού ευχαριστήσω τον φίλο μου Χρήστο για την πρώτη ανακοίνωση), να ενημερώσω με την σειρά μου τα μέλη του forum όσον αφορά τα προϊόντα της Fredericus Rex. Στην βιτρίνα του καταστήματος, βρίσκονται ήδη οι 50+ κωδικοί για αξεσουάρ διοραμάτων κυρίως. Το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα 17:00-20:00 (λόγω λαϊκής και καθαρίσματος του δρόμου), θα ήθελα να καλέσω όποιον θα ήθελε να τα δεί απο κοντά ή και να προμηθευτεί, να έλθει μια βόλτα απο το κατάστημα. Καθώς έχω φέρει σε πρώτη φάση 1 με 2 τεμάχια απο κάθε κωδικό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις αγορές, ενώ η αναπλήρωση και προμήθεια νέων κωδικών θα γίνει άμεσα ώστε να μην υπάρχει κενό απο τότε και στο εξής. Παραγγελίες συγκεκριμένων κωδικών απο όσους γνωρίζουν τα προϊόντα θα γίνουν επίσης δεκτές.
Κάτι άλλο που θα ήθελα να ζητήσω απο τα μέλη είναι, να μου κάνουν προτάσεις σχετικές με προϊόντα (αξεσουάρ, βελτιωτικά, βοηθητικά, οπλισμούς κ.τ.λ.) που πιστεύουν πως λείπουν απο την αγορά. Εκφράζω μέσω του forum την επιθυμία να προσπαθήσω να καλύψω κάποια κενά σε αυτούς τους τομείς. Επίσης όποιος φτιάχνει scratch αντικείμενα που εν δυνάμει γίνονται εμπορεύσιμα κομμάτια, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, ή να περάσει απο το κατάστημα για περαιτέρω συζήτηση.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και είμαι στην διάθεσή σας για ότι περνάει απο το χέρι μου.