0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλεξ, χλωρίνη αυτήν την κλασική!! Χρειάζεται παχύρρευστη; Τα υπόλοιπα είναι ακόμα μέσα και κάθε μέρα τρίβω και λίγο μπας και φύγει το "χρώμιο" άλλα ούτε εκείνα συγκινούνται!!!Μήπως πρέπει να την αλλάξω και να βάλω καινούρια;
Αγάπιε σε πλαστικό!! Ήταν το μοναδικό που έπαιρνε ολόκληρο το πλαίσιο αν και το έκοψα στην μέση!!!Το εχω γεμισμένο και πατημένο με βάρος το πλαίσιο ώστε να βυθίζεται μέσα στην χλωρίνη!!
Αν μπορείς βάλτου και καπάκι (αν έχει) ή αλλιώς βάλτο μέσα σε μια σακούλα και κλείστο όσο καλύτερα μπορείς...Για μένα δούλεψε καλύτερα έτσι τις λίγες φορές πουαποχρωμίωσα κομμάτια...Επισης ακόμα την κλασική χλωρίνη δεν χρειάζεται να την ρίχνεις έτσι και να ξοδεύεις το μισό σου μπουκάλι(δεν ξέρω αν τη χρησιμοποίησες έτσι αλλά λέω εγώ και βάρα εσύ ), μπορείς να την αραιώσεις με νεράκι και πάλι κάνεις δουλειά... Για λόγους οικονομίας το λέω γιατί ήμαστε και σε καιρό κρίσης Ελπίζω να βοηθήσουν αυτά... Φιλικά, Αγάπιος
Γιατί όχι παχύρευστη?? δεν το έχω ξαναακούσει αυτό...Προσωπικά έχω αποχρωμιώσει κομμάτια με διαλυμένη, με παχύρευστη (που την αραίωσα με νερό εννοείται) και ακόμα και με χλωρίνη με άρωμα λεμόνι...
Ανοίγοντας σήμερα την σακούλα έπαθα πλάκα!!! Έκτος λοιπόν από τους τροχούς που έδειξα χθες σε τι κατάσταση ήταν τα υπόλοιπα δεν τα είχε αγγίξει η χλωρίνη!!!Μέτα από ούτε ένα 24ωρο κλειστά, όλα καθαρά!!!